Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
crina-s spune:
Buna dimineata dragilor!
Sa aveti o zi frumoasa!
Chichiuta m-ai omorat cu gogosile....sunt inebunita dupa ele. Cred ca am sa-mi trimit sotul sa-mi cumpere.
Va pup dulce.

18+
crina
cu
maya71 spune:
Chichiuta... vrei sa 'ma omori' cu gogosile calde? Sant tare 
Mariuk, multam frumos!
Eu am crema de zahar ars daca vrea cineva... am facut/o aseara. Acuma ma uit pe 'Acasa'si mi/a dat o idee de fursecuri cu musli dar trebuie sa ma duc sa iau faina... asa ca in putin timp vin si eu cu fursecute zambitoare.
office spune:
Buna dimineata tuturor! si spor la cafea!
noi ieri am inceput cea de a6a luna de sarcina
.suntem mariiiiiiiii!
va doresc o duminica calda si frumoasa!
cu
(22+) si
fetita (2 ani)
chichiutza spune:
Vaaaaaaaai ce mari sunteti! Super! Noi abia marti facem 18s!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Vad ca va plac gogoselele calde! Mai facem atunci! Am mancat o tona!
Cristina
17+
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Vaaaaaaaai ce mari sunteti! Super! Noi abia marti facem 18s! Sa cresteti mari si sanatosi! ![]() Vad ca va plac gogoselele calde! Mai facem atunci! Am mancat o tona! ![]() Cristina 17+ |
Chichiutza, lasa ca vine si vremea mea sa te inebunesc cu poftele. Auzi tu ce/mi face cu gogoselele... glumesc... dar nu mai pot si sa ma duc la mama mea saracuta e prea mult ptr ea, face placinta cu branza si stafide... asa ca vin la tine si/ti 'cant' sub balcon sau la poarta pana/mi deschizi

nikolici spune:
Hello fete, am si eu o intrebare va luptati vreuna cu constipatia?
in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
chichiutza spune:
Maya la balconel, mi-as dori eu o poarta... Si e simplu, nu trebuie sa ma rogi ca am o tona! Asa ca esti invitata mea, dar nu mai sunt calde!
Abia astept sa te vad cu pofte!
Cristina
17+
chichiutza spune:
Si la mine vad ca da ceva semne constipatia... Incerc cu iaurt gol in seara asta si 2 pahare de apa. Unii zic ca merge!
Cristina
17+