Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Fetelor, am modificat prima pagina, sper sa va placa, oricum astept sugestii si reclamatii, lucrurile mai pot fi imbunatatite. Am inchis lunile martie si aprilie si asa cum le-am facut ne vor ajuta la contorizarea mai usoara de la sfarsitul odiseei, cred eu, am adaugat rubrica "asteptam vesti de la" fetele care au depasit dpn-ul si n-au dat nici o veste (asta oricum se va completa la sfarsitul fiecarei luni, nu zilnic), si la sarbatorite am adaugat si o rubricuta cu copiii mamicilor de la odisee, sper ca n-aveti nimic impotriva, dar m-am gandit ca daca tot sunt trecuti in listute cu datele de nastere, de ce sa nu-i sarbatorim si pe ei?! Cam astea sunt modificarile, cum spuneam, sper sa va placa, daca aveti si alte idei, va astept.

Noapte buna, burtici si mamici!

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hai Anamaria!

Iti doresc o nastere cat mai usoara, refacere rapida si o bebita sanatoasa, frumoasa, papacioasa si fara de colici. Te asteptam cu vesti!

Mira fericita 37+cu Maya Alesandra

AMR 13 zile

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

HAI ANAMARIA!!! NASTERE USOARA

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Theodora, multumim ptr efortul facut de a organiza prima pagina

Nati, asa fac si eu, fiecarei mese ii e "alocate" cate o rezerva. In ultimele zile mi se pare ca a mai rarit din mese (exceptie azi cand a mancat mai des).

Daca la baieti aveam caietel cu cat mananca (durata/cantitate), cand mananca, la ce ora am schimbat scutecul, cantariri saptamanale, etc, acum nu numai ca nu scriu nimic dar nici nu tin minte la ce ora a mancat, cand s-a culcat, etc. Dar e tare bine far' de stres; de mancat mananca, de dormit doarme, de crescut creste.

Asa sunt si cu alaptatul; garmastan-am si uitat de el, l-am mai folosit doar o sapt dupa nastere, pompa-stiu sigur ca nu imi trebe, tocmai ca sa las laptele sa se regleze dupa nevoia Sabinei, ceai ptr alaptat-am baut primele 2 sapt si m-am saturat, program nu ii fac, mananca exact cand cere si cat vrea (nu dureaza o masa mai mult de 15'), mananc exact ce vreau-si nu are colici/gaze/dureri multe sau influentate de ce mananc eu (nu beau alcool, nu fumez, etc)

Sa aveti un 1 Mai relaxat.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

HAI ANAMARIA!

mamica de fetita si 37s+ cu

AMR 3 saptamani sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

ce faceti?
Cine naste azi???Hai ca eu sunt mereu pe dinafara,prea nasteti una dupa alta,mai faceti si voi pauzaO sa ramanem pe aici de izbeliste ,noi astea care avem dpn mai incolo,pai ce e asta.

artusi eu am avut caietel la primul copil si ii tot faceam proba suptului,o cantaream in disperare inainte,dupa...asa imi zisese pediatra.dupa vreo cateva zile oricum a concluzionat ea ca eu n-am lapte suficient,ca "sanii astia" ai mei nu sunt buni de alaptat si i-am dat lapte praf fetei,vai ce ma oftic...de data asta o rezolv my way!

am fost aseara si mi-am cumparat ce mai aveam nevoie pt spital.am avut inspiratia sa intru intr-un magazin din ala comunist cu de toate la 12 lei si am avut surpriza sa gasesc camasi de noapte f bune,din bumbac,am luat doua(sunt la fel ca model,doar ca una e nitel mai mare,dar au nasturi in fata ,cam pana pe unde imi trebuie mie,nu doar asa doi nasturie de fason)chiloti si sosete de sacrificiu,'eftine,ca oricum vor ajunge saracele la gunoi dupasi doua sutiene din alea "de forta" cum le zic eu (deci nu va ganditi ca sunt minunate,nu sunt sexy deloc,dar nici nu e asta scopul,in schimb au intarituri peste tot,sa tina instalatia de facut lapte).aici am lasat vreo 75 de lei pe toate astea,rezonabil zic eu.dupa asta am intrat la farmacie si am lasat 215 lei pe:

garmastan
crema de galbenele pt poponeata lui bebe
comprese sterile
ser fiziologic
pompa de san tip para,pt desfundat canalele
sampon chicco
sapun lichid chicco
servetele pampers (din alea cu cutie cu tot)
betisoare de urechi cu opritori
pompa de nasuc
set de forfecuta si unghera pt bebe
baneocin pudra
leucoplast din ala impermeabil
absorbante ultra super plus pt noapte (alea mari de tot)
un gel dezinfectant pt maini (sa il am la spital,mai ales pt vizitatori:)))))
Cam atat,asta ca sa aveti idee,cele care inca n-ati facut bagajul
Mai am de luat trusa pt epidurala si "mica farmacie"-calmante supozitoare,chestii din astea,si bineninteles pampers si aleze de unica folosinta.
In ce o sa indes eu toate astea...Habar n-amIar plec cu trollerul

Va las,ma duc sa cumpar prajiturele...ca sa incepem bine week-endul

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 35+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Hai Aniska!
nastere usoara
un bb sanatos
sa va fereasca Dumnezeu de infectii spitalicesti

NIKOL37+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 10 zile ,posibil si 5 zile,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Teo multumim pt organizarea paginii

am mai propus o data ,nu stiu daca e cineva interesat,o rubrica in care sa ne punem povestile nasterilor bb-lusilor,de o pagina doua

iar pe situl cu poze un album in care sa punem doar bb,o prima poza a lor

NIKOL37+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 10 zile ,posibil si 5 zile,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Sunt o colega de Andradei de la odiseia mai-iunie 2007! Felicitari mamico!
Nasteri usoare fetelor, iar celor care au apucat sa-si tina puiutii in brate felicitari si crestere usoara!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ania_ania spune:

Buna dimineata de inceput de mai!!!!!!!

Flori pentru toate mamicile de floricele si motate pentru Aniska

Hai, Anamaria!

[center]

Anca,

mami de si cu 37 +