Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna dimineata, burtici

Dri, bine ai venit!

RalucaElena, daca se poate, vreau si eu perna din aia. Saru`mana ca te-ai gandit la mine

Mari_paun, casa de piatra, sa fiti fericiti alaturi de familie si copii!

Luciana, felicitari pt eco si pt putza care a ramas neschimbata

Pianna, eu incepusem parca discutia despre dentist. Am fost de cateva ori pana acum si o sa merg iar peste 2 sapt, ca mai am o carie mica si trebuie rezolvata. E chiar indicat sa mergi la dentist in sarcina. Sper sa rezolvi problema fara durere! Sunt aici sa te sustin

Klarisse, eu as vrea un corn cu ciocolata

La mine in burtica a fost mare activitate in burtica, aseara

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Ecografie ce sa mai fac? N-am facut cand am facut TT, doar era necesara pentru test, nu??
Si da, s-a intamplat copil nascut cu toate testele ok si eco tare faine, ghiciti cu ce? Exact, trisomia 18!! Nu mai tin minte, a trait parca 2 luni.
Totul ok, si nucala si tot.
Sigur ca se poate provoca avort din ala... medical, dar nu in baza DT sau TT, ca nu permite legea, e musai amnio pt. asta. Dar nu daca e sindrom Down, asta am zis. Adica nu in toate cazurile cu probleme.

Ma rog, ma duc la treburi, azi sunt trista.
O sa-mi treaca.
TT are teoretic date corecte 80% fata de 70% DT, ca are o constanta in plus pe care DT nu o are.
Pe foaia mea scrie ca are o acuratete de 95% raportat la lista statistica la care se refera.

19+

Mergi la inceput

Eu plec la dentist la detartraj, am la 11.

NU mai intru azi, ca va stresez degeaba.
Pupici si ne auzim, multumesc de incurajari!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna dimineata!

Liliana, te rog sa fii tare si sa iti asculti in primul rind instinctele. Sunt sigura ca ele iti vor spune ca bebe e cit se poate de sanatos. Iti trimitem cu toate o imbratisare calda

Klarisse felicitari pt semnatura, sa va faceti mari si grasuti!

cu burticuta aproximativ bleu de 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

si eu fetele dragi si harnicute!
Sa va bucurati de ziua aceasta minunata

Fistiq, merci pentru intrebare... urmarim (nu incercam) adica suntem in treaba, dar numai DD stie cand e momentul. Am zis sa incerc si cu Branca Ursului... mi/a zis o colega de un tratament naturist cu o ciupercuta (nu mai imi vine in minte cum se numeste dar o sa va cer parerea).
Zilele acestea este perioada optima ... am zis sa/mi fac teste de ovulatie... sa vad cum e ca nu am facut niciodata. Voi stiti ceva?

Mergi la inceput

Hai sa va mai spun ce mi-a mai zis, ca sa schimb atmosfera: avem voie creme, oje, orice cosmetic normal unei femei. B a chiar e indicat sa ne oingrijim, sa pastram o igiena corespunzatoare fara sa ne temem de deodorante, creme, fonduri de ten si altele. Mai ales daca ajuta la hidratare si intretinere.
Eu am intrebat si de antirid. E permis orice, mai putin anticelulitice in zona burtii si fese etc.

Asta cu creme care nu stiu ce contin... mi-a spus ca sunt cantitati infime si de regula raman ca actiuni locale, in primele straturi de piele si nu trec in organism etc.

pe toate.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor, apropos de dentist: stie cineva un stomatolog foooaaaarteeee bun?eu merg de vreo 2 luni la Clinica Victor Babes unde cea mai marunta plombita costa 100 ron. trecand peste asta tot de atata timp in fiecare saptamana imi cade plomba pusa dintilor din fata. Inteleg acum ca e un loc dificil dar nici nu e o gaura facuta de un elefant. Eu mereu sunt cu un crater in dintii din fata si m-am si saturat in fiecare saptamana sa fiu la dentist pentru acelasi lucru. Am fost vinerea trecuta, sambata mi-a cazut o parte ieri a cazut de tot.si chiar nu sparg coaja de nuci in dinti. astazi iar am programare dar nu pot sa o tin tot asa...are cineva o solutie?multumesc.

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, daca vrei, iti recomand dr unde merg eu. E in zona Ghencea. E super femeia, lucreaza foarte usor si nu te usuca de bani. Eu sunt foarte multumita. Mi-a facut detartraj si o plomba. Arata asa de bine dantura acum

Plomba e asa bine pusa ca zici ca am masea noua

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Office, sa stii ca nu se poate sa-ti puna plombe cu materiale superioare si sa te coste putin. Materialele scumpe costa mult.
Dar important este sa-ti faca lucrarea cum trebuie daca tot dai atatia bani. Asta conteaza.
Eu am pe cineva pe la Sincai. O doctorita. Nu mi-a lucrat mie personal pt ca nu am nevoie deocamdata, insa le-a facut lucrari prietenelor mele si sunt foarte multumite.
O plomba este 80 lei. Daca vrei, ti-o recomand cu mare placere, cu toate ca e riscant sa fac asa pt ca nu stii niciodata ce o sa iasa!

Ghiocela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse, cornuri cu cioco!!!
Fetelor, multe burtici de pe prima pagina n-au mai aparut sa ne mai povesteasca! Oare ce-i cu ele?
Si eu vreau pizza!
Si vreau sa miste bebe!!!

Cristina 17+

Mergi la inceput