Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
ghiocela13 spune:
KFSssssssssssssssssssss
, de vreo 2 sapatamani ma gandesc sa pacatuiesc cu o portie. Si maioneza aia cu usturoiii, ah salivez, decicious!!!!
Ma tot abtin, dar acuma cred ca ai deschis cutia Pandorei! O sa dau cat de curand un atac culinar!
Ghiocela
16+ 
RalucaElenaM spune:
Nike? sa inteleg ca si tu vrei pizza?(glumeam)
Bine ai revenit si insanatosire grabnica!
Klarisse eu am pacatuit, deja la capitolul asta cred ca traiesc numai in pacat am niste pofte tampite (ex am lg mine un borcan cu maioneza din comertz bleax, decat am gustat da daca nu-l luam era mai rau) Eu sunt de parere ca trebuie sa gusti din tot ce iti este pofta...unele mancaruri dupa prima inghititura posibil sa nu mai placa.
Si eu vreau sa simta TATII pe gadilici
!!!!
18+
fulguta28 spune:
Multumesc Ionela. Sunt la curent cu toate tendintele din vara asta.
Maine si poimaine daca aveti dispozitie sa treceti pe la Targul de Handmade, va astept cu drag la Muzeul de Istorie al Mun. Bucuresti intre orele 10-19.
Va mai propun ceva. Daca vreti sa ne vedem toate in iunie-iulie, cand o sa ne creasca un pic burticutele, la o sedinta foto profesionista intr-un parc la alegere.
uta28 este
16+
http://zaleboutique.wordpress.com
crina-s spune:
Dragelor voi aveti ameteli?
Eu ieri am avut ameteli destul de mari de nu puteam sa stau in picioare.
Nu stiu de ce sau de la ce mi-a venit ameteala aia.
Apoi de la pranz pana tarziu in noapte am avut iar dureri mari de burtica jos in dreapta. Am plans de m-am prapadit. Credeam ca dupa ce-mi fac cerclaj nu o sa mai am probleme, dar vad ca durerile astea nu dispar deloc(bine stiu ca defapt nu au legatura una cu alta).
Am sa vorbesc cu dna doctor sa vad ce pot face. Probabil am sa incep iar injectiile cu nospa si scobutil si daca nu merge, cred ca perfuziile cu sulfat de mg ma asteapta.
Sa vadem ce o vrea DD.
Maya eu mi-am facut teste de ovulatie. Sunt in farmacii. Seamana cu testele de sarcina.Se iau cam cinci bucati. Scrie acolo la prospect cum sa le folosesti in functie de nr de zile la care iti vive cm.

18+
crina
cu
ghiocela13 spune:
Fulguta, eu vreau la intalnire!!!!! Ma inscriu de pe acuma. Abia astept, ca in afara de mama, barbata-miu si colegii nu mai apuc sa vad pe nimeni!!!!
Yupiiiiiiiii, abia astept!!!
Ghiocela
16+ 
Klarisse spune:
Eu ma gandeam azi sa comit ..pacatul insa am asa o usoara jena..oare il ataca prostiile alea pe bebe? Ca sa fim sincere: nu e deloc sanatos dar e tare bun.![]()
![]()
Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Fulguta, buna ideea ta
, imi place 
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
maricicutz spune:
buna mamicutelor
Liliana, nu are rost sa mai comentez si eu despre rezultatele de la DT sau TT...dar iti recomand sa iti faci o ecografie 4D, mie asa mi-a explicat dna doctor ca la trisonomie se vad malformatiile la ecograf...si ca sa te mai linistesti mie valoarea la trisonomie mi-a iesit 1:50!!!!, ceea ce doctorul meu mi-a explicat ca daca ar fi adevarat (expresia asta nu am inteles-o, cum adica daca ar fi adevarat, pai la ce am mai facut analiza asta?)ar fi incompatibila cu viata...dar uite ca bb e bine si m-am mai linistit dupa eco..ramane peste 2 sapt sa mai fac o eco si apoi ne decidem daca vrem amnio sau nu, pentru linistea noastra deplina...pup si capul sus, curaj ca totul e bine...
va multumesc pt carucior, arata asa ciudat, uneori ma gandesc ca desi eu mai am un copil va fi ca si cum as fi la prima nastere, nu stiu sa ingrijesc baietei...
in ceea ce priveste gustatul de la Mac sau KFC, eu am mai mancat de la Mac si odata am luat si niste crispy..dar eu cand am stat in tensiune zilele trecute ma gandeam numai la prostii: ca poate nu e bine copilul ca am mancat asa ceva, sau ca tanjesc (si acum poftesc) dupa un pic de cola dar nu m-a lasat inima sa beau, si poate era mai bine daca beam un paharel, tot felul de chestii, si am ajuns la concluzia ca e bine sa gustam din toate cate un pic, nu cred ca face la nimeni rau daca iei un pic dintr-un sandvis de la Mac sau o aripioara picanta 
pupici
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
fulguta28 spune:
Ideea este ca petrecem virtual foarte mult timp impreuna si cred ca ar fi foarte frumos sa facem ceva care sa ne aduca aminte de perioada aceasta.
uta28 este
16+
http://zaleboutique.wordpress.com
ghiocela13 spune:
Fulguta, am si eu o prietena care face bijouri. Dar ea lucreaza cu swarovsky si ne cam rupe de bani. As vrea sa iau ceva pt sefa mea ca vine ziua ei pe 2 iulie si e suuuperinebunita dupa gabloante de-astea. Eventual poate poti sa-mi dai si o cutie s-o duc la serv ca sunt o gramada de fete la noi si le plac mult chestiile astea.
Ghiocela
16+