Regasiri (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dayanara 3-4 kg nu-s multe, dar is instalate de muuult(vreo 18 luni deja; bine erau 7kg extra). Mi s-a spus ca cu cat is de mai mult timp instalate cu atat le dau jos mai greu, ceva de genul grasimea incepe sa penetreze carnea, muschiul, alea-alea si atunci se 'dizolva mai greu'. azi merg la farmacie la cantarit (marti am cinat carnaciori si cartofi prajiti, ieri peste conopida pane am pus putin bacon si cascaval gratinat, dar azi am luat o varza mica)

maya chiar la batista bebelusului nu m-am gandit. Inainte de urgente am trecut pe la pediatrul lui Dani care mi-a spus ca n-are curaj sa-i faca spalatura, ii frica ca se poate perfora timpanul. Va dati seama cu ce frica am asteptat pe hol cand Dani s-a dus cu doamna pediatru de la urgente sa-i faca spalatura...era indesata bine biluta. si era mica cat o minimusca.noroc ca era biluta si nu era o pasta intinsa si lipita. Tare vrednica esti, asta de cand cu bebe2 la purtator sau asa ai fost tot timpul si noua nu ne-ai spus nimic ??

iulia au curaj doamnele fiindca merg cu surplus de monitori si nu merg toti copiii. Costul per copil e 15€ din care 6 e autobuzul scolar, restul e pt monitorii extra. D'aia il las, am cerut eu amanunte ce si cum.

aelita, hartie sau vata am mai scos cu degetul, e floare la ureche, chiar si macaroane problema-i ca plastelina-i lipicoasa si nici nu s-ar dizolva cu spray d'ala pt urechi.

dastefa multa multa sanatate si putere. La noi vaccinul de la 2 luni l-a lasat cheo. A dormit toata ziua dupa vaccinul ala. Chiar mi-a placut

Voi cu sutienele si sanii noi cu putza-n mana. 'mamiiii iar e ridicataaaa'

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny de cand sunt gravida m-a apucat rau vrednicia, desi nu ma simt prea bine. Inainte de-abia ii faceam Anei mancare, nu prea ma apropiam de bucatarie.
Dastefa pediatra ce a mai zis, a mai examinat-o pe Miruna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Dbunny de cand sunt gravida m-a apucat rau vrednicia, desi nu ma simt prea bine. Inainte de-abia ii faceam Anei mancare, nu prea ma apropiam de bucatarie.
Dastefa pediatra ce a mai zis, a mai examinat-o pe Miruna?

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

te referi la dr de fam care i-a fact vaccinul? nu si-a dat nicicum cu parerea dar ea a recunoscut ca nu a avut decat un caz de copil cu autism si asta pt o scurta oerioada
am aflat deja de un neurolog la care sper sa ajung saptamana urmatoare sa vedem cum e cu programarile

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Dastefa sa ai grija, multi se grabesc cu tratamente destul de puternice, devin legume in urma lor, sa ceri parerea la mai multi pana luati o decizie. Prietenei mele dupa RMN deja ii prescrisesera nu stiu ce nenorociri de pastile pt stimularea creierului, noroc ca nu au fost de acord, au mai cerut inca 4 pareri pana au ales sa nu-i dea nicio pastila ci doar sa urmeze terapia ocupationala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

dastefa, cume printesa dupa vaccin? Asteptam vesti de la voi dupa ce mergetila control.

Dbunny, am intrebat, ca stiu ca aici pana la scoala nu pleaca cu ei singuri.... Mi-am imaginat ca tu te-ai asigurat ca va fi ok....

Maya, imi aduc aminte ca si eu in sarcina eram tare harnicuta.... acum nu mai am timp.... si uneori nici chef....
Aseara nu aveam nici un chef sa spal vasele.... "si s-au spalat singure".... Adica nici n-am deschis bine gura ca s-a si infiintat Stefy cu scaunul la chiuveta... intai n-am vrut s-o las, sa nu se ude, apoi i-am pus sortuletul ei si s-o fi vazut cu buretele in mana ce le lustruia.... Si explica ca acum da cu detergent..., acum le clateste... pana la urma le-am clatit eu... ca sa fiu sigura ca-s spalate ca lumea, dar daca nu venea ea, eu nu aveam nici un chef.... Dar asa a fost o joaca si s-au spalat si vasele.... Vad ca a inceput sa priceapa ca sunt obosita si cand ma vede picata pe pat vine si ma pupa sa-mi treaca oboseala.... Chiar mi-e mila de ea uneori... Eu nu-mi aduc aminte sa o fi auzit pe mama vreodata spunand ca e obosita si nu face ceva din ce voiam noi. Chiar ma simt vinovata uneori....

