*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ati recunoscut personajul?
...............................
febra, muci, febra, muci, tuse, voma de la muci, greva foamei si iar muci Ma, asta nu face nu face, dar si cand face nu se incurca. Asadar, inca nu am scapat, un pic un pic parca s-a mai ameliorat, azi un singur puseu de febra dar ochii mici si aposi si post negru
Am pus in aplicare vaporizatorul cu apa cu sare si picaturi de lamaie (de ce tin eu minte ceva de gutuie? ) si am facut o ceata in camera aia oameni buni de nu ne mai vedeam om cu om. Ca la nebuni Afara n-am mai vazut de miercuri, bietul copil , vai de capul lui
Am vazut buze de buze la Ursuleata si poze de la zoo din Viena , Doamne ce amiri mi-au trezit Cand am fost noi acolo , Teo era ca Stefan asa
In rest...ma duc sa-mi iau copilul care a sarbatorit "May Day" la un gratar , in curtea unui coleg mai pricopsit, tocmaaaa la Baneasa. Asta pana ma odihnesc un pic
Noapte buna , popor muncitor

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, of! Lasa ca trece! Pana luni va fi ca nou!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ADUNAREA!!!!

Inteleg ca ati iesit prin parcuri,la gratarele,plimbari dar e noapte acum si e pustiu..ce sa fac daca am baut ca sparta cola???

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,MARIA-ALEXANDRA!

Cami,sa va traiasca minunatia de fata!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI ALEXUTA NOASTRA DRAGA! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire si tot binele din lume sa te inconjoare mereu! Te pupaaaaam!

-am si mamica ei si ii dorim sa aiba numai satisfactii din partea Alexutei frumusica si isteata!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Daca va spun ca atunci cand am trimis mesajul m-am mai uitat o data (a n-a) la montajul Alexandrei cu prima impartasanie Deci un gand bun am trimis si mai devreme, acum e timpul pentru o urare:
La Multi Ani Alexandra, sa fii fericita, santoasa si sa ramai toata viata la fel de frumoasa
Cami, Sa-ti traiasca!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

La multi ani Alexandra
sa ai aprte de tot ce-ti doresti.....air parintii tai sa fie mandrii in continuare de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

noi azi am fost in Cismigiu, impreuna cu inca o familie si cu fetita lor care este prietena Antoniei.....stau in blocul de langa noi...le-a placut la fete ca au vazut: lebede albe,negre, rate mandarine, gaste canadiene, pauni albi si colorati...s-au dat in trenulet, au mancat popcorn si in tobogane...si ce mai era pe acolo.....dar m-a uimit cati tigani am putut sa vad
maine tot in aceeasi formatie vrem sa le ducme pe fete dimineata la Ferma animalelor......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Alexandra! Sa ai parte de o viata frumoasa alauri de toti cei dragi!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Multumim mult de urari, m-ati emotionat rau!
Nu-mi vine sa cred ca iubita mea are deja 8 ani , Doamne, ce repede trece timpul asta

Sarbatorita va serveste cu o felie de tort , iar eu plusez cu si ceva mai tare .
Va pup pe toate , sa aveti o duminica frumoasa!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput