*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Neata

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,ALEXANDRA!!!

cami sa va bucurati de ea in fiecare zi si sa fiti sanatosi ...f frumoase pozele,f frumos tortul

mimo sanatate dudutului

nico f frumoase pozele

noi ieri am fost la padure cu inca o familie si baiatelul lor si am stat pana pe la ora 14 apoi am venit acasa ,am mancat ,am culcat copii si pe seara am facut gratar..gratar care a inceput la ora 17 si s-a terminat la ora 21 asa se intampla cand ai langa gratarel o tarie,o bericica..acum am pus sa fac o ciorbita si un pilaf de orez ,ambele cu carne de gasca....randunoiul cica se apuca de regim ca nu se mai poate...

acum va ma duc sa fac un blat pentru o placinta cu mere...numa' buna pentru regimul randunoiului

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alexandra

Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti tu, sa se implineasca!

Sa va traiasca minunea, Cami, sa fiti fericiti si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vio, sa fii fericita si sanatoasa si tot ce iti doresti, sa se implineasca ! Multumesc mult pentru urari .

Scuzati-mi absenta, dar am fost bolnava RAU . Nu mi-a trecut, dar ma pot ridica din pat si pentru altceva decat pipi. Tusesc inca infect, dar asta e bine, ca macar expectorez, si imi curge nasul nasol, dar iar e bine, pentru ca suspectez o viroza combinata cu sinuzita mea eterna Am avut cele mai cumplite dureri de cap/tample/ceafa ever, si nu puteam lua nimic din ce m-ar fi ajutat sa imi treaca...tusea imi amplifica durerile, of. Sunt pe drumul cel bun insa, maine ma duc la serviciu, ieri am fost la tara si am stat aproape numai in sezlong...sa vad daca acum ma pot aduna sa merg si eu cu Sof si tati afara.

Cam atat despre mine, plecam la Zoo. Sper sa pot sta in "pisoale"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Alexandra!
Cami sa va traiasca printesa de 8 ani!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, ALEX! SA FII SANATOASA SI VOIOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgutza, imi pare rau ca ai racit si ca s-a activat si sinuzita... Sper sa iti treaca repede!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Anisori Alexuta! Sa cresti mare, frumoasa si sa-i bucuri pe parintii tai mami Cami!

Eu azi dimineata am fost la tenis (Mimo, nu da, ca tot duminica am fost ) si m-au alergat astia ca pe hotii de cai - mingi lungi, mingi scurte, una la dreapta, una la stanga... Ma cam doare incheietura de la mana dreapta, dar macat gleznele sunt ok. Si dupa toata alergatura asta cica "hai la masina sa luam mingia de basket si sa mai tragem si un basket, ca sunt terenuri libere

Dupa atata sport si miscare , ma duc la un nani alaturi de Zana.

O dupa-amiaza frumoasa va urez! tot stolul

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

La multi ani Alexandra!!!
Sa fii fericita si sanatoasa! Cami, sa te bucuri de ea si de fratiorul ei frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

POZE MAI FRUMOASE CU BUZELE

Mergi la inceput