Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
lucianna_83 spune:
Neatza!
Am intrat repede sa va urez un wk minunat, sa va distrati si relaxati cat mai mult 
.
Noi o luam spre parc, ca alte idei n-am avut....adica aveam eu, dar fiind 1 mai cred ca e super aglomerat pe toate drumurile si spre munte si spre mare ....si poate in parc e mai liber 
.
Bebe de dimi se plimba cand in stanga cand in dreapta, parca era pe strada
, mi-e asa de drag, si eu si sotu abia asteptam sa mai creasca si sa-l simtim si cand impinge
.
Pupici la burtici
14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
LilianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM W.T.F. cum sa-ti dai cu crema anticelulitica pe burtica in timpul sarcinii? Eu ma dau pe burtica cu lotiune de corp normala, am citit aici pe site undeva si este o listutza cu ca NU trebuie sa contina crema, am scris substantele respective si acasa mi-am verificat toate cremele si nici una nu continea nimic din lista... cred ca CREMELE foarte scumpe contin substantele alea 18+ |
Raluca, n-a zis nimeni ca se da cu asa ceva... ci ca toate listelor cu idiotenii sunt stupide, paranoice, ca singurul lucrurile care fac rau sunt cele evidente, elementare, ca o crema anticelulitica, nu substanta x sau y care oricum nu ajung, conform structurii pielii, sa treaca de toate cele 16 straturi de piele sau cate sunt, ca am uitat... Atata tot.
Mie mi-a zis sa nu imi fac probleme de substante din creme, ca cele mai agresive sunt din cremele antirid si nu fac rau nici alea, deci e stupid sa te uiti dupa vreun compus care apare intr-o crema cu denumirea chimica, in altul cu denumirea stiintifica etc. si tot nu stii daca il are.
19+
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor!
Se anunta o zi superba astazi. Sper sa va plimbati, sa va odihniti si sa va simtiti bine zilele astea.
Sabu frumoasa casuta. Sa dea DD sa va aduca numai bucurii si fericire.

18+
crina
cu
abe spune:
luciana simti deja bebele? si cum se plimba?? wow! abia astept si eu!
ana sa va iasa petrecerea asa cum va doriti!
si noi suntem cand in curte, cand in casa, ne bucuram de ziua asta frumoasa.
mami de Maria si
13+
office spune:
Ana_Perianu: asteptam poze de la marea distractie!petrecere frumoasa!
cu
(22+) si
fetita (2 ani)
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua, fetelor!
Mai apar si eu din cand in cand pe aici, mai citesc cate ceva si cand zic si eu ca ma apuc de scris, intervine cate ceva de facut si nu am timp. Chiar ma intreb cum de sunt libera acum... Am muncit cam mult in ultimele 2 saptamani si se simte, ma dor picioarele, uneori si spatele(aveam oarece dureri si inainte de sarcina asa ca nu e o noutate pt mine), nu reusesc decat rar sa dorm mai bine...dar traiesc cu speranta ca se reduce volumul de munca in viitoarul foarte apropiat si voi sta si eu mai mult sa am grija de mine.
Din fericire, in tot noianul de treburi, am reusit sa imi fac programare la stomatolog asa ca o sa scap de chinul cu un canin ce s-a gasit sa se strice mai rau chiar acum!!!
Ieri pentru prima data in ultimele 4 luni nu am avut pofta de mancare si nu stiu de ce...iar azi de dimineata m-au cam apucat ametelile din cauza asta, asa ca am incalzit repede o cana cu lapte si mi-am revenit, apoi am mancat ceva mai sanatos, adica mai mult comparativ cu ieri.
Sabu: e superba casuta!!!
Klarisse: si pe mine ma gadila bebe in fiecare zi!!! e super!!!
Mari-Paun: casa de piatra!
Mai aveam atatea de spus...si am pierdut sirul...Oricum, felicitari fetelor ce si-au vazut comorile, si...multa incredere ca totul va fi ok celor care sunt ingrijorate

Mariuk
17+
IONY_82 spune:
Salutare viitore mamici
Am intrat sa va salut si sa va urez un week-end placut.Sa va plimbati, sa va distrati sa va simtiti bine
Va citesc din umbra si ma bucur mereu ptr fiecare in parte de vestile bune
Ma emotionez cand va citesc si vad cum povestiti de bebei de felul cum ii simtiti in burtica, ce frumos

Crinuta
draguta mea ai grija de tine
Sa-ti dea Domnul o sarcina usoara in continuare-iti sunt alaturi cu tot sufletul.Multi multi

pe burtica
Klarisse 
sa ai o sarcina usoara in continuare.

pe burtica

la toate burticile
Maya 
ce mai faci? sa dea Domnul luna asta sa vii cu II liniute.Acum am citit ca sunteti in perioada "lucrarilor" si nu pot sa-ti urez decat spor la "treaba" si rezultatul sa fie cu doi ochisori

asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2