*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

dudel, baiat mare, sanatate, sa treaca odata!

gudinde sanatate multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ioana sa treaca greata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

E pag 13, poate ne viziteaza Tuchi.

In rest, doamnelor, cum eu cam va rog frumos sa va orientati spre asa ceva
http://www.lasenza.co.uk/bras/satin_bra/Level3.aspx?d=1&collection=22&style=701292&product=010010413&img=SS110_97
sau ceva mai de primavara, cu fluturi
http://www.lasenza.co.uk/bras/new_in/level3.aspx?d=1&type=169&style=701849&product=010010684z&img=SS1010_14

Si pentru ca am apucat sa mai citesc cateva pagini,

Marina un medic endocrinolog bun te poate ajuta foarte mult. Multa, multa sanatate!

Mai vroiam sa va zic ceva legat de genti, ca tot s-a discutat subiectul mai de mult. In general, mie imi plac gentile, pantofii de calitate (a se citi piele)(dar nu de 800 de eur zozelici ca atata nu castig intr-o luna!). V-am zis eu mai de mult teoria invatata de la mama cu lenjeria intina; ei bine se aplica si la un pantof comod de calitate, care impreuna cu o geanta bine aleasa (si evident un machiaj mineral reusit) pot schimba si cea mai banala tinuta.
Ei, dar criza e criza asa ca m-am mai uitat si-n stanga si-n dreapta si ultima achizitie este aceasta
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_089010257579_-1?breadcrumb=Home~Women~Accessories~Handbags+%26amp%3B+purses
Am luat-o de la Debenhams, din Mall si arata bine, chiar daca nu e de piele. Sigur ca in Anglia costa 25 lire si la noi 160 RON, dar cum englezii sunt cu mult mai prost platiti decat noi, este perfect justificat pretul marit.

Mergi la inceput

Ioi, cat am scris mesajul a aparut sidudulina
Merci de urare, ma fac eu bine in cateva zile.
Ce ma enerveaza la culme, e ca dupa o viroza mai da jos omu' un kil; la mine da cu plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

buna seara, buna seara, primiti oite ratacite ? evident sunt cu temele nefacute ... sper sa nu va suparati...prea tare ; sper ca au mai disparut carcaiasii de pe crenguta (desi pe la noi se pare ca se simt bine asa ca nu se grabesc sa plece ); daca nu, sanatate si sanatate si...sanatate va dorim ....stiu pe pielicica mea cat de putin e timpul liber si cum parca se tot imputineaza, insa pun cateva link-uri cu poze mai vechi si mai noi, ca nu cumva sa va tragem de maneca pe strada si sa nu ne recunoasteti ... sunt cam ... foarte multicele , asa ca daca nu aveti timp, sau rabdare, nu-i bai
aici
http://family.webshots.com/album/577326624NELzmT aniversarea de 2 anisori .... aici http://family.webshots.com/album/577324340MWTOzU una alta din martie-aprilie ... si aici http://family.webshots.com/album/577534532RSqLFg mai "caldute" , de 1-2 mai...
va pupaaaaaaaaam si...inca mai sper ca timpul se va "dilata" curand

P.S.: de cand tot vreau sa scriu si....am vazut cand am intrat ultima oara pe crenguta, o postare de-a Ioanei, din care am tras concluzia ca e ...gravidutaaaa ! Ioana, iti doresc sarcina usoara, frumoasa si sa fii sanatoasa si tu si bebelina

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

...gudinde, draga, de aia te iubesc eu pe tine
Tu sa fii sanatoasa, kilele se duc ca vantul, sub fluturii aia nici nu mai conteaza

Mergi la inceput

lianam, nu stiu de ce crezi tu ca noi suntem cu temele prea facute. Chiulim si noi din greu, mai aruncam un ochi pe acilea din cand in cand, deh, dupa posibilitati.

Fetelor, ca am uitat sa va zic. Ce credeti cam am mancat eu acum cateva weekenduri? Yep, un kurtos. Maiiii, era din ala bun, facut pe jar, pe deasupra cu zahar si scortisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

lianam, nu stiu de ce crezi tu ca noi suntem cu temele prea facute. Chiulim si noi din greu, mai aruncam un ochi pe acilea din cand in cand, deh, dupa posibilitati.

Fetelor, ca am uitat sa va zic. Ce credeti cam am mancat eu acum cateva weekenduri? Yep, un kurtos. Maiiii, era din ala bun, facut pe jar, pe deasupra cu zahar si scortisoara.

esti "fana" kurtos sa-nteleg ? si mie taaaare-mi place ... am vazut ca acum sunt mai multe puncte in bucuresti unde se fac; nu stiu insa daca sunt la fel de gustosi peste tot...

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Din pacate punctele alea din Bucuresti nu-s nicaieri in apropierea mea. Da, imi plac muuuult kurtosii (amintiri din copilarie) desi nu prea am parte de ei.
Nu-s peste tot la fel de pufosi si bine facuti. Aia pe jar sunt mai buni si piticul propriu: sa nu intalnesc coaja de portocala rasa in ei.

Acum cativa ani am mancat la Brasov, langa Biserica Neagra niste kurtosi dementiali facuti de niste doamne venite din Tg Secuiesc.

Ma uitam la poze si daca tot vorbim de bunatati, mi s-a parut suuuper tortul
http://family.webshots.com/photo/2522422910104051491ZlzYnn
de personaje nu mai zic nimic ca stiti ca sunteti frumoase foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo la mine la pediatrie nu e cu programari, si ptr urgente te primeste cu copilul si te baga si in fata, tot fara anuntat inainte, si la fel a fost si la Pol.10.. m-ai spart cu Teo si partyul de 1 mai, dar sa stii ca-s de acord cu tine aici, mai ales ca e fata, si eu la fel as fi procedat! poate ptr ca la fel au procedat ai mei cu mine, si m-au lasat la asa ceva mult mai tarziu? nu conteaza.. cert e ca nu ai de ce sa te simti aiurea, eu asa cred..
ioana, dupa patanii d-astea,flora se reface mai greu ca-s si mici si laptele e mai greu de digerat din cauza lactazei, daca am retinut bine, am tot citit ca am avut aceeasi problema, e si subievt la parintii intreaba.. cica ar fi bine sa i se dea biotics vreo 2 saptamani.. eu nu mai am, nu am mai cumparat, si vad ca abia azi e bine, dar si ieri a facut mai moale.. si au trecut 2 saptamani de la enteroviroza aia.. si chiar am observat, era bine kk atata timp cat ne-am chinuit cu laptele fara lactoza, cand am facut trecerea treptata si a ajuns integral la formula cu lactoza, a facut iar moale.. mai cu o Smecta, mai cu regim, mai cu lapte mai putin, si-a revenit, o sa fie bine si David..
gudinde si eu sunt fan debenhams, mai ales pt Muf, dar la reduceri soro

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gudinduta sa treaca repede raceala!

Ioana ma bucur ca e bine David.

liana mica scufita rosie Eu inteleg asa din poze - ca se simte foarte bine la gradi , ca e foarte fain motorizata si ca veniti in Bordei si in Herastrau si nu suflati o vorbulita ... hm...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput