Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare dragi mamaici si burtici!

Multumim din nou tuturor pt incurajari, ne bucuram ca va stim alaturi, multe !

Despre experienta de la CMU, sper doar sa foloseasca la ceva povestea mea, sper ca cine mai naste aici sa nu aiba parte de asa tratament, eu una nu am avut puterea sa ma cert cu ei, e drept ca am crezut si cred ca nu s-ar fi schimbat mare lucru, in afara ca ma enervam si mai rau..Plus ca am si un complex de superioritate, mi-e greu sa ma cobor la un asemenea nivel..Sunt convinsa ca la Medlife sau Euroclinic ar fi fost mai bine, dar asta e..destul despre acest subiect!

Theomultumim de info cu vaccinul, noi mai asteptam si daca nu putem sa-l facem intr-o luna, ne gandim sa mergem sa-l facem in alta parte (Ungaria, Bulgaria..)

Cu alaptatul, productia e redusa, incerc sa-i dau cat pot sa scot cu pompa la fiecare masa, el nu suge deloc oricum, deocamdata mananca jumate de la mine si jumate biberon, dar probabil ca intr-o sapt-doua n-o sa mai fie nici atat..M-am resemnat ca asta e, ma concentrez pe alte lucruri si mai ales ma bucur de fiecare clipa cu baietii, chiar ma gandeam ce repede trece timpul, as vrea sa ramana mai mult Tudor asa bebe mic si neajutorat..E tare dulce..

Matei e cam la fel cu gradi, plange din momentul in care incepe imbracarea si pana este predat (in brate, ca altfel nu mai vrea sa mearga) educatoarei. Acolo nu stiu ce face, educatoarea zice ca mai plange cand isi mai aminteste de noi si de casa, dar se ia cu altele si uita. Deocamdata, continuam..

M-am cantarit azi si constat ca am scapat de 10 kg, mai am vreo 2 max sa fiu ca inainte de sarcina.

Pentru colici, in afara de Infacol am remarcat ca la Tudor mai are efect Gripe Baby Water (e naturist, daca nu ma-nsel), chiar are efect rapid, cred ca depinde si de copil la ce reactioneaza mai bine, la Matei numai Infacol a mai dat cat de cat rezultate.

Fug sa incerc sa pun si niste poze cu Tudor, daca nu se trezeste intre timp.

fetele si suntem cu ochii pe voi, sa va incurajam cand vine clipa cea mare!

Sorana, mami de Matei si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Ruxi ma intrebai de contractii... existau contractii ale uterului dar si bebe era extrem de agitat cu un "puls" ce sarea de 160 in momentele de maxim energie
da.. dr mi-a recomandat...dar oricum nu cred ca va fi nevoie...
ancutzicab,wow, buzoianca? bine ca nu vom naste in bz..stiu niste povesti infioratoare..sora mea fiind asistenta medicala (dar nu in maternitate, insa a facut practica acolo)

ania_ania poti sa-mi trimiti linistita sms...datele sunt pe mail-ul comun..nu am de gand sa nasc asa de repede

37+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Matei e cam la fel cu gradi, plange din momentul in care incepe imbracarea si pana este predat (in brate, ca altfel nu mai vrea sa mearga) educatoarei. Acolo nu stiu ce face, educatoarea zice ca mai plange cand isi mai aminteste de noi si de casa, dar se ia cu altele si uita. Deocamdata, continuam..

M-am cantarit azi si constat ca am scapat de 10 kg, mai am vreo 2 max sa fiu ca inainte de sarcina.

Fug sa incerc sa pun si niste poze cu Tudor, daca nu se trezeste intre timp

Sorana, mami de Matei si Tudor

Wooow, dar ce mult ai dat jos, felicitari, esti o norocoasa
De Mateiut saracul imi pare rau ca e tot tristut si neacomodat
Chiar vroiam sa intreb daca nu ne pui poze caci dintre mamicile active de aici numai tu mai erai restanta

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ania_ania

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Ania multa bafta pe luni, tinem pumnii sa fie totul ff bine
Sa ne trimiti vesti neaparat printr-un sms
Luni ce varsta a sarcinii o sa ai ?

Ruxi, fetelor, multumesc pentru incurajari si motate!

Luni voi avea 38 sapt si 3 zile (culmea, ieri chiar am calculat la ce varsta a venit Daria si a venit EXACT la 38 sapt si 3 zile )

Va anunt prin sms, dar avand in vedere ca nu am fost asa activa pe forum, ma gandeam sa nu sochez vreo fata de pe aici care habar n-are de mine, iar eu hop cu sms-ul mandru ca tocmai s-a nascut o floricica de liliac

Anca,

mami de si cu 37 +

Rugam fetele care fac modificari pe prima pagina sa te treaca si pe tine la programari, dupa Aniska si astfel o sa stie toata lumea cand o sa apara mesajul tau.

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Ruxi ma intrebai de contractii... existau contractii ale uterului dar si bebe era extrem de agitat cu un "puls" ce sarea de 160 in momentele de maxim energie

37+ Matei ...

asa a fost si la mine ultima data, baiatul ff agitat si sonda de contractii arata pe partea de uter unde era el frecventa mare a contractiilor (pur si simplu facea o galma sub sonda si muta sonda mai sus - mai jos si tot asa ), iar la fata, pe partea cealalta, era uterul f linistit

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Ania multumim de poze, am vazut o mamica frumoasa si tinerica si o fetita dulce si frumusica

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:

Buna, fetelor, dragelor!

Am intrat eu destul de rar, dar de citit, va citesc zilnic cu drag

Zic si eu sa va dam vesti, deci, ca floricele de liliac ce ne numim si noi :)

Asadar, dupa o sarcina care nu a semanat deloc cu prima (in sensul ca am suportat-o cu mult mai greu - deh, si varsta... - si m-am simtit destul de gravida, ne apropiem de linia de final

Pe scurt, luni avem programare pentru cezariana - desi nu credeam sa fie nevoie de asta.

Bebe Eva a stat pana saptamana trecuta cu capul in jos si nu stiam eu de ce m-a omorat asa de vreo saptamana incoace. Echografiile mele toata aratau un col de 4,5 - 4,8 si Eva cocotata pana in gatul meu. Dar nu m-am impacientat, pt ca si Draia a fost sus pana a vazut lumina zilei - am si eu amintirea moasei cocotate pe burta mea la nastere. - Nana - asta si ca raspuns la intrebarea ta.

Ieri, insa, am mai fost la o ultima echografie (bine ca am fost, ca ma gandeam ca cea facuta acum 2 saptamani este suficienta) si....pam-pam!!! - Eva este pelviana si in asa fel asezata de cu greu a reusit imagistul sa vada ceva (nici macar sexul nu il mai vedea). Este cu spatele in sus, catre diafragma mea si cu picioarele si mainile sucite catre interiorul meu, cumva, catre coloana / rinichi etc - va dati seama ce "senzatii" experimentez...

Pe scurt - luni, pe 3 mai, la ora 8 dimineata, cu bagajelul la Municipal - alte detalii nu am, nu stiu care e procedura, nu am experienta unei cezariene, stiu doar ca ma asteapta iar experienta cu acul din coloana - azi am alergat dupa cateterul combinat pt anestezie rahi/peri de la Braun.

Va pupam, deci si va rugam sa ne tineti pumnii pentru luni Chiar am emotii de data asta - prima data, la Daria nu stiam nimic din ce ma asteapta, a fost pe neasteptate si m-am dus ca floarea....acum parca am alte emotii....

Anca,

mami de si cu 37 +

Anca, te trec eu in listuta acum dar sa ne spui numele bebelusei ca vad ca nu esti nici in listuta de DPN-uri si deci nu avem datele tale si ale bebelinei. De asemenea, imi poti trimite mesaj si mie, daca doresti si nu te dernajeaza ca sunt intr-o retea internationala. Nastere usoara, ma voi gandi la tine luni si sa ne tii la curent, te rugam.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ania_ania spune:

Veronica, multumesc - iau contactele de pe mail si tie iti trimit sms-ul de instiintare.

La ultimul botez- prieteni buni, restaurant bunutz - 10 mil pt 2 persoane, ideea fiind ca noi nu am prea facut mare diferenta fata de nunti dpdv "dar"

In alta ordine de idesi, am incarcat si eu poze - aici http://family.webshots.com/photo/2289554840105580295CCAcYw (ce ma enervez, nu stiu cum inserez hyperlink in aplicatia asta....). Pozele NU sunt doar cu Eva in burtica (dimpotriva, astea sunt doar cateva - nu mi-a placut deloc de mine in sracina asta, in consecinta nici nu am prea multe poze), dar mai si cu mine in sarcina cu Daria si, evident cu Dariuta-zanuta, surioara cea mare

Anca,

mami de si cu 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ania_ania spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina
Anca, te trec eu in listuta acum dar sa ne spui numele bebelusei ca vad ca nu esti nici in listuta de DPN-uri si deci nu avem datele tale si ale bebelinei. De asemenea, imi poti trimite mesaj si mie, daca doresti si nu te dernajeaza ca sunt intr-o retea internationala. Nastere usoara, ma voi gandi la tine luni si sa ne tii la curent, te rugam.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Theo, multumesc, ai PM cu datele

Anca,

mami de si cu 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:

Veronica, multumesc - iau contactele de pe mail si tie iti trimit sms-ul de instiintare.

La ultimul botez- prieteni buni, restaurant bunutz - 10 mil pt 2 persoane, ideea fiind ca noi nu am prea facut mare diferenta fata de nunti dpdv "dar"

In alta ordine de idesi, am incarcat si eu poze - aici http://family.webshots.com/photo/2289554840105580295CCAcYw (ce ma enervez, nu stiu cum inserez hyperlink in aplicatia asta....). Pozele NU sunt doar cu Eva in burtica (dimpotriva, astea sunt doar cateva - nu mi-a placut deloc de mine in sracina asta, in consecinta nici nu am prea multe poze), dar mai si cu mine in sarcina cu Daria si, evident cu Dariuta-zanuta, surioara cea mare

Anca,

mami de si cu 37 +

Aha, deci Eva o chema pe fetita ta care urmeaza sa se nasca, inteleg de pe webshots. Si esti o graviduta f frumoasa, nu stiu de ce zici ca nu ti-a placut de tine in sarcina asta. Sa-ti traiasca papuselele.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput