Regasiri (44)
Raspunsuri - Pagina 19
mayaione spune:
Ieri nu am avut timp mai deloc de Ana, noroc ca a fost f cuminte, ca niciodata. Am avut iar muncitorii la lucru, mai vin si azi si sper sa termine sa fac ordine pe aici. De-abia pe la 8 seara am fost in vizita la niste prieteni si s-a mai jucat si Ana.
Lacramioara nici Ana nu recunoaste cifrele, dar lucram la asta. Stie sa numere pana la 20. Literele le mai cunoaste, in special de cand i-am gasit o carticica cu Minnie si Mickey care o invata alfabetul. Oricum nu o bat la cap, cand are ea chef facem si nu-i repet insistent, daca prinde bine, daca nu are timp sa invete cand mai creste. Acum ne concentram pe jocuri, ii place mult sa facem cu plastilina diverse figurine. Sau sa picteze, au inceput sa aibe contur si desenele ei ca pana acum ieseau numai ciudatenii. Si-a desenat familia, eu care sunt cea mai mica de inaltime m-a facut cea mai inalta, tacso mai mic, si ea si mai mica. Iar bb din burta e un cerc pe langa buric. Oricum interesant, probabil a vazut ea ca eu dirijez in casa si d-aia m-a facut inalta.
dastefa spune:
Am fost cu Miruna la ORL pt testul de auz si asa cum ma asteptam deja totul e ok .Dar voiam sa am hartiuta pt cand mai merg la alti dr.
Mie dr neurolog imi recomandase sa fac Mirunei si niste dozari hormonale dar am zis ca o da prin balarii doar asa ca sa recomande si el ceva.stand la analiza pt auz intru in vorba cu un tatic ce avea o fetita cu 1 luna mai mare decat Miruna si care avea simptome asemanatoare doar ca inregistra intarziweri si pe latura de achizitii motorii-si avea deja confirmata si urma tratament pt hipotiroidie.Asa ca in cea mai mare viteza am mers si I-am facut analizele respective cu speranta ca dam de capat starii ei dar……..analizele I-au iesit ok -iar noi descumpaniti
inainte de intra in spital ( la 2 luni )era cam la fel dar atunci nu am considerat ca era cazul sa ma ingrijorez
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
mayaione spune:
Dastefa dar tu la nastere ai avut probleme? Adik exista posibilitatea sa nu se fi oxigenat cateva secunde cum trebuie etc.
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Dastefa dar tu la nastere ai avut probleme? Adik exista posibilitatea sa nu se fi oxigenat cateva secunde cum trebuie etc. www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
am nascut prin cezariana cu anestezie generala
apgar 8-9 dar nu stiu altceva
chiar ma intrebam daca as mai putea afla acum care au fost problemele
atunci dr a zis ca totul a fost ok
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
mayaione spune:
Sotul tau nu-si aminteste la cat ai intrat in operatie si la cat au scos-o pe Miruna? Ma gandesc ca poate au scos-o mai tarziu si sa nu fi fost afectata de anestezia generala. Mi se pare ca au la dispozitie 3 minute dupa ce ti-au bagat anestezicul sa scoata copilul, altfel ajunge si la el. Eu tin minte ca la 10 fix m-au luat, vreo 5 minute cred ca a durat pregatirea, am adormit, la 10 si 15 sotul facea poza cu Ana. Au scos-o f repede, ca iti dai seama au si aspirat-o, sters-o etc. Chiar citeam azi ca e nasol cu anestezia generala, asa ca o sa optez pt rahie la urmatoarea.
Dbunny spune:
la noi au fost probleme cu pulsul lui bb in timpul nasterii. Pur si simplu a disparut. Ceea ce nu stiu e cat timp...ca eu eram stresata cu impinsul.
dastefa tot apatica e Miruna? trateaz-o cu multa blandete, sa te simta linistita, pune muzica clasica-n camera, poate ajuta.. Sa te ajute Dzeu sa vii cu toate vestile 100% ok. Daria ce mai face?
Ieri m-au sunat de la gradi sa ma intrebe ce-i cu bubita de la nas la Dani. la care eu le-am explicat ca-i de la muci. Mi-au spus ca daca-i herpes nu as avea voie sa-l duc la gradi. Eram sigura ca-i de la muci, dar cum n-am fost la medic...n-am putut raspunde nimic concret. Asa ca azi n-am fost la gradi, ci la medic. Nu e herpes, insa s-ar putea extinde. De 10 zile mucii nu-i mai trec(am uitat ca copilul meu are deja 18 kile, si doza de siropel trebe dublata deja). mi-a zis sa-l dau si cu Bactroban. speram sa treaca repede mucii, ca odata cu ei va trece si buba. In rest suntem golani mari, nu prea ascultam de mami. ceea ce ma face sa-l las in voie in curte, faca ce vrea. curtea-i incuiata, nu-i nimic periculos in ea. asa ca din partea mea steie in cap. si sta si sare incontinuu. picioarele de vanatai nici nu mai povestesc...
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Dbunny, 18 kg? Nu pare gras in poze, probabil e mai inalt. Ana are tot 15, chiar se mirau vecinii mai devreme ca arata f bine, nu mai e asa grasa ca inainte, de fapt se refereau cand era bebe ca arata cam obeza. S-a mai inaltat in schimb. A cazut iar mai devreme, are un genunchi julit, manuta de-abia s-a vindecat. Se impiedica mereu de banca din fata blocului, e o ciudatenie de banca cu niste picioare d-alea imense in afara, ma impiedicam si eu la inceput, acum sunt obisnuita si o feresc, dar ea nu e mereu f atenta. E nasol ca avem numai ciment si mi-e sa nu se loveasca la cap vreodata, deocamdata cade zdravan dar am observat ca ridica instinctiv capul in sus, cade in manute, pe burtica.
Dbunny spune:
si Ana si Dani au fata rotunjoara si arata mai grasunei. Dar in loc de picioare are grisine al meu. Ti-am spus ca aici pt julituri (care ar putea supura) se recomanda Bactroban?
de 3-4 zile il tot incit sa manance singur. deocamdata functioneaza treaba la soacrmea acasa ca acolo copiii (de 4, 6 si 7 ani) mananca singuri, asa ca se ia dupa ei si papa si el singur. acasa insa, inca mai folosim scaunelul de masa si daca-l las singur mananca pe jumatate, si cum eu gatesc 'de lingura' adica chestii zemoase, tocana, ciorba, fasole toate curgatoare...trebe trimis la mine sotul aelitei sa-mi zugraveasca tavanul
restul fetelor? nimeni nimic? somati?
In dupamasa asta mi-a ajuns frigiderul nou. atata-i de fain
Dbunny si Daniel
roxana c. spune:
Apropo de copii "cuminti":
Ieri am fost cu Calin pana la posta sa ridic un colet. De acasa si pana acolo sunt cam 200 m cel mult. Dus-intors am facut vreo ora, fara sa pun si timpul cat am stat acolo. ( e bine cand esti cu un astfel de copchil, ca sa nu le darame alora florile m-a invitat in fata)
Azi a iesit mama cu el in parc si parcul e peste drum. Pana acum cand traversau, chiar daca o lua inainte se oprea la trecerea de pietoni, nu mergea mai departe. Azi a sarit in drum, noroc ca nu venea nicio masina, de a zis mama ca ea nu mai iese cu el ca-i e frica.
Ce sa-i fac, cum sa-i explic ca pe drum se merge fara sa alergi, fara sa fugi in fata masinii, etc, etc?
Ma uit la alti copii si nu-mi vine sa cred cat de linistiti pot fi. Recunosc ca-mi place cand vad cate unul care seamana cu al meu, dar oricum nimeni nu-l intrece
Degeaba-i explic, parca as vorbi la pereti.
Tot azi a prins o carioca de-a Anei cu care s-a moscolit peste tot: buze, ochi, picioare, maini...pana si tricoul l-a ridicat si s-a scris pe burta. Partea buna e ca in afara de tricou n-a mai mazgalit nimic, partea proasta e ca l-am sters intai cu servetele umede, apoi l-am bagat in apa si l-am frecat cu buretele de baie, dar tot mai are urme. Alte idei? Cu ce sa-l mai sterg, in afara de peria de sarma, ca altceva nu stiu
Cam astea de copchilul meu . Aaaaa, de julituri n-am mai spus ca oricum e plin: trece una, apar 2...el sa fie sanatos
Dbunny spune:
roxana repede repede: acetona! numai ca daca-i mult pictat, nu stiu eu de cate sticlute ai nevoie si cat e de ok pe pielea nazdravanilor cantitate mare
Dbunny si Daniel