*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)
Raspunsuri - Pagina 15
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Liana ! ![]() --------------------------------------------------------- Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti? |
... imi place citatul tau “Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
ariel_7000 spune:
liana,
, apoi
...ai fost la ferma....ai trecut pe langa mine! si nu ai dat un tarrrrr, sa zici sa cobor sa vad si eu fete mandre si frumoase! 
andreea, sanatate!
baga influcidddddddddddd!!!!
si, las-o mai usor cu la senzele alea, ca ti-am zis ca am dat eu de un "cuibusor" pe undeva cu la senze d-astea. poate ma apuca si boala adusului de lenjerii ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Simo27 spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 poate ma apuca si boala adusului de lenjerii mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
lianam spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 liana, , apoi ...ai fost la ferma....ai trecut pe langa mine! si nu ai dat un tarrrrr, sa zici sa cobor sa vad si eu fete mandre si frumoase! ![]() |
n-am dat tarrrr ca am fost cu "gradinita" “Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
Simo27 spune:
Vaai Liana
,cand ti-am vazut fetita

mai-mai ca as vrea si o fata
!
Gudinde
,sanatate!si Olgai
,la fel-sa creasca mare samburelul!
Ioana,dureaza ceva pana isi revine complet...Sam dupa 2 saptamani si-a revenit(exact cum zicea Luny)!
Ai fost la dr?
Zozelici cu sclipici,tu cum mai esti?
si sunt curioasa daca bebele lui Gecko s-a pozitionat
cum trebuie!
Blanka,voi ce mai faceti??
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
lianam spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Vaai Liana ,cand ti-am vazut fetita![]() ![]() mai-mai ca as vrea si o fata |
simonel, sa-ti facem galerie "hai cu Mica
" “Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
ariel_7000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo27
mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |

si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
n-am dat tarrrr ca am fost cu "gradinita" “Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea” |
data "aviatoare"
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
perle de Teo:
eu: "cine e mami in poza?"
el: "pitzesa" (printesa)
eu:"da, dar care? cum o cheama?"
el:"alba!!!"
eu:"alba ca...?"
el:"alba ca mitzaaaa!" (mitza este pisica lui de la tara) ![]()
eu: "cine e mami in poza?"
el: "pitzesa" (printesa)
eu:"da, dar care? cum o cheama?"
el:"...."(dadea din umeri)
eu:"cenusareasa!"
el:"daaaaaaaa!!! tutuneasa!" 
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
lianam spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 perle de Teo: eu: "cine e mami in poza?" el: "pitzesa" (printesa) eu:"da, dar care? cum o cheama?" el:"alba!!!" eu:"alba ca...?" el:"alba ma mitzaaaa!" (mitza este pisica lui de la tara) eu: "cine e mami in poza?" el: "pitzesa" (printesa) eu:"da, dar care? cum o cheama?" el:"...."(dadea din umeri) eu:"cenusareasa!" el:"daaaaaaaa!!! tutuneasa!" ![]() |
mortal te(r)o mic-scumpic
...ce frumos face el conexiuni...stie baiatu ce stie de cenusareasa-tutuneasa din ziua de azi “Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”