*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Eu am inca musafiri. Eu nu parasesc mey craca asa usor, ati auzit?? :)

Am copilul mic mucios si tusitor... sper sa ii treaca, maine ar fi trebuit sa ii fac vaccinul si sa ii fac analizele... cred ca pas...

---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nico, am vazut pozele, f frumoase. Multa sanatate.

Bubu, frumusei foc baietii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Eu sunt cam adormita, asa ca va salut si plec sa incerc sa dorm, ca acusi se trezesc baietii...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai , nici eu nu parasesc craca ,"as vrea sa zbor, dar rana din pulpa nu ma lasa "
In spiritul clasicelor vaicareli cu care v-am obisnuit in ultima vreme, continua afacerea "VIROZA" cu secretii groase , lipite/ lipicioase care se vor elimina ele candva cumva dar pana atunci ne macinam nervii si energia pe aici cu tuse, voma si tot asa Am avut cea mai proasta noapte dintre toate de cand s-a imbolnavit Dudu, cu suieraturi, bolboroseli de mate, tuse, frichineli, uite apa nu e apa, apa in pat, voma in pat si tot asa. A venit in sfarsit doctorita (caci doctorul ala minunat nu s-a sinchisit , va povestesc eu si cu el imediat) si l-a ascultat la plamani, n-are nimic...Ne-a recomandat Humex, Aerius si multa rabdare.
De doua zile mananca o singura data pe zi, sa vedem azi...ca parca parca a inceput mai bine oleaca la capitoolul asta. Acum ca v-am povestit, mie sa-mi spuneti daca toate ati trecut prin asa ceva si v-ati vaicarit mai putin sau numai Dudu stie sa faca boli din astea de tratat cu rabdare Sau e el mai sensibil cand e bolnav si face mai urat ca altii Sau sunt eu "cu capul" si fac mai urat ca alte mame (ultima varianta va sugerez sa nu o alegeti )
Deci, povestea doctorului:
Sun eu cand a avut teo puroi in gat in ianuarie, imi zice sa-i dau antibiotic. Nu ne puteam intalni deoarece erau nametii aia si nu puteam circula. OK. Ii dau antibiotic de la farmacie dupa nspe mii de plecaciuni si rugaminti ca n-aveam reteta, se termina povestea cu bine si inainte sa plec la schi sun sa-l rog sa-mi lase o reteta de antibiotic la finuta mea , unde venea oricum la controlul de un an. Ma intreaba de ce, cum, care-i treaba...ii amintesc ca oricum mi-era dator cu o reteta si ca plecam din tara. Sare de fund in sus doi metri ca el nu e scriitor de retete si sa nu-i mai comand alta data retete ca el nu-mi mai da . M-am enervat...m-am calmat. Mai trec trei luni, iar are Teo probleme, iar sun , nu-mi raspunde la telefon. O duc la Babes la privat rezolv problema, iar ma enervez, iar imi trece. Acum se imbolnaveste Vladut, imi raspunde si-mi zice prin telefon sa stau sa astept trei zile. Asta nu mi se pare ok dar nici nu ma mai mira, ca n-ar fi prima oara cand isi da cu parerea asa pe neve. Dupa trei zile, sambata, il sun sa intreb ce urmeaza, ca tot nu-i bine copilul. Credeti ca a raspuns? Nooo, pai era week end, nu? Astept eu cuminte sa se faca luni, sun azi dimineata, imi zice ca trebuie vazut copilul (in sfarsit, si-a dat seama de asta) si sa-l duc la cabinetul lui ca capatul lumii. Eu ii zic ca nu asa ne-a fost intelegerea si ca trebuie sa vina acasa, iar eeeeeellllll imi zice ca in conformitate cu noul regulament al medicilor de familie nu mai este obligat sa faca decat o vizita pe an acasa la pacient. Nu ca pe-aia ar fi facut-o (nici n-am stiut ca-s obligati sa faca asta ) dar el nu facea vizite gratuite la mine, conform regulamentului, sa ne intelegem Ce-are sula cu prefectura? Deeeci, omul a fost amabil pana si-a facut suma de pacienti si acum da din craci ca e smecher Mi-e un urat de oameni d-stia de nu mai pot. Asa ca SCHIMB URGENT PEDIATRU MINUNAT care da consultatii telefonice sau la cabinetul din Baneasa, pe un pediatru normal, care contra unei sume , face vizite la domiciliu. Daca ati auzit asa ceva, aveti idee, puteti sa-mi recomandati, "astept provincia" (vorba vine, da? )
No, acum ca mi-am varsat amarul, ma intorc sa-mi oblojesc batranele oase care au dormit stramb, neuronii stroflociti, sufletul si orgoliul ranite, foamea care-mi roade stomacul, etc
Va pup!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Oh mai Gad, Mimo, cat mai tragi...!
Mai, eu nu am avut niciodata copilul racit asa nasol, deci nu stiu ce sa-ti spun. La noi vagile raceli care au fost au tinut 2-3-4 zile, dar noaptea putea sa doarma, sau se trezea maxim 1-2 dati pentru picaturi si o gura de apa.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Salutare craca Eu nu ma gandesc sa parasesc craca, abia am venit si imi place de numa' n-as pleca asa cu venirea primaverii

Sanatate bolnaviorilor si ma primiti in club, am larigotraheatita am o voce sepsi de tenor, sper sa fiu bine pana maine ca am de Oricum sotul a scapat de gura mea, trebe sa fac repaus la voce, dar ii scriu

Nu am vazut poze de Nicoleta, nu le-am gasit, te rog, fie-ti mila Nico

O pe Sanziana cataratoare.

