*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (405)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am uitat sa spun ca eu nu sunt de acord cu descoaserea spirituala pe care o practica astia... adica ei cauta metafizicul din om, eu am mers pentru fizicul paraginit...

---------------------------------------------------------
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nico f frumoase pozele

gata am terminat de calcat acum ma duc si eu la nani...va doresc o noapte linistita si maine o zi usoara si linistita celor ce merg la munca si sper sa gasesc vesti bune despre bolnaviorii crengutei

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

, ceai , capucino pentru toate gusturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bai, ceva se intampla cu craca asta, ca prea nu mai da nimeni pe aici... asa cateva mesaje in tot weekend-ul... ntz, ntz, ntz.

Dana multam de cafeu! Tu intrebai de vigantol, nu? Eu inca ii mai dau (asa cand imi aduc aminte )

Ursulica frumoase buze. Sa-ti fie de bine. Si ce poze frumoase aveti

Bubu sanatate lui Cata. Suna interesant ce zice Nicoleta. V-am admirat si pe voi in poze. Ce plini de flori erati

Simo foarte tare Sam!

Vio

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
azi sunt libera.. ma pregatesc sa plec intr-un parc cu Matei.. iese careva pe undeva?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

neatza!
azi sunt libera.. ma pregatesc sa plec intr-un parc cu Matei.. iese careva pe undeva?

Da, eu, dar doar cu gandul... Ca sunt blocata la birou. Ieri in Herastrau am mai murit o data: plimbandu-ne prin parc am nimerit la un loc de joaca cu jucarii d-alea vechi.
Si Xena a vrut sa se dea pe tobogan (cunosteti tipul de pe vremea copilariei noastre - scara de pompier si ruginita pe alocuri, alunecus de metal stralucitor, si tobogan inaaaaalt si abrupt ) La un moment dat cand era sus in varf pe scara, se uita in alta parte, si ii aluneca picioarele de pe treapta. Mi-a stat inima in loc pentru ca a ramas agatata de maini N-a cazut, s-a tinut in maini, si s-a tras in sus foarte vesela si foarte mandra de socul de adrenalina pe care-l primise. Eu jos cu inima in chiloti Si s-a dat frate pe toboganul ala amarat de 1 milion de ori...
Era doar ea si cu copilasi mai maricei de vreo 4 ani, si TOATE mamicile ma intrebau cum am curaj sa o las se se dea, ca e asa micuta... De parca as fi putut eu sa o opresc!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata...ce fac fetele???
da, Kya sie u am observat ca se intampla ceva cu craca....si-mi pare chiar rau.....

hahahah, Sanzi a trecuta de zana la printesa cea razboinica???cred ca ti-a stat inima.....dar uite vezi??daca ai lasat copilul mereu...are instinct de aparare/rezolvare a problemei imediat..bravo ei!!!

si noi sambata cand am fost in Cismigiu, se urcase Antonia pe o chestie inalta de lemn, care are si tobogane....si sa ma vezi pe mine cum escaladam alea pe sus ca ea intra pe sub barele alea de lemn....de pana la urma am luat-o pe sus si am iesit de acolo ca erau copii mai mari...chair unul dintre ei, cand era jos a trecut alergand pe langa ea, si in dreptul ei a impins-o noroc ca era langa ea....

ieri am fost la Ferma animalelor din Pantelimon...a fost frumos, dar mai captivata a fost de nisip si casuta de plastic decat de animale, cu iepurasii a interactionat mai mult...poate ca nici nu era in apele ei, ca ii era somn.....am luat si lapte proaspat de la vacute....dar mai gras si mai bun mi s epare ala pe care-l iau de la dozatorul din piata decat de la dozatorul de aici....

Nico, super interesnat, am salvat si eu link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui luny

neatza!

Da, eu, dar doar cu gandul... Ca sunt blocata la birou. Ieri in Herastrau am mai murit o data: plimbandu-ne prin parc am nimerit la un loc de joaca cu jucarii d-alea vechi.
Si Xena a vrut sa se dea pe tobogan (cunosteti tipul de pe vremea copilariei noastre - scara de pompier si ruginita pe alocuri, alunecus de metal stralucitor, si tobogan inaaaaalt si abrupt ) La un moment dat cand era sus in varf pe scara, se uita in alta parte, si ii aluneca picioarele de pe treapta. Mi-a stat inima in loc pentru ca a ramas agatata de maini N-a cazut, s-a tinut in maini, si s-a tras in sus foarte vesela si foarte mandra de socul de adrenalina pe care-l primise. Eu jos cu inima in chiloti Si s-a dat frate pe toboganul ala amarat de 1 milion de ori...
Era doar ea si cu copilasi mai maricei de vreo 4 ani, si TOATE mamicile ma intrebau cum am curaj sa o las se se dea, ca e asa micuta... De parca as fi putut eu sa o opresc!

Mami si Sanziana

scuza-ma, dar m-a bufnit rasul imaginandu-mi scena, oarecum cunoscuta si mie, iata din nou o reactie tipic Sanzi-Mufa:)) ce sa mai zic, noi ne kkm pe noi, ei se simtem bine cu senzatiile tari
PS: si eu tot virtual in parc, pt ca Omu' mic s-a culcat la 11.. si ieri la fel.. asa ca, dupa masa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kya,Irina-de vina o fi astenia de primavara!E,lasa ca se mobilizeaza fetele

Aseara a venit mami la noi,era cam 9,Sam era deja in pijamale si i-a spus mamei ca vrea sa mearga la ea sa faca nani.L-am pregatit si i-am dus cu masina..David plangacea ca vrea si el,ca, ce ar fi sa nu se duca la scoala???Dar scoala-i scoala.Mi-a spus ca atunci cand ia vacanta se muta la Buni.
Siluan a dormit cu mine pana la 10,iar acum a adormit pe muzica caruselului.
Ce am observat:Daca lui Sam nu ii placea in scoica,bebe adora sa stea si sa doarma in ea.Sam era inebunit dupa leganel,bebe plange cand il pun.Sam urla cand dadeam drumul caruselului,iar asta mic urla daca nu canta:deci,diferente maaaari!Ma bucur enorm ca daca unul nu a apreciat ceva si pe moment am simtit ca le-am cumparat degeaba,celalalt e incanta!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

CAMI, LA MULTI ANI, ALEXUTEI!!! sa fie sanatoasa, fericita si sa-ti lumineze viata!

eu am enorm de lucru, sper sa termin pana la expo, ca parca fac munca lui sisif...nu se vede nimic in urma....in fine, termin eu la un anumit moment, nu?

simo, nu am mai reusit sa gasesc seturi d-alea mai mari. astia au bagat deja hainute de vara si nu mai au in oferta...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput