Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Multumim scumpelor Ania, Ruxi, Theo, Artu!

Theo, pai nu stiu cat am slabit la nastere (in maternitate nu am fost cantarita inainte si dupa) dar cand am ajuns acasa aveam -8 si azi aveam -10. Cred ca si stresul cu alaptatul a contat..
Oricum, dupa standardele mele am inca 15 de dat jos, sa ajung unde vreau. Si astea n-o sa mearga asa usor..
Despre epidurala, si mie mi-a fost teama, dar nu am vazut ce au facut acolo, doar am stat nemiscata, am simtit intai o intepatura si apoi o durere ascutita pe unul din solduri, cumva in fesa dreapta (cand au bagat acul ala lung si cateterul) apoi o durere similara pe stanga si gata. NU mi-au amortit picioarele, as fi putut merge dar nu m-au mai lasat sa ma dau jos de pe masa. De simtit am simtit fiecare contractie, doar durerea e atenuata, insa de impins am simtit ff bine, de-am fost asa eficienta Stiam de riscurile de care zicea Vero, dar dr meu a zis ca sunt ff rare cazurile..
Dupa epidurala m-a durut vreo 2 zile spatele acolo unde au facut intepatura..

Nu stiu cand si cum mai intru, asa ca scot si eu motatele pentru mamica noastra de maine
HAI ANAMARIA

fetele dragi, aveti grija de voi si de bebei, ne auzim curand..

Sorana, mami de Matei si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

intru si eu sa o incurajez pe Ana. Maine ma duc la mama ca e ziua ei , iar diseara nu mai am timp sa intru

HAI ANAMARIA! nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

intru si eu sa o incurajez pe Ana. Maine ma duc la mama ca e ziua ei , iar diseara nu mai am timp sa intru

HAI ANAMARIA! nastere usoara.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Le scoti si pe bebeline si le duci cu tine ?

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Tatyana baga si tu capul aici si scrie-ne un rand sa stim ca sunteti bine

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sabina, La Multi Ani mamei!

Azi a comandat sotul lumanarea de botez! E alba cu rosu. Ornamentul floral il facem noi

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Da, Ruxi, bine zici..

TATYANAAAAAA!!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Felicitari ANDRADA , bebe sanatos si papacios ! asteptam pozeeeeeeee
si la odiseea asta mi-ai luat-o inainte :)

Yoyoyo 36 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

pt maine:

Aniska, sa ai parte de o nastere usoara si bebe sanatos si papacios!!!

Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Dragi mamici si burtici cu flori de liliac,

Pentru noi mamicile de iepurasi se incheie un capitol frumos si mult asteptat pentru multe dintre noi. E oarecum ciudat spus "se incheie" pentru ca pentru noi acum incepe adevarata aventura. Odiseea noastra a adunat peste 100 de burtici, acum mamici ce isi tin minunile in brate. Cred ca pentru toate fetele, cele 9 luni, desi poate grele, au fost de vis, dar adevarata traire a inceput in momentul in care fiecare dintre noi si-a tinut in brate iepurasul mult asteptat. In momentul acela ne-am simtit implinite, am uitat de toate grijile si tot Universul s-a invartit in jurul gagalicei mici, cu ochi mari care cerseste dragostea noastra prin fiecare por.

Am vazut ca unele dintre voi, ati intrat deja in "jocul" dragostei eterne pentru puiul ei, dar cele mai multe mai aveti putin de asteptat.Voua burticilor vreau sa va spun sa profitati din plin de aceste ultime zile la promotie 2 in 1, dormiti cat mai mult, plimbati-va oricand aveti ocazia, iesiti cu prietenele, mergeti la shopping, uitati-va la filme, cititi. Toate acestea vor deveni o amintire in primele luni. Zilele voastre vor intra intr-o monotonie ce va insemna doar hranit, schimbat, adormit bebele. Nu veti mai sti cand este zi si cand este noapte, dar toate astea merita. Atunci cand puiul vostru va va arata primul zambet constient, cand va incepe sa gangureasca, cand simti ca pentru el intreg universul esti tu, uiti de tot ce inseamna oboseala, stat in casa, stres.
Eu una simt ca sunt mama dintotdeauna si chiar daca sunt la primul bebe, totul a venit de la sine, si in situtatiile in care nu ma descurcam, la fetele de la Odisee am gasit mereu un sprijin, o vorba buna, o incurajare ca maine va fi mai bine.

Va doresc tuturor sa nu stiti ce inseamna colici, nopti nedormite, plansete, dar daca totusi veti avea parte sa stiti CA MERITA!!! Puii vostri merita SACRIFICIUL SUPREM!!!

Va asteptam oricand cu intrebari la noul capitol ce ne va gazdui de maine: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori. Peste 2 luni sunt convinsa ca veti veni acolo cu bebei sanatosi, necolicosi si somnorosi.
Nasteri usoare burtici ce ascund flori de liliac!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sorana, ce frumusel e Tudor!!! MI se pare mie sau seamana cu Matei??!!!

Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput