Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
veronicach spune:
ok ania astept,atunci, mesajul tau
si sunt de acord cu teo..esti o gravidutza tare frumoasa
37+ Matei ...
theophillina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ania_ania
Theo, multumesc, ai PM cu datele Anca, mami de si cu 37 + |
A, ok, acum am vazut si Pm-ul, modific prima pagina cu datele si iti trimit PM.
Theodora 31+ Stelios
AMR 9 saptamani
Onana spune:
Am pus pozici cu Tudor pe webshots
si un weekend frumos tuturor!
Sorana, mami de Matei si Tudor
ania_ania spune:
Fetelor, multumesc!
Theo, Vero mi-am notat numerele voastre si va anuntam.
Vazut Tudor de Sorana - vaaaai ce dulce e!!!!! Iar poza cu piciorutele si cea zambind strengar sunt asa frumoaseeeeeeee!
Anca,
mami de si cu 37 +
theophillina spune:
Anca, te-am trecut in listutele de pe prima pagina.
Fetelor am modificat si titlul capitolului si am scos motatele pentru Anamaria, s-o incurajam pt maine. Sunteti de acord?
Theodora 31+ Stelios
AMR 9 saptamani
bubu30 spune:
Tare scump e Tudor de Sorana, si mi se pare ca seamana cu fratiorul lui (mai ales la gurita)
Si ce mare e
Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?
bubu30 spune:
De acord Theo , eu trebuie neaparat sa scot agitatele in seara asta ca maine ma trezesc prea tarziu, asa ca :
Hai Anamaria !!!
Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?
ania_ania spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina Anca, te-am trecut in listutele de pe prima pagina. Theodora 31+ Stelios AMR 9 saptamani |
Theo
Hai, Anamaria
Anca,
mami de si cu 37 +
theophillina spune:
Sorana, ce frumos e Tudor si ce mult iti seamana, asa mi se pare mie. Ai doi baieti pe cinste, sa-ti traiasca. Si cum numai 12 kg ai luat??? Bv tie, eu am luat atat pana acum, si ce repede ai pierdut 10 kg, la nastere cate ai pierdut?
Ruxi,
Anca,
Theodora 31+ Stelios
AMR 9 saptamani
arturicii spune:
Anamaria
Hello tuturor,
uau, ce activitate aici. Si eu cu activitate insa mai prin casa ca e musai.
Laurita, mi-am amintit ca ma intrebai daca am fost in Ro. Nuuu, noi nici din casa nu am iesit inca. Liliacul l-am plantat acum un an jumate.
Sorana, pupici micutului "gradinar", sper sa nu mai tina mult cu plansul; o sa ma uit si eu la pozele lui Tudor cand ma lasa netul asta naravas.
Nana, daca am retinut eu bine, ai avut o noapte mai linistita. Sa o tii tot asa!
Of, nici nu mai stiu ce am citit ca asa-s de ametita.
De bine ce Sabina a mai rarit-o cu mesele noaptea, a racit Yann si m-am trezit la el sa stergem nasul, sa il verific daca are febra, etc. Acum dimineata era si Philip ragusit, asa ca ne distram.
Sabina, fetele tale au inceput sa stea mai mult treze ziua, sa studieze una-alta, sa rada (cu directie nu doar instinct)?
Ca Sabina in continuare doarme muuult, se trezeste, papa si nani. Treziri mai lungi are rar iar in general are tot cam 3 de cate o ora.
De maine ne incepe oficial odiseea. Sa avem 2 luni pline de bebei sanatosi, mamici cu mult laptic si far' de depresii.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina