Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
aleesicoo spune:

HAI ANISKA!!!

NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!
asteptam vesti cu sufletul la gura
P.S. neata burticute
, sa aveti un 1Mai linistit si frumos!
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in34 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

maribell spune:
NEATZA BURTICUTE...MAMICUTE SI FLORICELE DE LILIAC.....

HAI ANAMARIA !!!!
NASTERE USOARA....SI BEBE SANATOS !!!!

HAI ANISHKA !!!!
NASTERE USOARA...SI BEBIK SANATOS !!!!

MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

aleesicoo spune:
fetele parca la ora 09.00 imi amintesc eu ca zicea Aniska ca este programata nu ?
ati vazut aseara cazul acela cu tanara de 21 d ani , decedata la spt. Polizu?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_ R_OXCY vezi cu dansul ca ai vazut ce se poate intampla 32+ LarissaAMR 8 saptamani vine ![]() |
Dansul l-am taiat de pe lista
R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 19 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui dana81 Eu nu mai pot..vreau sa nasc , nu mai am rabdare deloc si am mai aflat si ca dr mea e gravidutza in 7 luni, sa mor nu alta...ma duc lunar la ea si nu am observat nimic si nici ea nu a zis nimic....corect ar fi fost sa ma anunte, daca nu va putea sa ma asiste, macar imi gaseam alt dr.Luni ma duc la control si vorbesc cu ea sa vad ce e de facut,sper ca va veni la spital pana in ultimul moment sau macar sa mi-o provoace pe la 38 s. 31+ RIANAMAMI de CLARA 06.08.08 |
Sa inteleg ca tu si dr. ta aveti cam aceeasi DPN ???
R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 18 de zile si apare
!
lauriciu spune:
Neata, dragelor,
Vad ca Andrada ne-a fentat si n-am apucat sa-i uram si noi alea-alea inainte de nastere. N-are nimic, Ii uram acum refacere rapida si unn bebe Dominic sanatos si papacios.
Tinem pumnii Aniskai, sa fie intr-un ceas bun!
Arturica, multumim pentru informatiile legate de alaptare, ma stradui si eu sa citesc totul pe net, poate de data asta mi-o iesi si mie.
Cris, am vazut pozica cu burtica mica-mica pt 39...cel putin comparativ cu a mea :)
Sabina, ma bucur ca ti s-au mai linistit fetele si incepeti sa creati o rutina.
Carla, mamica incercata, felicitari pt "marea intoarcere" acasa...am scris o vorba si pe blog.
mai voiam sa scriu, dar nu mi-am notat si am uitat
stiti si voi cum e...
ieri fiu-miu a facut febra mare (41.2 sub antitermic), m-am cam speriat, l-am dus de urgenta la dr lui, noroc ca era de garda, amigdale rosii si uriase, tratament cu antitermice si humex, picaturi pt nas cu neomicin...si suspiciune de varicela. Daca nu apare eruptia pana luni, nu e variclea...ramanem la rinofaringita acuta.
NU e varicela la gradinita, dar a fost o gripa urata saptamana trecuta.
Ieri a fost cam carpa, azi vad ca n-a mai facut, are o stare f buna.
Oricum, mi-a transmis pediatrul sa pastrez distanta, ceea ce evident ca nu prea am facut. Acum e tati dadaca full-time si mami bantuie pe net.
Eu sunt atat de umflata incat am mainile si picioarele amortite in continuu din cauza asta...si furnicute. Mai raportez carcei in picioare, pe gambe in mod special si nelipsitele contractii si dureri sub burta.
AM fost si eu ieri dimineata la control si rezultatul a fost ca daca scap pana luni e mare lucru. Mai merg luni dimineata, daca nu ajung intre timp. Imi curg sanii cand strang putin sfarcul. Si sunt mai plini decat acum o saptamana. Probabil ca se pregateste lapticul.
Vorbeati de sughitat, si noi sughitam aproape in fiecare zi, uneori si de doua ori pe zi, minute in sir, uneori chiar si cate o jumatate de ora.
Azi sunt o doamna, imi beau cafeaua la pat. Inca sunt in pat, va vine sa ccredeti? N-am mai pupat nu stiu de cand...SI nici n-o sa mai pup multa vreme de-acu-nainte...
pupam
asteptam vesti de la aniska...tinem pumnii stransi!
r_ocsy spune:
Gabriela_s : eu am inceput sa ma rog sa nu mai avem nicio nunta anul asta !!! Sper din tot sufletul , ca acum a mai mers cum a mers dar dupa ce se naste Sofia cu banii pe care ii voi lua in concediu cred ca abia o sa imi ajunga de pampersi !
Multumim pentru ca ne-ai impartasit opinia neonatologului
!
Madamar : pe mine mainile amortite ma termina noaptea , pe langa asta ma si dor de trebuie sa ma masez si cam tot degeaba ; in plus , abia strang pumnul !
Cristina_26 : in Brasov se da intre 500-600 de lei la botez ! Asa ma enerveaza chedtia asta, de botez pe bani 

; mi se pare aiurea ! In Bistrita botezul se face doar in familie si vine lumea cu un cadou si salut ... aici la Brasov nu mai exista nicio diferenta intre nunta si botez !!!
Ania_ania : curaj , o sa decurga totul bine ! Soatem motatele de luni
!
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 18 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui cris_09 BURTICA MEA DE 39 SAPATAMANI![]() poze Cristina 39+ cu Sebi![]() AMR:6 day's![]() |
Super burtica !

R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 18 de zile si apare
!
aleesicoo spune:
mesaj de la Aniska
"Am nascut prin cezariana o fetita de 3.400kg, scor 9, suntem bine"
Felicitari Aniska!! Sa dea dzeu sa ai o fetita sanatoasa, papacioasa si necolicioasa

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

31+
Cristina