*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)
Raspunsuri - Pagina 14
gudinde spune:
Kya o sa treaca raceala. Pana la sfarsitul saptamanii voi fi ca noua. Sper doar sa nu termin si saptamana asta cu +2
Vad ca lumea a plecat deja la
asa ca va pupicesc.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam http://family.webshots.com/album/577326624NELzmT aniversarea de 2 anisori .... aici http://family.webshots.com/album/577324340MWTOzU una alta din martie-aprilie ... si aici http://family.webshots.com/album/577534532RSqLFg mai "caldute" |
e o dulceata
,tortuletele superbe
,masinuta eiii..asa d-sorica asa masinuta..sa se bucure de ea si sa o uzeze la maxim,la gradi din cate am vazut ii place f mult....TU esti la fel de frumoasa..imi era tare dor de voi
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ramo_cata spune:
gudinde sanatate
| In rest, noi suntem bine, crestem: cea mare inca n-a mai cules nimic de la gradi, iar pt cea mica incercam sa gasim cea mai buna solutie. |
eu nu prea inteleg si sper sa nu fiu prea indiscreta cu intrebarea: la cine te referi?sunt total in aer..e vorba de nepotelele tale?

poze
lianam spune:
gudinde asa-i, foaaarte bun a fost tortuletul
; inteleg ca esti bolnavioara?
sanatate rapida iti doresc
ralu nu daaaa
.... ajungem in principiu prin toate colturile Bucurestiului
, numai ca nu e planificat, e decizie de moment
; cum mai mereu avem musafiri sau plecam noi....nu prea "indraznim" sa ne planificam mare lucru
; asa este, se simte bine bulinuta la gradi; desi jelania de dimineata cand ajungem acolo inca e in program zi de zi
; boceste dar intinde manutele spre doamnele de acolo si dureaza fix cateva minute pana se inchide usa
(uneori e un pic mai prelungita daca o doare ceva); insa se vad schimbari...
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
luny spune:
lianaaaa, ce de poze delicioaseeee

E superba Teo, si ce torturi frumoase de ziua ei! vad ca mai ajungeti si prin Vacaresti, si noi mergem des acolo
super party la ferma animalelor, vreau si eu sa merg cat de curand cu Muffy.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ramo_cata gudinde sanatate ![]()
eu nu prea inteleg si sper sa nu fiu prea indiscreta cu intrebarea: la cine te referi?sunt total in aer..e vorba de nepotelele tale?![]() ![]() RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI poze |
De ele este vorba: nepotik care de la inceputul anului a devenit nepotik mare si nepotik mic.
Desi, daca stam sa analizam bine situatia, avand in vedere +2kg de saptamana asta, crestem

mai multi si unii dintre noi n-ar trebui sa crestem, ci sa scadem. Eiiii, sanatosi sa fim.
lianam spune:
| citat din mesajul lui ramo_cata |
e o dulceata
,tortuletele superbe
,masinuta eiii..asa d-sorica asa masinuta..sa se bucure de ea si sa o uzeze la maxim,la gradi din cate am vazut ii place f mult....TU esti la fel de frumoasa..imi era tare dor de voi
poze
multumim, esti o draguta! si mie imi e dor de voi toate...uneori vreau sa scriu 2 vorbe noaptea, dupa ce termin treburi, ce mai am de lucrat de la serviciu... dar cum rar gasesc timp sa citesc cate putin din ce povestiti, nu-mi gasesc cuvintele si ma opresc ... imi spun: lasa, gasesc maine putin timp sa citesc si asa am ce schimb de impresii sa fac “Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
lianam spune:
| citat din mesajul lui luny lianaaaa, ce de poze delicioaseeee ![]() ![]() E superba Teo, si ce torturi frumoase de ziua ei! vad ca mai ajungeti si prin Vacaresti, si noi mergem des acolo |
in orice parc merg, mai ales pe unde stiu ca mergeti des, ma tot uit sa vad daca recunosc vreun strumfel sau mamici “Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
Nicoleta spune:
Liana
! 
---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui gudinde sanatosi sa fim. |
m-am lamuritRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze