Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare dragutelor

Andrada felicitari! Sa iti traiasca piticul, sa creasca mare, sanatos, voios si norocos. Recuperare rapida si mult laptic

Crissy ma bucur ca ti-a placut spitalul si doctorita si ca ai rezolvat si problema nasterii. Am modificat pe prima pagina.
Bafta multa sotului la concurs - daca o sa se numere printre participanti si nu e acolo intr-o alta calitate. Ai grija insa cu offroadul si cu drumul pana acolo. Zdruncinaturile nu fac bine in nici un caz.

Felicitari tuturor fetelor cu rezultate frumoase de la eco. Si de asemenea si celor care au mai adaugat o saptamana.

Gabriela multumim de vestile bune in legatura cu vaccinul. Doamne ajuta sa se adevereasca ca numai asta nu mai aveam eu de rezolvat acum!!!
Sabina ma bucur ca situatia se indreapta si gagalicile nu se mai chinuie asa cu colicile. Si la Tudor tot Infacolul a avut efect, numai ca atunci a fost mai complicat de cumparat (ni l-au adus niste prieteni din Anglia). Chiar eram curioasa daca Infacolul din farmaciile noastre este la fel de bun - din cate stiu la noi se gaseste Infacol produs in Olanda parca.
Carla bun venit acasa. Sa stii ca si Tudor in prima noapte s-a trezit din ora in ora. Din a doua noapte lucrurile au intrat in normal si a fost mult mai bine. Si eu am presupus ca a fost doar o reactie la schimbarea de mediu. Sper ca si la voi sa fie la fel.

Si gata, m-a lasat neuronu'

Eu de vreo doua zile experimentez niste dureri si niste contractii - mai dureroase, mai nedureroase dar...
Sper sa nu va fac si eu o surpriza cum ne-a facut Andrada. Doamne fereste!!!!!!!

toate fetele
Fug la treaba ca m-a apucat harnicia (asta e instinctul de cuib care incepe sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai tare. Tin minte ca la Tudor, in ultima luna am facut curatenie generala de vreo 3 ori de zici ca eram capiata)

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 36+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

alinutza cel de la noi e din Olanda. La sf de mai voi primi si eu cateva sticlute din Anglia. Ai grija cu curatenia, sa nu faci vreo nefacuta.

Voi stiti cum e cu pasapoartele acum la copii, se fac numai in Iorga sau si la sectiile de Politie. As vrea sa le fac si eu piticelor, dar imi e groaza sa ma duc cu ele pana in Iorga cu siguranta e balamuc pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Sabina, eu anul trecut i-am facut lui Luca la sectia din cartier. Acum scrie la ei pe usa ca se fac numai in Iorga. Cred ca e o chestie generala, nu doar in sectorul unde stau eu.

Anca 34+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

vai cris felicitari pentru 39 de saptamani..mi se pare asa de muuuullllttt
fetelor am intrat sa va intreb ceva...la analiza de secretie vaginala s-a descoperit o candida micutza, cu o cruciulita..si mi-a dat clotrimazol ovule
sunt groaznice....sunt ca niste pastile pe care cu greu le bag in vagin pentru ca se lipesc de toate membranele posibile...
de cand le folosesc mi s-a modificat secretia..parca am secretie combinata cu pastila..e foarte ciudata ca argila(numai ca e alba)
ati folosit vreuna astfel de pastilutze?

37+ Matei ...
Da am folosit si eu la inceputul sarciniiSunt groazniceSecretia schimbata ca aspect,o aveam dimineata...probabil se elimina din pastila...Oricum ,la mine au functionat,dupa 6 zile nu am mai avut nimic

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:6 day's

Fetele, eu nu am folosit inca nimic pentru aceeasi candidoza, despre care am impresia ca a inceput sa faca iar figuri... ca daca nu e ea - imi fac ginduri negre: o fi dopul gelatinos? Nu cobesc si nici pun raul inainte insa cum parca e mai abundenta secretia de citeva zile imi vine in minte si asta... Sau poate ca in urma epilatului organismul isi creeaza bariera de protectie si reactioneaza la acest mod fata de agresiune?! Sa nu rideti, dar cine a mai pierdut dop pe parcursului citorva zile ne poate spune cum e????

