Regasiri (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ROXANA la mine Andres s-a mai facut asa de carioci,si s-a luat cu muulte bai ! adica rabdare si lasat asa,se spala din ce ince in fiecare seara la baie.ca nu ma puneam cu peria pe el

cu alergatul in strada,eu daca strrig MASINA in spatele lor,acolo intepenesc,chiar daca sunt pe trotuar !ca si ei au tendinta sa iasa in strada.
in plus,le spun inainte sa ne apropiem,dati mana la mami,acum o sa traversam,vin masini,hai sa ne uitam la semafor.Andres imi spune ca e ROJO apoi zice VERDE si ma trage de mana.
ei fiind doi au multa grija unul de altul,se uita mult unul dupa altul ,si dupa mine,sa nu ne pierdem,au ei un fix ca ne pierde,.Sofia alearga innebunita dup aANDRES daca il vede ca se indeparteaza de noi,si ne anunta si pe noi sa o vedem ca se duce dupa el.
pe scari Andres mereu se duce sa coboare,ii zic STAI SA NU CAZI,si se opreste.sau incepe sa coboare mai incet.ca el se grabeste si se impiedica,dar daca ii repet USOR,COBOARA USOR,NU TE GRABI,o ia cu calm.fara sa il mai tin de mana,dar ii spun sa stea sa o iau eu in fatza lui,ca sa il pot prinde daca e sa cada.
si Sofia cand il vede ca incepe sa coboare,pana inchid eu usa,incepe sa strige:maaamii,Andres coboara scara si cade ! Andres,cazi!
si el raspunde:nu cazi !

in rest le spun cu calm dinainte ce facem,asteptati sa vina mami sa deschida usa,nu trageti de usa ca nu se deschide,asteptati un pic,acum o deschide mami,acum iesim..acum o sa dati mana la mami sa trecem strada,usor sa nu ne impiedicam...
si tot asa,le vorbesc continuu cu calm si in general functioneaza.

asta ca sunt gravida acum,ca inainte cand nu eram,ii prindeam din zbor orice ar fi facut ei.
important e sa stai cu ochii pe ei si sa stii ca sunt la o departare suficienta cat sa ii prinzi orice ar face.
mie nu prea imi scapau din priviri si din maini inainte,dar acum trebuie sa ii iau cu virba lunga,uuusooor ..exact cum sunt eu acum inceata ca balena.

DBUNNY ai mei mananca singuri,le smulg din mana ei sa le dau ciorba sau ceva mai moale,ca isi pune in poala.Andres,ca nu baga asa bine in gura,dar Sofia mai putin.si cand se ridica,ce mai cade de pe ei..dar nu imi arunca pe pereti,nu se joaca,ei mananca ce manaca,Andres isi da barbita jos,zice gata ,pune barbita peste castron si coboara din scaun(amandoi mananca in scaunele lor si cu barbite,acum le-am luat si niste bluze care se leaga la spate din ikea,care le plac f mult )
spal scaunul,mainile,gura,si in rest e ok dupa ce mananca ei.

18 kg e suuper !!!
sa iti spun ca Sofia are nici 14?
e si mica de inaltime,nu are nici 95 cm.

27+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si o prajiturica.....

dastefa, ne pentru Miruna sa isi revina. Eu cred ca in
timp isi va reveni.... Era prea mica pentru atatea antibiotice puternice.... si sase saptamani.... Multa sanatate printesei.

Maya, nici eu nu o stresez... Nici timp nu prea am....

Roxana, cu alcool sanitar ai incercat? Eu asa ii scot desenele de carioca de pe ea... cu vata cu spirt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va astept la CAPITOL NOU

Mergi la inceput