Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna dimineatza,

Din pacate nu am mai intrat de multa vreme pe sait,chiar ma intreb cum aveti imp sa cititi si sa scrieti.

Noi am avut pana acum o sarcina usoara,cu micile greturi dar oboseala este in floare,trebuie sa dorm zilnic ca altfel mi se face rau de la oboseala. Programul este incarcat,diminetaa fugi afara cu pitica,apoi fa mancare,curat ,ceea ce stiti si voi daca mai aveti un copil.
Din pacate pitica imi este foarte des bolnava de 2 luni,asta ma termina pt ca dorm cu ea si nu dormim amandoua,apoi suntem maraite si obosite,mi-au diagnosticat-o cu inceput de astm si perioada critica pt cei bolnavi mai tine inca o luna pana vine vara.
Ma uit la ea si nu pot crede,copil pana acum sanatos,brusc apare ceva care iti schimba viata ,sa speram ca ii va trece si nu se va agrava.
Saptamana trecuta am aflat ca bebe este un baiatel,asa ca ma trec si eu pe lista,deja stim si numele,nu stiu cum o sa nasc,eu avand cezariana as incerca sa nasc normal cu epidurala acum.

Va doresc la toate sarcini usoare si bebei sanatosi si o sa incerc sa intru mai des pe aici.
Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va fetelor dragi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Dragelor voi aveti ameteli?
Eu ieri am avut ameteli destul de mari de nu puteam sa stau in picioare.
Nu stiu de ce sau de la ce mi-a venit ameteala aia.
Apoi de la pranz pana tarziu in noapte am avut iar dureri mari de burtica jos in dreapta. Am plans de m-am prapadit. Credeam ca dupa ce-mi fac cerclaj nu o sa mai am probleme, dar vad ca durerile astea nu dispar deloc(bine stiu ca defapt nu au legatura una cu alta).
Am sa vorbesc cu dna doctor sa vad ce pot face. Probabil am sa incep iar injectiile cu nospa si scobutil si daca nu merge, cred ca perfuziile cu sulfat de mg ma asteapta.
Sa vadem ce o vrea DD.

Maya eu mi-am facut teste de ovulatie. Sunt in farmacii. Seamana cu testele de sarcina.Se iau cam cinci bucati. Scrie acolo la prospect cum sa le folosesti in functie de nr de zile la care iti vive cm.

18+

crina cu

Crina, acum am vazut mesajul tau... Multumesc! Am sa incerc si cu testul... cine stie, eu cred ca am ovulatie in ziua 14 de la CM si ea sa fie cine stie cand iar eu sa nu am habar. rau este ca nu am simptome specifice ca sa/mi dau seama.
O sa incerc si cum zice Fulguta.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Iony te pup.
Distractie placuta astazi!
Maya spor la treaba!

18+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salut burtici!

Va pup pe toate fara exceptie!
Noi am venit de vreo jumate de ora de la padure unde am fost cu mai multe mamici si bebici si a fost super, acum sunt franta... Mai fac o baie si cred ca o sa dorm dusaaaaaaaa

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

17+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Neata burtici...

Ehhh, ce bine e cu putin weekend... Inainte sa raman insarcinata, munceam de rupeam (eu sunt programatoare si intotdeauna se gaseste cate un proiect). Acuma, cel putin in ultima vreme, offf, numai la servici nu as mai sta... Plus, Danemarca este SUPERBA incepand din Mai pana prin Septembrie-Octombrie... Asa ca azi si maine ne bucuram la maxim de weekend...

Mai ales ca joi am primit cheile de la casuta (am cumparat o casuta). Si azi de-abia asteptam sa ajungem acolo, sa incepem sa o infrumusetam, si sa stam pe terasa in curte. Daca vreti sa vedeti poze: http://pingvinland.dk/tanase/displayimage.php?album=42&pos=0 .

V-am pupacit pe toate si ma bucur sa aud ca faceti bine, si ma bucur si mai mult sa aud ca bebeii "va iau la suturi" .

Aaa...si azi am schimbat si semnatura... Am ajuns la jumatate.

Sabina 20+ cu

Felicitari pentru casuta, e superba!
Si noi cautam ceva, dar casele gata facute in Romania sunt urate si mari tare, vrem ceva micut si dragut...nu exista, asa ca pana la urma cautam un teren....vedem noi daca-l si gasim.

Lora, mami de Iustina si 22+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Fulguta, Crinuta...gata, m/am documentat in amanuntime si m/am luminat. merita incercat... Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata burtici, asa ca de duminica, cu intarziere!
Avem cafeluta calda, lapte (tot degresat) si ceai aromat de fructe de padure. Gogosi calde si biscuiti cu ciocolata la discretie! Presimt ca voi expanda foarte tare!
Ieri la tara la Dunare unde trebuie sa recunosc c-am fost dezamagita de masa mare de gratare si masini cu manele la max... A trebuit sa merg vreo 3 km sa ajung intr-un loc in care nu se auzeau decat pasarile...dar a meritat!
Azi din noi gratar langa Bucuresti la niste prieteni! Asadar va urez distractie placuta si voua! Sa aveti o zi minunata!
Va

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata burtici!
Azi dau eu cafeaua/laptele/ceaiul.
Sper ca ati dormit bine dupa ziua de ieri. Eu dupa o plimbare lunga prin oras aseara, am mancat si apoi am adormit (era cam 9 jumatate) si am avut parte de 12 ore de somn.

Sa aveti o zi superba!

Mariuk 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

De fapt...grabindu-ma sa fiu prima care dau cafeaua azi, nu am observat mesajul chichiutei....a dat ea prima, dar nu-i problema, dau si eu ca doar e duminica, ne rasfatam
Mariuk 17+

Mergi la inceput