Marlena (Mary)36+cu minune de Tudor Mateo

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Crissy ai grija cu offroadul ca nu e de gluma. cand eram gravida cu alexandra, mama isi construia casa, ne-am dus sa o vedem,evident ca nici drum nu era, niste gropi oribile, apoi am avut contractii de am zis ca nasc.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Sabina, merci, eu la offroadul sotului nu ma bag, asist doar, fac galerie , da' drumul pana acolo tot un fel de offroad e, mama ei de asfaltare

Cristina, fericita 33+ cu Patricia

AMR 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Salutare dragutelor

Crissy ma bucur ca ti-a placut spitalul si doctorita si ca ai rezolvat si problema nasterii. Am modificat pe prima pagina.
Bafta multa sotului la concurs - daca o sa se numere printre participanti si nu e acolo intr-o alta calitate. Ai grija insa cu offroadul si cu drumul pana acolo. Zdruncinaturile nu fac bine in nici un caz.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 36+

Handmade by Alina

Alina, multumesc mult pt schimbari pe prima pagina si pt urarile pt sot Da, e concurent
Stiu cum e cu 'the nesting syndrome' asta, si eu abia astept concediul ca sa ma apuc de curatenie generala!!! Dar ai grija daca deja ai contractii dinainte sa te fi apucat de treaba! Mai ales ca banuiesc ca inca nu s-a rezolvat la CF2 si nu te-ai hotarat incotro s-o apuci... Deci mai bine stai cumintica

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am si eu o intrebare stupida: cat se mai da la un botez???Tocmai am aflat ca duminica suntem invitati la un botez ( cica pana acum nu ne-au zis in mod oficial ca nu stiau daca nasc sau nu) NU am mai fost la un botez de vreo 2 ani, cred si nu mai tin minte cat am dat ultima data...

Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ania_ania spune:

Buna, fetelor, dragelor!

Am intrat eu destul de rar, dar de citit, va citesc zilnic cu drag

Zic si eu sa va dam vesti, deci, ca floricele de liliac ce ne numim si noi :)

Asadar, dupa o sarcina care nu a semanat deloc cu prima (in sensul ca am suportat-o cu mult mai greu - deh, si varsta... - si m-am simtit destul de gravida, ne apropiem de linia de final

Pe scurt, luni avem programare pentru cezariana - desi nu credeam sa fie nevoie de asta.

Bebe Eva a stat pana saptamana trecuta cu capul in jos si nu stiam eu de ce m-a omorat asa de vreo saptamana incoace. Echografiile mele toata aratau un col de 4,5 - 4,8 si Eva cocotata pana in gatul meu. Dar nu m-am impacientat, pt ca si Draia a fost sus pana a vazut lumina zilei - am si eu amintirea moasei cocotate pe burta mea la nastere. - Nana - asta si ca raspuns la intrebarea ta.

Ieri, insa, am mai fost la o ultima echografie (bine ca am fost, ca ma gandeam ca cea facuta acum 2 saptamani este suficienta) si....pam-pam!!! - Eva este pelviana si in asa fel asezata de cu greu a reusit imagistul sa vada ceva (nici macar sexul nu il mai vedea). Este cu spatele in sus, catre diafragma mea si cu picioarele si mainile sucite catre interiorul meu, cumva, catre coloana / rinichi etc - va dati seama ce "senzatii" experimentez...

Pe scurt - luni, pe 3 mai, la ora 8 dimineata, cu bagajelul la Municipal - alte detalii nu am, nu stiu care e procedura, nu am experienta unei cezariene, stiu doar ca ma asteapta iar experienta cu acul din coloana - azi am alergat dupa cateterul combinat pt anestezie rahi/peri de la Braun.

Va pupam, deci si va rugam sa ne tineti pumnii pentru luni Chiar am emotii de data asta - prima data, la Daria nu stiam nimic din ce ma asteapta, a fost pe neasteptate si m-am dus ca floarea....acum parca am alte emotii....

Anca,

mami de si cu 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

BURTICA MEA DE 39 SAPATAMANI

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:6 day's

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Am si eu o intrebare stupida: cat se mai da la un botez???Tocmai am aflat ca duminica suntem invitati la un botez ( cica pana acum nu ne-au zis in mod oficial ca nu stiau daca nasc sau nu) NU am mai fost la un botez de vreo 2 ani, cred si nu mai tin minte cat am dat ultima data...

Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias

BAZAR DC

Cristina, si eu am fost recent la un botez, a fost la un restaurant dragut dar nu foarte pretentios, si am dat 600 de lei pt doua persoane. Nu stiu daca-i mult sau putin... poate te ajuta, orientativ.

AMR 6+

Mergi la inceput