*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)
Raspunsuri - Pagina 17
bitza037 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Simtiti ce frumos miroase???eiii,hai pe craca ca va dau cate o bucata dintr-o praji delicioasa cu branza de vaci si vanilie![]() ![]() Am avut ceva emotii cu praji asta ca era tare lichida inainte de a o baga la cuptor,dar e dementiala -parol ![]() sanatate MATEI ![]() Cleme ![]() mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |

cu toate ca incerc sa tin un fel de cura....la felul cum ai prezentat-o,mi-am si imaginat cum arata si mirosul, si imi ploua in gura incontinuu.....ia baga reteta, daca nu iti este prea greu sa o scrii
Nicoleta spune:
Neata.
Am fost la medic, are viroza, insa pentru ochii cu secretii am primit antibiotic, picaturi. Astept pana diseara, daca dupa picaturile de nas tot are secretii, ii dau si de ochi. De tuse mi-a dat codeina si eu de-aia nu-i dau!!
Sunt obosita crunt! Si ma ajuta si vremea... Avand un uichend agitat, acum tot mi se pare ca maine-i sambata...
Sa aveti o zi buna!
---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?
Simo27 spune:
Irina,acum sunt cu asta mic ,tb sa vina si David de la scoala...dar cum am timp,promit sa ti-o scriu!e taare buna ca are si bezea![]()
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
VALENTINA C spune:
Liana, ce de poze!!!!!!!Ai o frumusete de copil!!!!
Si daca tot vorbiti de ferma animalelor, sa ma laud ca eu am ales sigla...

Si sa-l laud pe Lucutza ca s-a trezit doar o data azi-noapte 

Si maine Matei pleaca la bunica pt o saptamana...
Imi va fi dor de el, dar ma simt destul de obosita si nu vreau sa fiu asa in preajma lui...si mai avem si botezul pe 15 si trebuie sa fac diverse pregatiri, asa ca el e cel mai castigat din aceasta plimbare..![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Si ma bag la un calcat, sa aiba copchilul haine calcate in calatorie...![]()
Valentina cu
( 5.02.2010);
Nicoleta spune:
Am o prietena fara copii inca, sotul ei a plecat in alta tara pentru o perioada si imi povestea ca in week-end a vazut filme, a fost la cumparaturi si apoi iar filme... eu ii ziceam ca e super, ea zicea ca dupa 2-3 week-enduri de-astea te saturi... eu cred pana nu vad cu ochii mei
!!
---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?
dudurutza spune:
digestivul dupa masa.
Am vazut-o pe puiuta Lianei, o
minunatie de fata, sa-ti traiasca.
Multe Kilograme in MINUS gudinde 

Ce am
la Teo cu cuvintelele.
Nicoleta sanatate multa puiului, sa se faca bine repede-repejor si un
pentru puiutul mare, sensibil.
Sanatate lui Mimu. Ufffffffff Mimo dau un amaroy, simti mirosul 
Simo, ia pune tu reteta te rog, ca am branzica si nu stiam ce sa fac
, adik vroiam sa fac un chec cu branza de vaci, putina faina, e grozav si ala 
Valen spor la calcat, si odihneste-te, las-o mai usor cu treaba.
Merg sa-mi intind oasele, ca daca nu am vrut concediu medical, sa profit macar nitel de odihna. Radea un coleg azi, ca i-a auzit pe unii colegi zicand, ce fraiera-i Maria ca nu a vrut medical
mstela spune:
Repede repede, ca nu am mai apucat sa semnez condik de ceva timp..suntem bine,sanatosi,slava Domnului..cu vorba Teodorei mai usor asa,ca-i shade mai bine unei femei sa vb mai putin...parca incepem sa ne mai intelegem usor usor,dar nu pronunta corect cuvinte ci pe jumatate![]()
De 1 mai am facut o plimbare la Slanic Ph,la salina,unde a fost minunat..trecand peste cele 2 ture de varsaturi la drumul dus..am fost cu niste cunostinte cu copiii mici..s-a distrat Tea excelent...
Pozici aici
Tea in ultima vreme de aici
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Din ce am recuperat:
LA MULTI ANI CU SANATATE,IMPLINIRI SI MULTA FERICIRE, VIO!

LA MULTI ANI ALEXUTZA!SA CRESTI MARE SANATOASA!
Cami,sa va traiasca donshoara!
Alex cu rochita ei de donshoara si tortul fitzos m-au dat gata
..Bubu cretz e delicios
..
Marina,Doamne ajuta..

Sovi,sanatate puiutilor!
uff.gheu o fi..
Mimo,LA MULTI MULTI ANI FERICITI CU SANATATE!
M-am si intristat,m-am si amuzat ca prea le spui cu foc aprins!![]()
Sanatate voua si muuulta rabdare tie.Iar cu "dr minune"...zau ca nu inteleg,doar venea si-si lua milionul
..uoff.Eu stiu de un dr bun pediatru ce presteaza la IOMC si in privat face munca de teren contracost si legal...doar stiu de el,e amabil,saritor,mi l-a recomandat cineva
,ne-a ferit Domnul sa ajung sa apelez pana acum la el..daca te intereseaza,trage-ma de maneca sa caut datele lui in lectocul de acasa pe care nu mai ajung sa mai pun mana....
Olgu,uff,imi pare tare rau...cum ai racit asa?
sanatate
..
Ce mamica sepsoasa si cocheta de Ursuleti am vazut!
Am vazut si alte pozici delicioase!
Kya,ce m-am speriat citind prin ce peripetii a mai trecut Zana-Xena
..
Cuscra draga,ma bucur sa te "simt" mai linistita..Sigur va fi bine.

Intrebare nazaritoare:Ce vaccin obligatoriu mai urmeaza?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Intrebare nazaritoare:Ce vaccin obligatoriu mai urmeaza? mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
pe la 4 ani, dar nu stiu ce....
Noi am facut la 2 ani Pneumo 23, optional..
Valentina cu
( 5.02.2010);

Simtiti ce frumos miroase???eiii,hai pe craca ca va dau cate o bucata dintr-o praji delicioasa cu branza de vaci si vanilie