*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)
Raspunsuri - Pagina 4
bubu05 spune:
'Neataaaa
Noi mergem in parc, cu paturica pe iarba , cred ca pe Vacaresti. Vlad are intai karate.
Mihutzo, Lost e super de tot la inceput, ma rog, alt gen fata de PB, e f.f. misto. Ultima serie e varza totala, nici nu am mai vazut din urma.....s-a nasolit...primele serii insaaa Am fost in extaz, ca sa zic asa...dar de cand cu PB
Ramonik, distractie placuta la padure Daaa, ma apucase ieri harnicia
Nico, de exploatam copilu'? nu mai stiu ce-am scris in urma, ha, ha
Faza cea mai tare e ca sotiorul meu e intepenit rau de spate de cateva zile.......ieri a stat numai in pat....offf....
VALENTINA C spune:
Sunt atat de suparata, ca-mi vine sa ma arunc de undeva...Matei face atatea figuri cu mancarea de vreo saptamana...adica nu prea mananca.. Si nu e bolnav, dar nu stiu ce are.... Azi-dimineata a mancat 3 inghitituri de omleta, in parc o briosa de la prietena Bianca si acasa o lingura de ciorba. Si apoi urla ca vrea ceaiul sa doarma...
Acum doarme, dar sunt tare curioasa daca o sa manance cand s-o trezi...
Si ca sa-mi treaca supararea bag la greu poienita cu ciuperci , ca n-am nimic dulce in casa si nici chef sa fac eu ceva...
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
bubu05 spune:
Am fost in parc, pe ultima suta de metri m-am intalnit cu Ursulica. Fetelor, va zic, puiul mic e atat de cuminteeeeeeee si atat de frumoooooos m-a terminat Un grasan, un scump, l-am tinut in brate si m-am lipit toata de el
Stef nu vrea sa doarma la cat s-a zbenguit...
Nicoleta spune:
Noi am fost la Zoo! Este asa de cald si frumos! Copiii s-au jucat la locul de joaca, Matei a adormit pe drum, era asa de obosit! Asa-mi place, e multa lume, dar e si liniste si frumos! Sa te tot duci la Zoo aici!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)
natynic spune:
Si noi tot dupa o zi de joaca si zbenguiala continua...Copilul a cedat,e la nani si urmez si eu curand Ieri si azi nu a mai batut niciun copil in parc -dimineata cand i-am zis "hai sa ne imbracam sa mergem afara" mi-a zis "hai, afaa, sa nu bati copiii"
Maine vine careva in Vacaresti??
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Vali, mai are Matei masele sau canini de venit? asta ar explica de ce nu mananca...
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
VioletaH spune:
Seara buna, fetelor!
Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea, ma bucur ca nu m-ati uitat si imi pare tare rau ca nu mai gasesc timpul necesar sa vin mai des pe aici.
Daca aveti cont pe facebook ma gasiti acolo, ... e numele meu daca vreti sa ma adaugati la prieteni, si tot acolo am si poze mai recente. Daca imi trimiteti request, puneti si nickul de pe DC, ca sa stiu cine si cum, ca nu prea imi dau prietenia oricui asa :))) Dar pe voi va astept cu drag.
Va pup si fug, ca am o zi super plina.
Si sper sa vorbim curand!
Aaa si felicitari noilor gravidute!!! Olgutzika, Ioana, DianaG si restul, ma bucur mult pentru voi!
Nicoleta spune:
Cu ocazia editului va voi ruga sa nu mai citati linkul cu poze de la mine, fiindca degeaba le sterg eu apoi, ele raman in citat... :( Multumesc.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Trateaza problemele stresante cum ar face-o un caine. Daca nu poti sa le mananci sau sa te joci cu ele, fa pipi pe ele si mergi mai departe!" (autor necunoscut; sursa: mail :D)
Nicoleta spune:
Vio, pozele tale sunt absolut SU-PER-BE!! Felicitari!