Am avut sclipirea sa-l trimit pe al meu cu Daria in parc, cat ma astepta pe mine la coafor, sambata inainte de nunta. Si imi zice: asa m-a obosit, m-a alergat de numa, pe toate vroia si se catara cu o viteza de m-a luat cu inima. A intrebat-o ca asa face mereu si cu mami, si i-a zis ca 'NU, NU' foarte convingatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mimo, bine ca nu e mai mult de o viroza, o sa traca ea...iar despre dr.. ma rog, nu stiu cum e ci vizitele la domiciliu, la policlinica mea militara nu se 'poarta', se merge acolo, insa am o pediatra despre care am mai zis eu ca-mi place maxim! o pot suna oricand, si in we, sa-i spun cum e copilul(cum s-a intamplat si acum cu enteroviroza, am sunat duminica sa-mi spuna ce si cum ii mai introduc in alimentatie, ca trecerea spre mancarea normala se face f usor,aproape ca la inceputul diversificarii cica..) si eu l-as schimba p-asta, nu mi-a placut cum a pus problema, si ca n-a raspuns la tel cu zilele, cand stie ca are pacient mic cu probleme..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Edit, ca mai vroiam sa-i zic lui Mimo ca inainte de Pasti a fost si daria racita mai nasol si ca o inteleg, o si sa ai multaaaaa rabdare. Nu-i fitos baiatul, asa sunt bolile, si bine face, ca-i mai delicat maria pe el.

..... si doctorul ala, eu zic sa scapi de el, repede, ala nu-i doctor, auzi fitze la el, ptiu batu-l-ar lipsa de pacienti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Revin, ca m-a distrat (vorba vine) povestea cu pediatru...
Eu daca stau bine sa ma gandesc, nu am pediatru pentru copil. Cand a avut ceva (fie raceala care s-a lasat cu aerosoli fie vreo enterocolita) am dus-o la Medlife (la Bidiga sau Herta) cu programare cu plata... tot tacamul.

Medica de familie (care e si pediatra) i-a facut vaccinurile si atat. Acum, de exemplu, o sa-i faca Pneumo23 - vreau sa-l fac pentru ca tot intra in colectivitate la gradi, si o sa-i scrie hartiile pentru inscrie (apt pt colectivitate, etc).

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo despre doftorii lu' romanica nu mai zic nimic decat ..despre rabdare..pai ai rabdare mami..eu nu am avut probleme atat de mari ,nu prea stiu cum este dar daca as fi patit-o clar n-as fi asteptat dupa acest dr ,n-as fi ascultat de parerile lui prin telefon ..clar as fi mers la un cabinet particular sau spital.. si sanatate ..dudutz sper sa scape cat mai repede de carcaiasi...

nico sanatate si puiutului mic

kya de-a rasu' plansu'..cred si eu ca ti-a ajuns inima in chilotei..brrr ..un pentru zvarluga mica

zoze te vazui pe la parc dar nu avusei timp sa opresc..traversai strada cu blondanetul tau...off ce-as fi vrut sa va pupez dar nu avusei cum...eram nervoasa si in criza de timp

eu fusei la Craiova sa-mi ridic cartea de munca...pt a 2 oara..ajunsei la firma ,o luai ,ma uitai si cand vad din cele 3 greseli pe care le-am zis sa le repare nu mi-a reparat decat una.cea cu preavizul ,restul cica-i operata cum trebuie..a si in adeverinta imi trecusera cate zile de concediu am avut..toate bune si frumoase ..ma duc la fortele de munca din Craiova las cartea de munca la ghiseul nr 6 si astept..ma striga o doamna si imi zice ca ,cartea mea de munca e varza,e operata aiurea,ca din 2007 s-a mai operat tocmai pe 2 apr 2008 cand eu am intrat in CM,ca bla bla bla..i-am zis ca stiu dar tocmai ce am luat-o de la firma unde am lasat-o sa repare greselile..etc..etccc....imi explica doamna ce trebuie .cum trebuie,lucruri care la randul meu le-am explicat contabilei dar se pare ca n-am fost inteleasa ..ma dusei iar la munca,ii explicai contabilei prin telefon ,ea incepe programul la 12-13..ii explicai secretarei,ii explicai patronului ...acum astept sa vad rezulatatul..si uite asa ma car eu cu copilul dis de dimineata pe la stat,consum bani,consum timp degeaba...pt ce ?pentru ca traiesc in romania de care usor usor mi se face o sila ..off off...ce vina am eu ca nu-si fac altii treaba cum trebuie..am lucrat intr-un singur loc(5 ani),nu am mutari ,nu am intreruperi pe cartea de munca de ce la ei apar cu necontinuitate,singurul lucru care l-am luat si se pare ca asta i-au dat peste cap e concediul medical dinainte de sarcina

in fine sper sa scap o data de fataiala asta,de statul pe la cozi,de pierdut timpul pe la usile statului si al patronatului....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput