*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Simo, ma fac ca n-am vazut prajitura aia.

Dar ramanand ca capitolul bucatarie, am facut si eu faimoasa supa de usturoi vieneza postata de Kya. A iesit fffff buna.
A doua oara n-am inobilat-o (a se citi n-am mai pus unt si smantana) si a iesit mai dietetica si totusi f buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ce vesti citesc eu la voi!!! dar, al meu si asa ma bombane ca sunt prea corecta in acte....poate ma oftic si nu mai bag niciun import in conta si gata! si asa ma simt fraierul turmei, ca nu stiu sa fac "trucuri" d-alea cu inlocuit de nu stiu ce prin stocuri....
sau vand pe okazii, fara sa mai dau factura, ca si asa e "piata" buna acolo....
minunat! 24% TVA! pe cand UK are 17.5%....asta dupa marire, ca pana in decembrie era 15%
eu tot ii spun lui m. ca daca as sta in uk, as economisi si min 60 lire pe transport/cutie....
ok, cum il conving pe al meu sa plecam??????? el inca mai spera in...in ce? nici eu nu mai stiu in ce....

cleme, eu am luat de la 3 farmacii diferite. banuiesc ca o farma mai mare are.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

are idee careva, cum as putea vinde in afara, in Europa? ma refer la partea de transport....prin posta? hmmmm, nu prea imi inspira incredere si au si tarife mari. curier? care?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel ceea ce pot sa-ti spun cu siguranta este: NU Posta Romana sau firma de curierat a postei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Copilul are giardia!
In fine, nu-i asa o tragedie, se trateaza, dar macar am descoperit cauza pielii aspre de pe picioare si maini. Ioana parca tu spuneai ca acelasi lucru are si David. Sanzianei ii apareau pe pulpe (pe mana doar o data, langa cot) niste portiuni mai mici care apoi se mareau pana la o moneta de 50 de bani de piele aspra, cu cojite si foarte uscata. Ii treceau, apoi apareau din nou. Dermatoloaga ne-a trimis direct la coproparazitologic, si uite ca a avut dreptate.
Vezi sa nu fie si la David la fel.

Acum ca tot citesc, incep sa-mi explic si scaunele alea diareice fara motiv, si neluatul in greutate (ca e intepenit acul ala de cantar la 12 kg si un pic de mult), si poate si lipsa poftei de mancare. Desi asta o avea de mai de mult, cred ca asa e felul ei.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cami foooooarte misto clipul!!! Cu multe adevaruri!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cami, super clipul!

Kya, imi pare rau! Pfiuuu, si Stefan a avut Giardia cand era la cresa, eu m-am incapatanat sa il tratez cu naturiste si la un moment dat a scapat... Nu stiu sigur de la ce... Dupa aceea i-am facut zeci de copro (exagerez, pana-n 20 cred) si au iesit negative.

---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Aoleo, cu greutatea nu ma speria! Aici coproparazitologicele nu ies pozitive decat foaaarte rar. Oare la analizele de sange se vede daca sau daca nu? Eozinofilele parca indicau, dar ele pot indica si alergii...

Kya, ce tratament ii vei da?

---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata

hai sa scriu si eu doua vorbe inainte de a ma declara disparuta

In primul rand multa sanatate celor mici dar si celor mari.

Si acum dusul de dimineata...

Mimo, oricat mi-ar place sa zic direct ca cea de-a treia varianta este cauza, trebuie sa recunosc ca de fapt e o combinatie de toate 3. E adevarat ca XY-ul ala a lui Dudu da o mare parte din suferinta...asa sunt barbatii...din scutece si pana la adanci batraneti jelesc ca un caine la cea mai mica suferinta. Apoi, cum voi nu v-ati prea "distrat" cu raceli, muci, febre, nici Dudu nu e obisnuit cu boala. Si cand mai vine si ma'sa si se sfarcaie pentru el (pardon, BB ii zice acum) si ii si mesteca (pardon ca blenderul e de vina) bine-nteles ca la primul muc neblenduit ce trebuie sa si-l inghita copilul se ineaca si varsa. Nu vreau sa imi inchipui cat mi-ar fi ajuns factura la curent daca as fi folosit BB-ul la mucul regulamentar lunar.
Si am eu o problema...BB-ul ala aspira mucii din nas si cel mult nazofaringe...nicidecum pe cei din gat care sunt responsabili cu inecatul. Stiu ca cei din gat provin tot din nas dar atata timp cat nu-l aspiri 24 de ore din 24 nu poti sa previi in totalitate formarea secretiilor din gat. Daca tot vrei sa fii eficienta folosesti un mucolitic...ceva pentru fluidificarea secretiilor si nu BB-ul.
Mie mi se pare ca folositi BB-ul ala abuziv...ca sa nu mai zic cum dau ochii peste cap cand o aud pe Bubu ca o foloseste la Vladut...hellooooooooo...se numeste BATISTA BEBELUSULUI si stiu ca pe cutie ca se poate folosi pana la adanci batraneti dar totusi...poate ar fi mai bine sa invatam copiii sa se sfarcaie/ sa-si sufle nasul/ sa tuseasca/ sa-si "inghita" secretiile. Nu de alta dar eu inca nu am auzit ca in Australia sau America (unde nu exista respectivul dispozitiv) sa moara copiii pe capete din cauza unor muci.

Cu datul mai departe vad ca nu mai ascultat...nu-mi pot inchipui chin mai mare pentru un copil bolnav decat sa stea in casa. Pai mai, doar parcul ala exista in Bucuresti? Numa groapa aia de nisip? Du dom'le copilul sa stea pe o banca, caci bolnav fiind garantez eu ca nu o ia la sanatoasa, du-l sa vada cerul, sa asculte o cioara...NU, nu vreti...asta e...stati in casa...

Cu medicul nu ma bag. E evident pentru mine ca nu m-am potrivit in mediul ala nici cat nuca in perete. Nu as fi facut "vizite la domiciliu" la negru nici de 10 ori platita iar consultatii la telefon/retete la telefon nu as fi facut pentru nimic sub soare. Dar asa sunt eu...nu imi place sa imi fie nimeni stapanul.
Doar ca sfat personal...daca vreodata ai o problema cu copilul mic in miez de noapte si crezi ca necesita asistenta medicala nu chema Ambulanta ci i-ati copilul in masina si mergi la spitalul la care stii tu ca exista un serviciu de garda eficient. Daca suni la Ambulanta probabilitatea de a astepta pana la majorat e mare si apoi ai mici sanse sa vina cineva cu adevarata experienta pediatrica (asta daca iti vine medic si nu doar asistenta...care conform legii nu are voie sa faca absolut nimic).

In rest, la noi numa de bine...cu capul in jos (multam Simo de intrebare) si sper ca nu mai are asa mult spatiu de facut rostogoale. Nume nu avem, Bestia din scaunul de masina nu am scos-o, 7 saptamani si cateva zile pana la intalnire si eu deja imi pun mainile in cap.
I-a picat fata moasei ieri cand senina m-a intrebat daca am stabilit cine sta cu Patrick cat sunt in travaliu...cum cine?......pai nimeni...nu pot naste cu el in brate? Oricum, partea buna e ca ieri am incercat autostrada pana la spital...da dom'le...alta viata cu 100 la ora...asa ca doar vreo 10-15 minute de condus am daca ma apuca nascarea fara barbat langa mine.

Si acestea fiind spuse capul la fund, caci multe mai sunt trecute pe ordinea de zi...

ah, ba pardon...
PS. Nicoleta, nu am putut sa nu remarc:

Citat:
Aici coproparazitologicele nu ies pozitive decat foaaarte rar.

Eu as spune mai degraba ca cele din Romania ies pozitive foarte des...fie ca raspandirea Giardiei in Romania este foarte mare (ma gandesc ca tarile din sudul Asiei duc totusi acest loc fruntas)...fie ca masurile de sterilizare lasa de dorit inclusiv in laboratoarele din Romania...Doamne feri ce colcaie pe'acolo pe placile alea Petri.

Mergi la inceput