*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kya o sa treaca raceala. Pana la sfarsitul saptamanii voi fi ca noua. Sper doar sa nu termin si saptamana asta cu +2

Vad ca lumea a plecat deja la asa ca va pupicesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

http://family.webshots.com/album/577326624NELzmT aniversarea de 2 anisori .... aici http://family.webshots.com/album/577324340MWTOzU una alta din martie-aprilie ... si aici http://family.webshots.com/album/577534532RSqLFg mai "caldute" , de 1-2 mai...

Deci,Teo e o superba cu zambetul ei larg,m-am topit dupa ea e o dulceata,tortuletele superbe,masinuta eiii..asa d-sorica asa masinuta..sa se bucure de ea si sa o uzeze la maxim,la gradi din cate am vazut ii place f mult....TU esti la fel de frumoasa..imi era tare dor de voi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

gudinde sanatate

Citat:
In rest, noi suntem bine, crestem: cea mare inca n-a mai cules nimic de la gradi, iar pt cea mica incercam sa gasim cea mai buna solutie.
eu nu prea inteleg si sper sa nu fiu prea indiscreta cu intrebarea: la cine te referi?sunt total in aer..e vorba de nepotelele tale?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

gudinde asa-i, foaaarte bun a fost tortuletul ; inteleg ca esti bolnavioara? sanatate rapida iti doresc

ralu nu daaaa .... ajungem in principiu prin toate colturile Bucurestiului , numai ca nu e planificat, e decizie de moment ; cum mai mereu avem musafiri sau plecam noi....nu prea "indraznim" sa ne planificam mare lucru ; asa este, se simte bine bulinuta la gradi; desi jelania de dimineata cand ajungem acolo inca e in program zi de zi ; boceste dar intinde manutele spre doamnele de acolo si dureaza fix cateva minute pana se inchide usa (uneori e un pic mai prelungita daca o doare ceva); insa se vad schimbari...

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

lianaaaa, ce de poze delicioaseeee E superba Teo, si ce torturi frumoase de ziua ei! vad ca mai ajungeti si prin Vacaresti, si noi mergem des acolo super party la ferma animalelor, vreau si eu sa merg cat de curand cu Muffy.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

gudinde sanatate
Citat:
In rest, noi suntem bine, crestem: cea mare inca n-a mai cules nimic de la gradi, iar pt cea mica incercam sa gasim cea mai buna solutie.
eu nu prea inteleg si sper sa nu fiu prea indiscreta cu intrebarea: la cine te referi?sunt total in aer..e vorba de nepotelele tale?

poze

De ele este vorba: nepotik care de la inceputul anului a devenit nepotik mare si nepotik mic.
Desi, daca stam sa analizam bine situatia, avand in vedere +2kg de saptamana asta, crestem mai multi si unii dintre noi n-ar trebui sa crestem, ci sa scadem. Eiiii, sanatosi sa fim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

Deci,Teo e o superba cu zambetul ei larg,m-am topit dupa ea e o dulceata,tortuletele superbe,masinuta eiii..asa d-sorica asa masinuta..sa se bucure de ea si sa o uzeze la maxim,la gradi din cate am vazut ii place f mult....TU esti la fel de frumoasa..imi era tare dor de voi

poze

multumim, esti o draguta! si mie imi e dor de voi toate...uneori vreau sa scriu 2 vorbe noaptea, dupa ce termin treburi, ce mai am de lucrat de la serviciu... dar cum rar gasesc timp sa citesc cate putin din ce povestiti, nu-mi gasesc cuvintele si ma opresc ... imi spun: lasa, gasesc maine putin timp sa citesc si asa am ce schimb de impresii sa fac ... insa socoteala de acasa ......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

lianaaaa, ce de poze delicioaseeee E superba Teo, si ce torturi frumoase de ziua ei! vad ca mai ajungeti si prin Vacaresti, si noi mergem des acolo super party la ferma animalelor, vreau si eu sa merg cat de curand cu Muffy.

in orice parc merg, mai ales pe unde stiu ca mergeti des, ma tot uit sa vad daca recunosc vreun strumfel sau mamici ... ultima oara a fost o astfel de intalnire intamplatoare in Carol, cu pucca si biencuta ... e dragut tare la ferma animalelor; si acolo am mers de cateva ori; teodorei ii place tare, mai ales sa calareasca pe ponei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Liana !

---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

sanatosi sa fim.
e cel mai important... m-am lamurit

poze

Mergi la inceput