*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Cand ziceam ca parca vad luminita de la capatul tunelului...a racit si Sof, raceala data de mine mai departe, asa cum ne-a invatat Gecko . Nu ma mai vait de nimic, ca ma vait pana maine si nu imi e oricum de niciun folos...spun doar ca sunt epuizata si sper din tot sufletul ca bebe sa fie rezistent si sa nu fi patit nimic.

Sanatate tuturor bolnaviorilor de pe craca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Neata!

Cand ziceam ca parca vad luminita de la capatul tunelului...a racit si Sof, raceala data de mine mai departe, asa cum ne-a invatat Gecko . Nu ma mai vait de nimic, ca ma vait pana maine si nu imi e oricum de niciun folos...spun doar ca sunt epuizata si sper din tot sufletul ca bebe sa fie rezistent si sa nu fi patit nimic.

Sanatate tuturor bolnaviorilor de pe craca!

Zau ca eu nu v-am invatat asa...eu v-am spus sa o dati mai departe...de casa...in parc, la supermarket, la servici. Sanatate voua si samburica va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..
Nu ma mai laud niciodata cu binele..mi s-au virusat si randunoiul si Teo..
..am avut o noapte alba cu vaicareli de Teo.
Si mai nasol ca, desi credeam ca stiu bine teoria,m-am blocat..nu am mai experimentat febra si am un morcov cat casa..
Heeeeellppp!-Influcid e si sirop??Si cum se da??????
-Temperatura axiala e cu 5 unitati mai mica decat rectal??adik 37,5 axial se considera inceput de febra=38 in fund???
Asta cautam azi noapte la 3 pe net...

Se vaicareste,e infundata,si-au facut aparitia mucii,dar NU renunta la lula,acum mai mult ca niciodata si acum 15 minute a putut buni sa-i ia temper in fund:38,3.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Geckoo, aici copiii si adultii (cu miiici exceptii) nu se spala pe maini cand ies de la toaleta, am vazut si adulti scarpinandu-se de zor in (scuzati) fund ... austriecii sunt renumiti si ei pentru paduchii lor ocazionali si pentru parazitii intestinali pe care-i poarta... Nu este chiar "Vest" din punctul asta de vedere... De-aia ma tem eu de paraziti. Ca EXISTA si pe aici garla! "DAR nu ies la analize." Citat din medicul de familie.

Ce scaun i-ai cumparat fratelui mai mare?

Noi trebuie sa schimbam Chicco fiindca mai are putin si depaseste scaunul cu capul... Pfiu, ca lungan mai e! Ce sa-i cumpar? Scaun care se inclina vreau. Multumesc .

---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Mergi la inceput

Olga, sanatate si tie, si micutei tale! Si Matei este virusat, si frate-su... Vai de noi! Si sunt 11 grade...

Noi nu mai folosim BB fiindca Matei isi sufla nasul. Si nu se recomanda cica nici suflatul, tre sa-i lasi sa curga... sa si-i traga, sa si-i scoata, sa-i guste...

Mergi la inceput

Stela, sanatate si micutei tale. Sa treaca repede! Virozele astea de primavara tarzie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raspund repede si pe urma fac capitol:

Gecko sorry, dar cred ca exagerezi cu folosirea BB (nu cred ca o foloseste NIMENI in exces, ci doar atunci cand este necesara si fiecare isi evalueaza singur treptele de necesitate. Daca parerea ta despre bolile copiilor si abordarea lor este alta, fain, dar asta nu insemna noi, utilizatorii de BB, ne chinuim copii sau le facem rau. Si mai cred ca exagerezi si cu pozitivarea testelor coproparazitologice.

Nicoleta nu stiu inca ce tratament ii dau, trebuie sa vorbesc cu pediatra, pentru ca am inteles ca sunt mai multe scheme, si trebuie aleasa aia care se potriveste mai bine copilului.

Olga ufff, bietii de voi! Sanatate multa, multa, multa!

Stela nu te mai panica mami, ca o sa scada si febra! Despre temperaturi stiu asa - la rectal mai scazi 4 unitati ca sa afli temperatura reala, si la ureche mai aduni vreo 9 unitati, aproape un grad ca sa ajungi la aia reala. Despre axila nu stiu. Influcidul e bun la viroza, dar nu e antitermic.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neata dragutelor! ultimele 2 pagini am reusit si eu sa citesc si repede 2 vorbe sa zic inainte sa trec la treburi "plictisitoare"
intai de toate sa dau si eu o cafeluta, o biscuita si sa-mi tiza (a se citi Bitzulina )!
apoi sa urez sanatate puiutilor ca vad ca sunt probleme...inca ....ralu la giardia stiu ca sunt f bune si uleiul din seminte de dovleac, presat la rece si picaturi de Helmiflores;
stelutz nu stiu daca este si sub forma de sirop; dar se dizolva f repede in gurita (precum vigantoletten); teo le ia ca pe bombonele ....si...mai aveam de zis cred, dar aici deja nu-mi mai aud gandurile, proiectele ma iau de gat ...asa ca sanatate si o zi caaaaaat mai usoara va doresc

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput