Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ania_ania Buna, fetelor, dragelor! Am intrat eu destul de rar, dar de citit, va citesc zilnic cu drag Zic si eu sa va dam vesti, deci, ca floricele de liliac ce ne numim si noi :) Asadar, dupa o sarcina care nu a semanat deloc cu prima (in sensul ca am suportat-o cu mult mai greu - deh, si varsta... - si m-am simtit destul de gravida, ne apropiem de linia de final Pe scurt, luni avem programare pentru cezariana - desi nu credeam sa fie nevoie de asta. Bebe Eva a stat pana saptamana trecuta cu capul in jos si nu stiam eu de ce m-a omorat asa de vreo saptamana incoace. Echografiile mele toata aratau un col de 4,5 - 4,8 si Eva cocotata pana in gatul meu. Dar nu m-am impacientat, pt ca si Draia a fost sus pana a vazut lumina zilei - am si eu amintirea moasei cocotate pe burta mea la nastere. - Nana - asta si ca raspuns la intrebarea ta. Ieri, insa, am mai fost la o ultima echografie (bine ca am fost, ca ma gandeam ca cea facuta acum 2 saptamani este suficienta) si....pam-pam!!! - Eva este pelviana si in asa fel asezata de cu greu a reusit imagistul sa vada ceva (nici macar sexul nu il mai vedea). Este cu spatele in sus, catre diafragma mea si cu picioarele si mainile sucite catre interiorul meu, cumva, catre coloana / rinichi etc - va dati seama ce "senzatii" experimentez... Pe scurt - luni, pe 3 mai, la ora 8 dimineata, cu bagajelul la Municipal - alte detalii nu am, nu stiu care e procedura, nu am experienta unei cezariene, stiu doar ca ma asteapta iar experienta cu acul din coloana - azi am alergat dupa cateterul combinat pt anestezie rahi/peri de la Braun. Va pupam, deci si va rugam sa ne tineti pumnii pentru luni Chiar am emotii de data asta - prima data, la Daria nu stiam nimic din ce ma asteapta, a fost pe neasteptate si m-am dus ca floarea....acum parca am alte emotii.... Anca, mami de si cu 37 + |
Anca, tinem pumnii si scoatem motatele!!! Mult curaj, te asteptam cu vesti bune!!!
Cristina, fericita 33+ cu Patricia
AMR 6+
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui cris_09 BURTICA MEA DE 39 SAPATAMANI poze Cristina39+ cu Sebi AMR:6 day's |
Mai mai, ce mamica mandra de burtica!!!
Cristina, fericita 33+ cu Patricia
AMR 6+
bubu30 spune:
Ania multa bafta pe luni, tinem pumnii sa fie totul ff bine
Sa ne trimiti vesti neaparat printr-un sms
Luni ce varsta a sarcinii o sa ai ?
o mica asa de incurajare
Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?
cris_09 spune:
citat din mesajul lui cristina_26 Am si eu o intrebare stupida: cat se mai da la un botez???Tocmai am aflat ca duminica suntem invitati la un botez ( cica pana acum nu ne-au zis in mod oficial ca nu stiau daca nasc sau nu) NU am mai fost la un botez de vreo 2 ani, cred si nu mai tin minte cat am dat ultima data... Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias BAZAR DC |
poze
Cristina39+ cu Sebi
AMR:6 day's
bubu30 spune:
citat din mesajul lui cris_09 BURTICA MEA DE 39 SAPATAMANI poze Cristina39+ cu Sebi AMR:6 day's |
Wow ce ma bucur ca vad si eu cum arata o burtica de 39 +, ca pe-a mea sigur nu o apuca varsta asta, chiar daca acum e mai mare decat una de 39 +
Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?
M&M spune:
Multumesc mult de rasp...Botezul va avea loc la un local, dar nu e ceva foarte select; cel putin asa am inteles eu.
Cris, wow ce burtica frumoasa ai..mie nu mi se pare ca e foarte mare!...
Ania, deci luni scoatem -etele!!!
Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias
BAZAR DC
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu30
Wow ce ma bucur ca vad si eu cum arata o burtica de 39 +, ca pe-a mea sigur nu o apuca varsta asta, chiar daca acum e mai mare decat una de 39 + Ruxi 36 + cu AMR ... cine stie ? |
poze
Cristina39+ cu Sebi
AMR:6 day's
ania_ania spune:
citat din mesajul lui bubu30 Ania multa bafta pe luni, tinem pumnii sa fie totul ff bine Sa ne trimiti vesti neaparat printr-un sms Luni ce varsta a sarcinii o sa ai ? |
Ruxi, fetelor, multumesc pentru incurajari si motate!
Luni voi avea 38 sapt si 3 zile (culmea, ieri chiar am calculat la ce varsta a venit Daria si a venit EXACT la 38 sapt si 3 zile )
Va anunt prin sms, dar avand in vedere ca nu am fost asa activa pe forum, ma gandeam sa nu sochez vreo fata de pe aici care habar n-are de mine, iar eu hop cu sms-ul mandru ca tocmai s-a nascut o floricica de liliac
Anca,
mami de si cu 37 +
Onana spune:
FELICITARI ANDRADA
BINE AI VENIT BEBE DOMINIC
Recuperare usoara mamicii, sa cresti mare si sanatos bebe Dominic si sa le aduci multe bucurii parintilor si fratiorului tau!
Sorana, mami de Matei si Tudor
bubu30 spune:
citat din mesajul lui cris_09 Oricum,important e sa fie bebii sanatosi ,chiar daca mai devreme poze Cristina39+ cu Sebi AMR:6 day's |
intr-adevar, eu asta imi doresc cel mai mult acum, sa fie sanatosi chiar daca sunt mai micuti si slabuti
si asta cred ca ne dorim toate - sanatate multa pt bebeii nostri
Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?