Eu nu am mai putut dormi, ca pe la 4 Stefy canta de zor in somn ceva cu niste pui care vor ajunge cocosi si vor ave agrija de gaini.... Cred ca tot de pe la cresa, ca pana acum n-am mai auzit-o.... si eu daca ma trezesc.... greu mai adorm.... asa ca ...pas.... Ma asteapta o zi grea azi, asa ca va las.....

Mergi la inceput

Poze cu Ana de ieri aici.
Am pus cateva, restul sunt mai vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

are Ana o fata rotunjoara ca o painica de Pecica(pe timpu' lu¡ Ceausu ne bateam pe paine alba d'aia fain crescuta adusa de langa Timisoara), e tare draguta, si-mi plac si 'buruienile' de pe pereti.

iulia ieri la usa gradinitei am mai tras cu urechea: cica sunt 2 grupe de parinti: una de cacaciosi, care nu lasa copiii in excursii sa nu care cumva sa se piarda, si alta de parinti cat de cat 'lasatori'.Sunt destul de mititei si neastamparati eu nu m-as incumeta sa am grija de 6-7 nazdravani intr-un parc, dar banuiesc ca nu-i prima data cand merg acolo educatoarele astea. dani a mai fost cu autobuzul scolar la teatru. dar autobuzul i-a luat din fata gradinitei si i-a lasat la usa teatrului...acu' acolo inauntru nu stiu eu cat au alergat educatoarele dupa Dani
Nu te simtii vinovata cu oboseala. femeie din ziua de azi e masina, nu-i om. si casa si copil si servici e imposibil sa fii 100% in toate. Eu ii mai spun lui Dani 'lasa-ma ca-s obosita' si nu pateste nimic.

Am o amica care nu-si lasa fata in excursie, mi-a zis 'n-o las ca educatoarele astea nu-s destul de profesionale, n-au destula mana dura' aelitaaaa aici se plang parintii ca educatoarele-s prea moi cu copiii!!. aceasi amica care se cam plange ca nu-i nivelul destul de inalt. o ora de engleza pe saptamana, una de pronuntie, una de sport si alta de psicomotricitate nu-i destul. restul, desen, cantec si voie buna. Topoganele din curte sa traiasca!

roxanaaaa ce-ai mai facut mami cu concediul? gata pregatit?

dastefa cum e Miruna? a facut reactie la vaccin?(oare de ce stiam eu ca nu se vaccineaza copiii recent iesiti dintr-o infectie ???)

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Azi am cantarit-o pe Miruna si in ultimile 10 zile a luat 250 gr-deci cred ca intram in normal cu cresterea in greutate

Am facut pt saptamana urmatoare programare la un neurolog(luni) si psihiatru(vineri)
Sa vedem ce zic de Miruna

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Dbunny in realitate nu e chiar atat de rotunjoara, dar oricum e. Peretii ii tot deseneaza prietenul ala al meu pictor, care vine destul de des in vizita si-mi mai trece mie vreo idee ceva si-l pun sa-mi faca. Mai nasol e ca trebuie sa zugravim vara asta ca mi-a patruns apa pe un perete si il pun sa faca din nou. Acum vreau ceva "trompe l'oeil", o sa vad ce anume.
Dastefa va tin pumnii sa fie bine Mirunica, o sa ne rugam toate pt ea sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANK burta,ce sa faca,"mananca", e ditai

DASTEFA
Sa dea domnul sa fie totul bine la final!!
medicul pediatru ,daca nu a avut decat un caz de autism,nu se poate pronunta in diagnosticul asta sau in nimic? adica el a vazut ca Miruna nu colaboreaza? macar asta i se pare ciudat?-chiar daca nu stie sa puna un diagnostic..Asa e,sa consultati multi medici,sa luati multe pareri,sa nu se puna usor diagnosticul autism si sa fie poate altceva care sa ramana netratat.Doamne,eu tot sper sa fie ceva mai simplu,sa se rezolve repede

MAYA,cat de frumoasa e Ana !!!superbe poze !
si mie imi plac peretii !! mai arata-ne !

DBUNNY macaroaneeeeee??????????

IULIA STEFY ce dulce e,sa spele ea vasele singurica !!!

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput