Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
chichiutza spune:
Ayda felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Cristina
17+
LoraG76 spune:
Ayda, felicitari pentru baietel!
Noi o sa-i punem un singur nume, ales de Iustina: Adelina. Initial nu eram de acord, dar daca ea-si doreste atat de mult sa-i puna numele sora-sii, atunci ne conformam! Noi nu prea suntem adeptii a doua nume, asa ca va avea doar unul singur.
Lora, mami de Iustina si 
22+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayda_m Buna fetele! Am venit de la eco, e totul bine si o sa avem un ...Ayda 17+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)![]() poze noi www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici |
Felicitari!
.....deci fetitele raman in minoritate
14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
maya71 spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 Maya, eu stiu ca ciuperca Ganoderma este foarte buna in mai toate afectiunile. Acum am citit ca ciuperca Ganoderma poate ajuta femeile care au dificult#259;#355;i īn a r#259;māne īns#259;rcinate prin reglarea ovulatiei. Eu as lua in considerare ciuperca asta daca as avea probleme in a ramane insarcinata. Stiu ca face minuni si am vazut si cazuri tratate cu ea. Pupi ![]() uta28 este 16+http://zaleboutique.wordpress.com |
Fulgutooo, e buna sau nu... am inteles eu gresit???
lucianna_83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kamy13
Si mie imi place f.mult RAUL si EDUARD(O). Numele la care ma gandesc pt. baietel ar fi acestea doua si EMANUEL sau FRANCISC. Noi ne-am gandit sa fie al doilea nume, un nume de sfant. Daca era fetita hotarasem IRIS MARIA, mai ales ca voi naste aproximativ in 8 septembrie, cand e Sf. Maria "mica". Imi placea mult si ARIADNA! Dar cum e baiat, nu i-as pune al doilea nume MARIAN, ca nu-mi place. Ce sfinti se sarbatoresc in luna septembrie? Graviduta Bebic mic 21+ ![]() Camelia "Daca dragoste nu e, nimic nu e " |
Si eu sunt in cautare de Sfant
....Marian nici gand, mai e in nov Mihail si Gavril (dar deja avem
) ...ma mai gandeam la Stefan dar sotul "Fanica" 
....si tot asa o tinem
.....oricum nu l-am striga pe numele asta dar sa gasim unul cu care sa fim de acord
14+
fulguta28 spune:
Este buna, Maya! Buna, buna.
Sunt socata! Azi dimineata la spitalul polizu a murit o graviduta in luna a saptea. Ce naiba se intampla la spitalele astea de stat?
uta28 este
16+
http://zaleboutique.wordpress.com
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 Este buna, Maya! Buna, buna. Sunt socata! Azi dimineata la spitalul polizu a murit o graviduta in luna a saptea. Ce naiba se intampla la spitalele astea de stat? uta28 este 16+http://zaleboutique.wordpress.com |
eu am nervii intinsi la max cand aud de spitale.....nu mai pot....i-am zis o data mamei ca nu mai nasc, il tin pana il fac mare
.....numai cand ii spun de cazuri din astea si intru in panica imi zice ca am luat-o razna si sa nu imi mai fac ganduri negre 
14+
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danaisa20
Buna seara fetele, Maya in afara de acea ciuperca eu iti recomand din suflet(la mine au facut minuni) tinctura de branca ursului si ceai de cretisoare (din prima zi de CM pana la menstruatie). Totodata eu am luat si Multi Maca si Laptisor de matca pt calitatea outelor si ca sa creasca grasane... Teste de ovulatie am facut si eu vreme de vreo 7 luni> Cum ti-a zis si crina e recomandat sa iei 5 si sa faci din ziua 10/11 pana in ziua 15 de CM. Se fac din urina la orice ora din zi(dar e recomandat sa respecti ora in fiecare zi) si daca vezi 2 liniute albe atunci prestezi in ziua respectiva si in cea de-a treia zi. Mai exista un test de ovulatie care se face din saliva(dar costa in jur de 200 ron), dar eu ti le recomand pe cele din urina! Spor la treaba! Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebeii si tinem pumnii celor care au eco incepand de luni! Luni speram sa aflam si noi sexul lui bebe... danaisa20 15+ |
Danaisa, multam ptr raspuns.
Deci, hai sa vad daca am inteles bine :
in legatura cu testul... in a 10/11 fac testul in fiecare zi pana cand ies cele 2 liniute albe...iar cand ies...'prestam' in ziua aceea si in a treia (in a doua de ce?)
cu ceai de cretisoara... din prima zi de CM pana la ovulatie... sau menstruatie?

(2 ani)
17+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

si eu fetele dragi si harnicute!