Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dri spune:

Nu stiu daca nu sunt un pic pe langa subiect. Vroiam sa va intreb daca voua v-au trecut de tot greturile. Eu sunt in saptamana a paisprezecea (luni incepe a cincisprezecea) si inca nu vad progrese.

O zi buna tuturor!

UM: 31 ianuarie, DPN: 31 octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Pai ai cheltuit ff mult. De banii aia trebuia sa te tina plombita ai mult si bine.

Singura chestie care mie nu mi-a prea placut la dentist, mai bine zis dupa, a fost ca trebuie sa ma spal pe dinti cu "parodontax" care are un gust oribil. In primele 2-3 zile vomam in fiecare dimineata cand ma spalam pe dinti dar acum m-am obisnuit.

Office, faci cum crezi tu, mergi la ce medic crezi tu ca e ok. Eu aveam oroare de dentisti, nu stiu de ce e inradacinata chestia asta la noi. Dar dr asta e ok, nu o ridic in slavi dar sincer iti spun ca merg cu placere la dentist. Imi vorbeste cand lucreaza si mereu imi zice ca fac astea pt bebe , ca trebuie sa aiba o mamica cu dantura frumoasa

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

multumesc.daca imi poti da adresa..si mie mi s-a parut mult dar nu am mai cometat, m-am asteptat ca macar sa dureze.dar sincer eu nu-mi permit ca timp sa ma tot fatai inutil pe la cabinet pentru ca mereu sa o iau de la capat cu acelasi lucur. celelalte plombe in schimb tin foarte bine dar cea din fata parca imi face in ciuda
aaa...nici mie nu-mi place paradontax

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Office te cred, stiu cum este! Eu am patit la fel cu dintii din fata. Am tot avut carie si am plombat-o de 1000 de ori. La incisivi e si mai problematic pt ca ei sunt solicitati la fiecare muscatura. Si la fiecare plomba imi mai marea cavitate si se marea si plomba, pana cand a trebuit sa-i schimb si sa-i pun din portelan. Sunt frumosi, dar tot nu se compara cu dintii tai adevarati.
Daca se poate sa mai tii plomba ar fi ff bine. Dar daca nu se mai poate tb sa-i schimbi pt ca oricum dupa aia exista riscul sa se rupa si e mai nasol atunci!

Ghiocela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi!
Maya, cred ca este vorba de ciuperca ganoderma. Ea este recomandata si in cazurile de cancer, fiind considerate chimioterapii naturale. Colega mea de birou a scapat de cancer la colon cu ciuperca asta. In mod sigur nu este recomandata in sarcina.

Aseara, dupa ce m-am chinuit mult si bine cu durerile de burta din cauza constipatiei, si dupa ce am baut toate nebuniile, ceaiurie si am mancat toate fructele purgative, am dat repede fuga la mama si m-am infipt direct butoiul cu varza murata. Si ce credeti? O ora si jumatate n-am mai iesit din baie. A fost pt prima data cand am putut sa citesc din scoarta in scoarta o revista.
Azi pot sa afisez in sfarsit un zambet larg pe fata.

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

W.T.F. cum sa-ti dai cu crema anticelulitica pe burtica in timpul sarcinii? Eu ma dau pe burtica cu lotiune de corp normala, am citit aici pe site undeva si este o listutza cu ca NU trebuie sa contina crema, am scris substantele respective si acasa mi-am verificat toate cremele si nici una nu continea nimic din lista... cred ca CREMELE foarte scumpe contin substantele alea Verificati si voi lista si crema de acasa sa stati linistite..

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Pai ai cheltuit ff mult. De banii aia trebuia sa te tina plombita ai mult si bine.

Singura chestie care mie nu mi-a prea placut la dentist, mai bine zis dupa, a fost ca trebuie sa ma spal pe dinti cu "parodontax" care are un gust oribil. In primele 2-3 zile vomam in fiecare dimineata cand ma spalam pe dinti dar acum m-am obisnuit.

Office, faci cum crezi tu, mergi la ce medic crezi tu ca e ok. Eu aveam oroare de dentisti, nu stiu de ce e inradacinata chestia asta la noi. Dar dr asta e ok, nu o ridic in slavi dar sincer iti spun ca merg cu placere la dentist. Imi vorbeste cand lucreaza si mereu imi zice ca fac astea pt bebe , ca trebuie sa aiba o mamica cu dantura frumoasa

Sunt o 16+

Ingerasul meu

multumesc.daca imi poti da adresa..si mie mi s-a parut mult dar nu am mai cometat, m-am asteptat ca macar sa dureze.dar sincer eu nu-mi permit ca timp sa ma tot fatai inutil pe la cabinet pentru ca mereu sa o iau de la capat cu acelasi lucur. celelalte plombe in schimb tin foarte bine dar cea din fata parca imi face in ciuda
aaa...nici mie nu-mi place paradontax

cu(22+) si fetita(2 ani)

Office, adresa e:

Str. 1 Mai, nr 39, bl. C15, ap. 2, int 002, sect 6
tel 021.725.54.03

Suni si iti faci programare la dr. Filimon Aurora. Nu stiu exact programul ei, dar eu merg de obicei dupa-amiaza, in jur de 18.30, ca e mai comod dupa serviciu

Daca e sa mergi acolo sau indiferent unde in alta parte... BAFTA si sper sa fii multumita

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Fulguta , ma bucur ca ai rezolvat probl si ai si apucat sa citesti presa

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Auziti a pacatuit cineva in timpul sarcinii cu un KFC?
Mi-e asa pofta..

Klarisse graviduta 17+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Auziti a pacatuit cineva in timpul sarcinii cu un KFC?
Mi-e asa pofta..

Klarisse graviduta 17+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Eu am pacatuit acum vreo 2 sapt. Orez cu legume cu pui, dar am luat din portia sotului o bucatica de "crispy Strips". Mi-au mers direct la inima

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragutelor
Ma bucur tare mult pentru fetele care si-au vazut ieri bebeii si sunt tare fericite.
Liliana sper sa gasesti puterea sa treci peste rezultatul de la TT si sa nu te mai superi.
Eu n-am mai fost la dentist de cativa ani. Ar cam trebui sa-mi fac si eu curaj sa merg.
Klarisse felicitari pentru semnatura.
Nike ma bucur ca ne mai scri si ca esti bine acum.

Sa aveti o zi frumoasa astazi!

18+

crina cu

Mergi la inceput