*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)
Raspunsuri - Pagina 18
bitza037 spune:
Vali...plimbareala placuta lui Matei...si spor la pregatirle de botez!!!
cum adica ai ales tu numele...este a ta???![]()
![]()
![]()
![]()

VALENTINA C spune:
Bitza, nuuuuu... Am facut rezervari pt copiii de la gradi si proprietarul mi-a cerut sfatul in mai multe privinte, pt ca aveam experienta in lucrul cu copiii. Printre acestea, sigla. Mi-a aratat mai multe variante si am ales-o pe cea pe care o stiti...M-am bucurat ca mi-au urmat sfatul ![]()
Stela, sa-ti zic ce-mi place: ca plecati din Bucuresti de cate ori va permite timpul; imi plac comentariile la poze si nu in ultimul rand Teo cu floarea in par 

Apropo, Tea pedaleaza?
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Stela, sa-ti zic ce-mi place: ca plecati din Bucuresti de cate ori va permite timpul; imi plac comentariile la poze si nu in ultimul rand Teo cu floarea in par ![]() ![]() Apropo, Tea pedaleaza? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |

Inca nu pedaleaza,i-am aratat dar nu are fortza...nu a prins inca spilul.are ea timp...eu sunt bucuroasa ca mai sta pe trici impinsa din cand in cand,decat in brate LA MINE, cand oboseste..nu la tacso,nu..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 aha, am inteles unde faceti botezul??? IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel |
Nu stiu inca....
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
ramo_cata spune:
buna,
sanatate puiutilor bolnaviori..
mstela f frumoase pozicile
teutza cea frumoasa
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Simo27 spune:
Ce i-a crescut parul Norutei
si ce frumos ii sade cu floricica
!
Praji cu branza de vaci si budinca de vanilie
pt aluat:
200 g faina,1 ou,100 g margarina rama,1/2 plic praf de copt,100 g zahar,4 linguri cu varf de smantana grasa
pt crema:
3 galbenusuri,200 g zahar,100 ml ulei,1 ou intreg,1 budinca vanilie,1/2 kg branza de vaci grasa,1/2 l lapte,coaja de lamaie
Se amesteca faina,oul,margarina,praful de copt,zaharul,smantana pana rezulta un aluat moale.se unge tava si se tapeteaza cu faina,se intinde aluatul inclusiv pe marginile tavii.Peste aluat se toarna crema,care se pregateste astefel:se amesteca galbenusurile,zaharul,uleiul,oul,budinca,branza de vaci si laptele cu coaja de lamaie.crema tb sa fie f subtire,sa curga!
se baga tava in cuptor pana se coaguleaza.se scoate apoi si se adauga 3 albusuri bautute spuma cu 4 linguri de zahar.Se pune din nou tava la cuptor si se mai lasa putin pana se formeaza bezeaua si se rumeneste.Se scoate din cuptor si se lasa la racit
Bon apetit
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
bitza037 spune:
gata, Simo, am scos-o la imprimanta....salivez langa ea...la reteta ma refer...hahahahaha

merci mult ca ti-ai facut timp sa o scrii

Kya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ariel_7000
![]() mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
Lasa ca-ti mareste FMI-ul TVA-ul la 24% si cota unica la 20% si te-ai scos! ...
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
Din aceeasi tema:
Veneam astazi de la medic si aud la radio ca fiscul va avea in viitor dreptul sa umble si prin conturi si daca gaseste ca ai cheltuit mai mult decat ai declarat ca (virgula) castigi, va impozita diferenta pentru venituri nedeclarate!
Stateam si ma gandeam ce eminenta cenusie considera ca astfel de masuri vor scoate la suprafata economia subterana!
In primul rand, toti banii primiti de la rudele din stainatate vor scadea de frica impozitarii. Apoi, romanii pur si simplu nu vor mai pune banii la banca de frica sa nu se trezeasca cu fiscul.
Impactul pe IMM-uri nici nu-l mai comentez. Probabil ca unii considera ca nu s-au inchis destule in ultima perioada.
In orice caz Ariel. Sti care-i vestea buna? Magazinul tau virtual poate fi condus si din alta tara! Eventual una care apreciaza astfel de oameni intreprinzatori si considera ca peste criza se trece cu investitii in economie, dublate de o legislatie corespunzatoare.

Antonia
si