Regasiri (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aelita la ce nume v.ati gandit?

maya f frumoasa ana, ma uit la ea si asa mare recunosc trasaturi de la silvana....ce chestie
poate pt ca silvana are fata rotunda

eu in photobucket vad mereu pozele mici, ce sa fac sa le vad mari?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dayanara ,avem pe lista doua nume,Matias sau Nicolas,deocamdata nu suntem capabili de altele.
punem un singur nume.
tie cum iti suna Matias? ca toti din jur spun ca e urat ,ma refer la cei de aici,ca in Romania imi spun ca suna frumos.
aici e invechit rau?

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

mie imi place mai mult matias decat nicolas

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Aaaa..eu vreau Nicolas la al meu, dar nu prea e sotul de acord, insa imi place f mult. Si mai vreau Andu. O sa vedem ce hotaram in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am si eu un pitic urias.... zilele astea mi-a adus un coleg niste materiale despre Flour in care.... va spun sincer, m-am ingrozit ce scrie... Si de aici o intrebare cu iz de tema:
Administrati Fluor(Zymafluor) pe cale orala la piticii vostri?
Eu ii dau Stefaniei de mult si acum ma intreb daca nu cumva imi intoxic copilul? Sau daca e doar un zvon?

Dbunny, interesanta clasificare.... Cum ai da-o tot nu-i bine....

aelita, multumim pentru aprecieri la adresa harnicutei....

Dimineata am fost la circ sa vedem menajeria.... ca sa-mi dau seama daca merita sa o duc.... Si se pare cu prea merita... ca nu au decat doua camile, doua lame si 4 ponei.... S-a uitat la ei, i-a studiat.... si am decis ca nu megem.... Data viitoare....

Mergi la inceput

aelita, dbunny mi.a intrat cheque bebe

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Lacramioara eu auzisem ca e toxic ca am citit dupa ce am nascut si nu i-am dat niciodata, pasta de dinti i-am cumparat pana acum fara, nenedent, de-abia acum am inceput sa-i luam pt copii cu putin fluor.
Azi trebuia sa ajung la concert la ACDC dar nu am cu cine s-o las pe Ana, asa ca am bilet degeaba. Eu speram sa intru cu Ana, dar acum 3 zile am aflat ca nu au voie copiii sub 7 ani. Dupa ce vine si fratiorul sa ma vedeti prizoniera la domiciliu. Dar astept sa faca amandoi 7 ani si incep si eu sa ma distrez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dayanara dai de baut!! 2500 is bani frumosi, sa-i cheltuiti sanatosi!
aelita Matias mi se pare nume din Argentina sau venezuela, nu-i urat si nici invechit. Nicolas imi place mai mult insa in romaneste e Nicolae ceea ce nu-mi place deloc. Mie-mi place Enrique. De mic il stigati Quique iar de adult va fi Don Enrique

Fluor n-am dat niciodata. Foloseste pasta de dinti pt copii intre 2-6 ani, banuiesc ca are f putin flour in ea.

maya la 7 ani lasi copiii singuri si-o tai la chef? Ai vrea tu! pacat de concert...macar sa fi vandut biletele...

iulia si noi am patit asa odata cu circul, am vazut toate animalele pe dinafara si n-am mai dat banii. In vara asta promit sa-l duc, speram sa stea asezat cat tine...cap-coada.

Noi am fost cu bicicletele, pana-n satul alaturat.Acolo am vazut o concetratie de motociclisti si-am baut o cola.Eu tot mai behai, Dani mai mucaie nitel. maine in excursie.

Duminica frumoasa

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DAYANARA bravo ca ti.au intrat banutii fetei!

DBUNNY Enrique imi placea si mie,dar nu imi place deloc quique ,kiki miki
nu imi place sa se schimbe total numele.ca la noi,un diminutiv inceput din primele silabe,da.gen Dani ,Gabi,etc..dar nu total transformate.
adevarul e ca imi plac foarte multe nume,dar parca nu se lipesc de mine...
chiar Enrique era favorit pe vremuri,cand nu aveam copii.si nu din cauza diminutivului nu il pun,dar parca nu mai e "al meu".
asa cum a fost Anastasia pt primul copil,ascultam si melodia cand era Sofia in burta.ei,cand a venit numele Sofia,l-am simtit ca fiind AL EI,desi consideram alte nume de pe lista mai frumoase,dar nu erau ale ei..

Nicolae nici mie nu imi place.
dar nu fac legatura cu Nicolas,chiar daca are aceeasi radacina.

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte...

Maya, Dbunny, multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput