Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Este buna, Maya! Buna, buna. uta28 este 16+http://zaleboutique.wordpress.com |

stii de ce am intrebat? Am crezut ca la pag 5 ai zis ca nu este recomandata ptr sarcina si am zis sa fiu sigura
. Dau si o 'cautare' sa citesc ce si cum...
danaisa20 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui maya71
Danaisa, multam ptr raspuns. Deci, hai sa vad daca am inteles bine : in legatura cu testul... in a 10/11 fac testul in fiecare zi pana cand ies cele 2 liniute albe...iar cand ies...'prestam' in ziua aceea si in a treia (in a doua de ce?) cu ceai de cretisoara... din prima zi de CM pana la ovulatie... sau menstruatie? ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Maya, hai sa raspund pe rand:
- liniutele de la test de ovulatie tb sa fie ROSIII, nu albe (ca la tesltul barza
- ceai de cretisoara se zice sa bei din prima zi de CM pana in ziua in care ai ovulatie. Eu am baut si dupa si mai beau si acum in sarcina, pt ca este recomandat pt fixarea sarcinii, mai ales la femeile la care exista ceva risc. Rau nu face deloc acest ceai, ci face minuni cu endometrul nostru!

danaisa20
15+
maya71 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danaisa20
Maya, hai sa raspund pe rand: - liniutele de la test de ovulatie tb sa fie ROSIII, nu albe (ca la tesltul barza - ceai de cretisoara se zice sa bei din prima zi de CM pana in ziua in care ai ovulatie. Eu am baut si dupa si mai beau si acum in sarcina, pt ca este recomandat pt fixarea sarcinii, mai ales la femeile la care exista ceva risc. Rau nu face deloc acest ceai, ci face minuni cu endometrul nostru! ![]() danaisa20 15+ |
Suflet... liniutele sunt rosii la testul de sarcina. am zis albe ca asa scrie in primul mesaj (scuze, dar pe bune ca nu am facut niciodata si nici nu am vazut la altcineva)
Cu simptomele stau tare prost, nu am dar o sa fiu mult mai atenta. Am avut CM pe 17 April si am calculat ca perioada optima este 27April-2Mai Azi parca aveam intepaturi in ovare, balonata... dar am dat vina pe raceala.
Am inteles de ce nu in a doua zi, e plauzibil.
Multam ca ai rabdare cu mine

Ana_Perianu spune:
Buna dimineata, fete dragi !
Va invit la o cafeluta (decaf pt cele cu restrictii) cu spuma, ca sa ne alintam ca e week-end !
Noi am intrat ieri in saptamana 21 si deja am inceput sa-i simt bebelinei un program: misca atunci cand nu o mai legan (adica mers) sau daca sunt agitata, insa se linisteste imediat cand o mangai (asta mi se pare fantastic).
Asa ca, aflandu-i slabiciunea, o mangai ori de cate ori pot ...
Deja o iubesc atat de mult ...
Va doresc un week-end minunat cu gratare, plaja, drumetii sau doar plimbari, adica asa cum va doriti voi ! 
21 +
sabu_dk spune:
Neata burtici...
Ehhh, ce bine e cu putin weekend...
Inainte sa raman insarcinata, munceam de rupeam (eu sunt programatoare si intotdeauna se gaseste cate un proiect). Acuma, cel putin in ultima vreme, offf, numai la servici nu as mai sta... Plus, Danemarca este SUPERBA incepand din Mai pana prin Septembrie-Octombrie...
Asa ca azi si maine ne bucuram la maxim de weekend...
Mai ales ca joi am primit cheile de la casuta (am cumparat o casuta). Si azi de-abia asteptam sa ajungem acolo, sa incepem sa o infrumusetam, si sa stam pe terasa in curte.
Daca vreti sa vedeti poze: http://pingvinland.dk/tanase/displayimage.php?album=42&pos=0 .
V-am pupacit pe toate si ma bucur sa aud ca faceti bine, si ma bucur si mai mult sa aud ca bebeii "va iau la suturi"
.
Aaa...si azi am schimbat si semnatura... Am ajuns la jumatate. 

Sabina
20+ cu 
abe spune:
Neata!
fetelor, da' aveti un ritm...am scris si eu alaltaieri la capitolul trecut, ieri dimineata cand ma uit: aceeasi pagina...ma gandesc, mai dar fetele astea nu au scris nimic? da' de unde! fetele au scris un capitol intr-o zi!!
ayda felicitari pentru baietel!
klarisse eu ma infrupt din cand in cand din bucatile kfc. dar pacatul meu cel mai mare e ciocolata zilnica...
lucianna si mie imi place Stefan, dar acceasi intrebare o am: daca mi-l striga lumea fanel, fanica? ![]()
mami de Maria si
13+
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici dragute!
Ana Perianu foarte buna cafeluta, multumim!!
Sabu_dk este superba casuta! S-o stapaniti sanatosi si fericiti Ma uitam la ea si visam cu ochii deschisi! Noi stam inca cu parintii, am fost in Canada vreo 3 ani, speram ca in curand sa avem locul nostru!

Va pup si va urez o zi frumoasa orice alegeti sa faceti!

Cristina
17+
Ana_Perianu spune:
sabu - sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti in ea !
Si noi avem casuta noua cu curte mai maaare si am tras tare sa o infrumusetam pana acum iar azi avem Garden Party cu prietenii ![]()
Sunt asa happy, gradina mea arata superb, am statuete cu jardiniere cu flori superbe, am plantat copacei, am un leagan maaare si o zona de lounge super !
Abia astept sa-mi vina prietenii, m-am trezit de la 7 de emotie si bucurie ....

uta28 este