Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Anamaria si eu motatele pentru tine...

hai ANAMARIA

Am si eu data finala, ramane 8 mai, ora 8:00.

Ana 37+ Miruna sau Alexandru-Nicolae AMR 7 zile
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

BAG SI EU MOTATELE IN PRIZA

HAI ANAMARIA!!!

32+ Larissa

AMR 8 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

hola gagici....va
cam tarziu intru si eu sa urez fetelor......

FELICITARI ANDRADA !!!!

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DOMINIK !!!!!

RECUPERARE RAPIDA SI SANATATE MULTA MAMICO !!!!!

DOMINIK SA FII SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICOS !!!!!

MARIA SUPER FERICITA 36 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Uitati ceva interesant si util postat de Ina, o mamica de Iepuras:

"Legat de alaptat, colici si caca verde am gasit un articol interesant pe site-ul francez specializat in alaptare « la leche ligue ».
Ideea de baza e ca laptele isi schimba putin compozitia in timpul alaptarii, si devine din ce in ce mai gras pe masura ce sanul se goleste. Daca mama schimba sanul automat (asa cum faceam si eu) inainte ca acesta sa fie golit atunci bebelusul nu primeste tot laptele gras ce vine la urma. Ca urmare a acestui fapt bebelusul cere mai des la san, neavand un aport caloric suficient de mare. Neavand laptele gras bebelusul suge mai mult din cei 2 sani ceea ce poate rezulta intr-o regurgitare mai mare. Cum laptele baut din amandoi sanii (negoliti) este mai putin gras atunci stomacul se goleste mai repede si o mare cantitate de zahar (lactoza) ajunge in intestine. Enzima care digera lactoza = lactaza nu isi mai poate indeplini 100% rolul (datorita cantitatii mari de lactoza) si bebelusul poate prezenta simptome de intoleranta la lactoza : gaze, planset si scaune explozive lichide si verzi. Acesti bebelusi nu au o adevarata intoleranta la lactoza insa simptomele sunt rezultatul modului de alaptare si continutului laptelui"

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

HAI ANAMARIA !!!!!
NASTERE USOARA !!!!

HAI ANISHKA !!!!
NASTERE USOARA !!!!

Mergi la inceput

bine ati venit acasa CARLA SI MAZARICI DULCI....fie ca de acum in colo sa va linistiti cu toatele si sa castigati mult in greutate iar mami a voastra sa isi revina si sa se bucure de voi si de toata familia !!!!! multi pt toate....
am tot citit pe blogul tau, am si plans....doamne cat ai suferit si prin cate ai trecut pt ingerasii tai(parca treceam si eu prin tot ce ai trecut tu )oribili oameni traiesc printre noi...care nu merita nimik....esti o super mami......
multa rabdare iti doresc cu colicii si plansetele.....
ROCSY ...CRISSY ....
multumesc BIA ...felicitari pt bebe maricel
THEODORA MERCI MULT...ESTI O DULCE !!!
FELICITARI NANA pt vestile bune de la eco!!!
OFFF SORANA , dupa cum spunea si cristina, ai fost prea draguta si cu bun simt....eu cred ca faceam un scandal monstru...la cati bani ai dat.
dar ma bucur ca sunteti sanatosi si acasa...iar lapticul o sa vina, iar daca nu...nu e o tragedie... nu esti tu prima mamica care nu poate sa alapteze...e bine ca macar e putin laptic si de la tine, iar restul isi face treaba si formula...multa rabdare si sanatate !!!

eu dupa ce am citit ce patiti voi, o sa-mi cumpar protectori de san, pompa, infacol si galactocil...stiu ca poate nu-mi vor fii necesare...dar mai bine raman cu banii dati, decat sa am probleme dupa cu babauu.....
de 2 zile imi cam creste glicemia, chiar daca tin regim....nu stiu de ce...si am si dureri jos ca niste intepaturi....
de abia astept miercuri sa ma duc la gine...sa vedem ce mai face pitica....sper sa fie bine.....
am inceput si eu sa ma gandesc la prostii....incerc din rasputeri sa nu cad intr-o depresie ceva....cred ca nu mai am rabdare...atata tot....cred ca pana nu o vad eu sanatoasa la mine in brate....nu ma linistesc....offfff.....
gata mi-e somnik.....
urez din suflet usor tuturor burticutelor si mamicilor care duc lipsa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Am intrat si eu in creierii noptii sa scot motatele pentru maine

Hai Anamaria!!!!!!!!

Multumim mamicilor de iepurasi pentru stafeta. Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa avem nasteri usoare, recuperari rapide si bebelusi voiosi si sanatosi.

Ma duc la somn ca am reusit de am racit. Sunt cu gatul in pioneze, imi curge nasul si am o stare naspaaaaaa. Cred ca am luat de la Tudor, ca si el a bolit un pic, dar a scapat repede, in 2 zile i-a trecut si acum nu mai are nimic. Eu in schimb....Am intrat deja pe tratament si sper sa scap si eu la fel de repede ca si el

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 36+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Uitati ceva interesant si util postat de Ina, o mamica de Iepuras:

"Legat de alaptat, colici si caca verde am gasit un articol interesant pe site-ul francez specializat in alaptare « la leche ligue ».
Ideea de baza e ca laptele isi schimba putin compozitia in timpul alaptarii, si devine din ce in ce mai gras pe masura ce sanul se goleste. Daca mama schimba sanul automat (asa cum faceam si eu) inainte ca acesta sa fie golit atunci bebelusul nu primeste tot laptele gras ce vine la urma. Ca urmare a acestui fapt bebelusul cere mai des la san, neavand un aport caloric suficient de mare. Neavand laptele gras bebelusul suge mai mult din cei 2 sani ceea ce poate rezulta intr-o regurgitare mai mare. Cum laptele baut din amandoi sanii (negoliti) este mai putin gras atunci stomacul se goleste mai repede si o mare cantitate de zahar (lactoza) ajunge in intestine. Enzima care digera lactoza = lactaza nu isi mai poate indeplini 100% rolul (datorita cantitatii mari de lactoza) si bebelusul poate prezenta simptome de intoleranta la lactoza : gaze, planset si scaune explozive lichide si verzi. Acesti bebelusi nu au o adevarata intoleranta la lactoza insa simptomele sunt rezultatul modului de alaptare si continutului laptelui"

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Ce bine ca ai scris despre asta! E foarte util pentru mamicile ce vor alapta! Daca imi dai voie sa mai lamuresc aici(normal, nu asa frumosca tine), ca la inceput vine "lapticul pentru setea bebelusului" iar apoi lapticul tot mai gras pentru foame.
Arturica, eu des ii dadeam Cameliei dintr-un san la o masa pana il golea si pentru ca se satura la celalalt san ajungea la masa urmatoare.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

HAI ANAMARIA !!!!!
NASTERE USOARA !!!!

Marlena (Mary)36+cu minune de Tudor Mateo

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Anamaria si eu motatele pentru tine...

hai ANAMARIA

Am si eu data finala, ramane 8 mai, ora 8:00.

Ana 37+ Miruna sau Alexandru-Nicolae AMR 7 zile
bebica mea mica si scumpica

ticker

Ana, am modificat in prima pagina, ti-am lasat data de 8 mai.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput