*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

gata, -ici la randunici si puiuti mici, sper, ca intotdeauna , sa reusesc sa intru un pic mai des....noapte linistita va doresc; accelerez treburile, ca altfel ma apuca iar dimineata....

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

gata, -ici la randunici si puiuti mici, sper, ca intotdeauna , sa reusesc sa intru un pic mai des....noapte linistita va doresc; accelerez treburile, ca altfel ma apuca iar dimineata....

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

noapte buna..eu mi-am facut de lucru cu site-ul lui debenhams..dar am mai bagat cate un ochi si pe aici....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gurese randunicile astazi! Vad ca si Mimo a mai prins la inima de cand ii mananca baiatul!

Azi iar am cantarit mai mult, de la ficat marit :D. Am avut sedinta la scoala, l-a laudat iar ca face si drege bine, ca este rapid la mate, ca germana incepe sa nu mai poata tainui mare lucru de el... A avut si un sfat de dat (S are tendinta sa se supere pe cei care nu se nimeresc pe aceeasi lungime de unde cu el numindu-i neprieteni, si asa azi snt prieteni, maine nu... si de aici o teorie intreaga...). Per total de bine-bine! Am reusit sa duc la karate copilul si apoi sa ajung iar la scoala, apoi iar fuga-fugutza la karate sa.l iau (cu sotul dupa mine...)... apoi cumparaturi... apoi gratarel (daaa, mi-am luat, e o nebunie!! Asa fain se face carnea!!)... Astazi au plecat musafirii... casa inca nu a fost dez-haotizata (ei nu au vina, doar ca eu nu pot face ordine cu cineva strain in casa...).

...ploua de sambata seara, cu pauze... se pare ca vremea se va mai tangui nitel... Matei este sper virusat... Am Influcid, ii dau maine... Sunt obosita rau, va pup, somn usooor!

---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of, o patiram si noi rau, tuseste de-i vine sa vomite, ii curg ochii (secretii purulente), ii are umflati... mergem la medic. Nu stiu ce-o fi, a fost si Stefan asa odata cand era mic, dar nu-mi mai amintesc nimic despre asta...

---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

, ceai, capucino cu sanatate pt cei virusati, bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

u-u!
ariel tare Teo cu perlele lui
sanatate puilor balnaviori, sa se faca bine repede
..fug sa fac o fasolica verde si apoi la munca

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

bag si eu un pic nasul pe aici.
Sanatate multa tuturor celor care sunt bolnavi si mari si mici.
Am vazut poze frumoase cu Teo
Ariel tot voiam sa intreb, unde gasesc Influcid? Preventiv asa, noi nu prea ne-am luptat cu bolesnite dar e bine sa am in casa.
In rest nimic nou sub soare, Diana e constipata de aproape 3 sapt. Dupa ce a avut un episod de diaree a trecut in extrema cealalta si nu mai reusesc s-o pun pe picioare, saraca plange cand face kk.
Si s-ar putea ca sapt viitoare sa plece Lucian sa vb cu un prieten sa vedem daca reusim sa facem ceva cu plecarea. Macar el pt inceput si pe urma mai vedem.
Aaa si am inceput operatiunea gata pampers. Pana acum vad ca s-a comportat destul de bine, nu a scapat decat de vreo 2 ori pe ea. Nu stiu cum va fi la kk tinand cont de pb pe care le are dar sper sa scapam cat mai repede de ei.
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Sunt pe cale sa invii, copilul a papat ieri aproape normal, am iesit si-n parc (nu va spun ce fericire si cu cat elan a salutat toate locurile de joaca si fantanile din parc), cu greu l-am zmuls de acolo A dormit bine, mucii sunt tot mai putini, aleluia
In schimb cui a dat viroza???? (in spiritul tratamentului australian ) Lui Mimu, ovcors Mi-e rau de nervi
Multa sanatate Gudindutei si Olgutei si Mateiasului .
Am vazut minunica-scumpicica Lianei cu toate tinutele ei care mai de care, ranjita rau (cu cine oare o semana, in ciuda aparentelor ff serioase ), cu otomobilul cel minunat ca de torturi nu mai zic nimic F frumoase poze, frumosi protagonisti, tare dor mi-era de voi
Va multumesc frumos pentru toate raspunsurile la povestea de 1 Mai, am ales, am cules invataminte Gudinda m-a lovit cel mai tare, intr-adevar asta-i baiul cel mai mare .Ca si ea ma acuza ca nu am incredere in ea si are fix aceleasi simtaminte descrise de Gudi Cum as putea face ,nu stiu, sa inteleaga ca nu increderea in ea e problema.Ci in restul lumii Ca n-am crescut-o in spiritul "lumea e rea, viata e plina de pericole" si uite acum nu mai stiu cum sa fac sa fie mai bine. Ma descurc eu intr-un final, va multumesc ca sunteti aici mai cu un sfat, mai cu un oftat, mai cu o poveste din adolescenta

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

Tizo, ti-am vazut scumpetea de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simtiti ce frumos miroase???eiii,hai pe craca ca va dau cate o bucata dintr-o praji delicioasa cu branza de vaci si vanilie
Am avut ceva emotii cu praji asta ca era tare lichida inainte de a o baga la cuptor,dar e dementiala -parol

sanatate MATEI
Cleme

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput