Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
chichiutza spune:
Ionela la Ghencea e o dna dr Ionescu la care ai fost? In varsta asa?
Te intreb ca eu mergeam la ea acum cativa ani si lumea zicea ca s-a inchis cabinetul!
Cristina
17+
nike974 spune:
Liliana R,
stai linistita.stiu ca nu se poate.
prietena mea a facut toate teste, toate superproaste, ea avand si 41 de ani.
azi are 2 mogaldete gemanute, doua fetite de 2 ani si o luna, sanatoase,destepte si lipicioase foc!
si eu am sanse fff mari sa ii dau mastocitoza lui bebe,dar,i-am spus si dr, daca ii dau si psihicul pe care mi l-a dat mie Dumnezeu,e super ok.
nu va mai stresati,ca faceti incredibil de rau lui bebe.stiu ca e greu.o simt pe propria piele.o simt in fiecare secunda.
azi, prima zi cu mancare,dupa 23 de zile doar cu perfuzii.nu mai am vene,sunt sparte toate.de la deshidratare, s-a coagulat sangele pe ac.nu au putut sa imi recolteze.m-au intepat de 5 ori.
+ 20
ionela.n spune:
Ghiocela, unde merg eu, o plomba e tot 80 lei dar lucreaza super finut si frumos. Eu sunt foarte multumita ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
kiti2205 spune:
Office - dentistul meu este in zona Unirii-Budapesta. Daca iti convine zona, iti pot da contactele lui. Noi suntem super multumiti de el (ne-am dus dupa el pe unde s-a mutat de vreo 6 ani), lucreaza usor, vorbeste mult (ca sa iti distraga atentia) si are preturi decente.
Klarisse - felicitari de semnatura
. Ce mai face grasutul? Te gadila in burtica?
Bun venit fetelor noi!!
Azi ma duc si eu sa iau rezultatul de la TT, dar (zic eu acum) nu o sa ma stresez oricum, ca stiu cazuri concrete de erori la acest test.
LilianaR, nu te stresa, e totuk bine, sunt sigura 
Kiti,
16+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Ionela la Ghencea e o dna dr Ionescu la care ai fost? In varsta asa? Te intreb ca eu mergeam la ea acum cativa ani si lumea zicea ca s-a inchis cabinetul! Cristina 17+ |
Nu, pe dr o cheama Filimon Aurora. Cabinetul e in zona Ghencea, aproape de restaurantul Hanul Drumetului. La parter e cabinetul ei, dar la etaj sunt si alte cabinete stomatologice din clinica.
Sunt o

16+Ingerasul meu
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Klarisse, cornuri cu cioco!!! ![]() ![]() ![]() Fetelor, multe burtici de pe prima pagina n-au mai aparut sa ne mai povesteasca! Oare ce-i cu ele? Si eu vreau pizza! ![]() Si vreau sa miste bebe!!! ![]() Cristina 17+ |

ia zi cum e sa te relaxezi fara sa mai pregatesti tu micul dejun?Acusica o sa miste bebe si-ai sa-l simti, nu-ti fa griji.

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
Hello tuturor, va doresc o zi si un week end minunat.
Liliana, cu siguranta ai sa te linistesti dupa ecografii..pana atunci usor de zis greu de facut...cauta-ti treaba sa te iei cu ea sa nu te mai gandesti caci o sa stai in permanenta stresata. Si eu cred, am asa un feeling ca va fi totul bine, dar pana nu o sa vezi tu la eco n-o sa ai stare, cunosc...hai, fruntea sus si suntem langa tine!
Nike, bine ai revenit, cu forte proaspete vad....imi pare bine ca poti manca, e un mare pas inainte, chiar ma intrebam ce faci. Ma bucur ca vii cu vesti bune
17+
si mamica de
Bianca
office spune:
| citat din mesajul lui ghiocela13 Office, sa stii ca nu se poate sa-ti puna plombe cu materiale superioare si sa te coste putin. Materialele scumpe costa mult. Dar important este sa-ti faca lucrarea cum trebuie daca tot dai atatia bani. Asta conteaza. Eu am pe cineva pe la Sincai. O doctorita. Nu mi-a lucrat mie personal pt ca nu am nevoie deocamdata, insa le-a facut lucrari prietenelor mele si sunt foarte multumite. O plomba este 80 lei. Daca vrei, ti-o recomand cu mare placere, cu toate ca e riscant sa fac asa pt ca nu stii niciodata ce o sa iasa! Ghiocela 16+ ![]() |
Eu nu vreau sa dau putin.dar nici sa imi cada saptamanal. am mai intrebat si eu lume si nimanui nu i s-a parut putin 100 ron o plomba. adica nu m-am dus incoltul strazii si am emis si pretentii...dar in 2 luni am dat 600 de euro numai pe plombite, intariri de dinti, detratraj...mi se pare normal sa imi spuna ca nu mi-o poate face, sa astept pana dupa nastere si sa schimb total dintii din fata si e ok..asta e ...dar de fiecare data imi zice de data asta tine, acum e perfect, nu veti mai avea probleme si dupa 2 zile sunt cu plomba in mana...
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
ionela.n spune:
Pai ai cheltuit ff mult. De banii aia trebuia sa te tina plombita ai mult si bine.
Singura chestie care mie nu mi-a prea placut la dentist, mai bine zis dupa, a fost ca trebuie sa ma spal pe dinti cu "parodontax" care are un gust oribil. In primele 2-3 zile vomam in fiecare dimineata cand ma spalam pe dinti dar acum m-am obisnuit.
Office, faci cum crezi tu, mergi la ce medic crezi tu ca e ok. Eu aveam oroare de dentisti, nu stiu de ce e inradacinata chestia asta la noi. Dar dr asta e ok, nu o ridic in slavi dar sincer iti spun ca merg cu placere la dentist. Imi vorbeste cand lucreaza si mereu imi zice ca fac astea pt bebe
, ca trebuie sa aiba o mamica cu dantura frumoasa 
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Kiti da, suntem tare jucausi in burtica..de doua zile ne apuca pe la 6 dimineata si tragem niste gadileli lu' mama, mai mare dragul. Astept cu nerabdare sa se intensifice ca sa simt si la exterior si sa poata simti si tati.

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png