Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
office spune:
Apropos de nume si sper sa nu supar pe nimeni: dar e aproape imposibil sa gasesti ceva unic. normal ca multi copii sa se numeasca la fel.dar sa-i dai un nume chinezesc (nu ca as avea ceva cu chinezii) doar ca sa se recunoasca cand il strigi in parc nu mi se pare o solutie (nu vreau sa influentez pe nimeni cu nimic). cred ca la un copil ca si la o persoana matura conteaza personalitatea, caracterul si multe altele mai importante decat cateva litere. zic si eu..nu am suparati pe mine ca nu va face bine

.
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
chichiutza spune:
de ce trebuie sa ne spalam cu parodontax? Vin si eu cu intrebarile mele! ![]()
Cristina
17+
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza de ce trebuie sa ne spalam cu parodontax? Vin si eu cu intrebarile mele! Cristina 17+ |
uite ce explicatie am gasit eu!
Pasta de dinti Parodontax contine o combinatia unica de bicarbonat de sodiu in concentratie de 67% si sase extracte din plante.
Uleiul de menta si cel de salvie, musetelul, echinacea, smirna si ratania au fiecare un rol bine stabilit in procesul de prevenire si tratare a afectiunilor gingivale.
Pentru a preveni aparitia afectiunilor gingivale, ingredientele sale naturale actioneaza pe trei cai: ataca patogenii orali care determina aparitia gingivitei, iti apara gingiile si dintii, neutralizand acizii care ii ataca si fortifica gingiile, oprind si prevenind sangerarile. In timpul utilizarii produsului, uleiurile de menta si de salvie continute de Parodontax suplineasc actiunea sistemului imunitar scazut, atacand bacteriile care
determina aparitia afectiunilor gingivale si inhiband multiplicarea lor la nivelul suprafetelor dentare. Aceasta actiune previne formarea placii bacteriene si aparitia leziunilor dentare si gingivale.
Pentru pastrarea sanatatii cavitatii bucale ai nevoie de o pasta de dinti care sa-ti protejeze gingiile si dintii de bacteriile provenite din acumularea particulelor mici de mancare.
Acestea metabolizeaza glucidele, producand acidul lactic care iti ataca dintii si gingiile, determinand leziuni si eroziune dentara.
Bicarbonatul de sodiu din Parodontax are capacitatea de a restabili pH-ul de la nivelul cavitatii bucale, neutralizand acizii care ataca dintii si gingiile si prevenind aparitia leziunilor determinate de acestia.
Astfel, dintii si gingiile tale sunt protejate de actiunea bacteriilor nedorite.
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
chichiutza spune:
Ahaaaa! Mercik tare Office!
Ai mei se spala cu ea, avem in casa. Ia sa incercam. Noi folosim sensodyne. Oricum trebuie sa ajung la dentist, daca tot nu raspunde a mea la tel voi merge la dr Ionelei. Off ce nu-mi place. Am 2 carii sub 2 plombe, cum e mai frumos! Si la analize calciul mic mic!
Cristina
17+
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui office Apropos de nume si sper sa nu supar pe nimeni: dar e aproape imposibil sa gasesti ceva unic. normal ca multi copii sa se numeasca la fel.dar sa-i dai un nume chinezesc (nu ca as avea ceva cu chinezii) doar ca sa se recunoasca cand il strigi in parc nu mi se pare o solutie (nu vreau sa influentez pe nimeni cu nimic). cred ca la un copil ca si la o persoana matura conteaza personalitatea, caracterul si multe altele mai importante decat cateva litere. zic si eu..nu am suparati pe mine ca nu va face bine ![]() ![]() . cu (22+) si fetita (2 ani) |
De cand eram mica am stiut mereu ca daca o sa am un baiat, il va chema Vlad. Si l-s fi botezat Vlad indiferent cate sute de Vlazi ar fi fost in jur, pentru ca ala era numele lui. La fetita nu am un nume de care sa fiu atat de atasata, asa ca sunt inca in cautari. Dar nu i-as pune un nume prea utilizat decat daca as fi lesinata dupa acel nume. Si inca nu sunt dupa niciunul.
Iar eu asociez mereu numele si caracterul unei persoane. Asa mi se pare mie. Si nu pentru ca numele ar fi influentat caracterul, ci invers, pentru ca mi se pare ca de multe ori caracterul lasa o amprenta puternica asupra numelui (sper ca am fost coerenta

Deci - sunt inca in cautari, pana gasesc ceva ce mi se va parea potrivit pentru iubita mea mica.
Tocmai am mai adaugat unul la lista - Smaranda

Kiti,
16+ si mami de Vlad 15.05.2006
Kamy13 spune:
Buna seara si un weekend placut!![]()
Aici e f. cald, 25 de grade, am fost un pic la plimbare prin parc, cu sotul... Dar tot e mai bine decat ieri, cand au fost 28 de grade!
Vrem sa profitam si sa mergem duminica la gratare, ca saptamana viitoare se va intoarce iarasi frigul 15-16 grade. Au fost o iarna si o primavara tare ciudate anul acesta.
Graviduta 
Bebic mic
21+
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Kamy13 spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 Apropos de nume, mai nou, eu cu al meu sot nu ne putem hotara la numele lui bebe. Nu gasim nici un Sfant pe placul nostru, eu vreau Radu, el vrea Eduard ....nici la nasi nu ne-am decis . Ca daca pe Raul il cheama si Andrei....vrem si acum tot cam asa. 14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul |
Si mie imi place f.mult RAUL si EDUARD(O). Numele la care ma gandesc pt. baietel ar fi acestea doua si EMANUEL sau FRANCISC. Noi ne-am gandit sa fie al doilea nume, un nume de sfant. Daca era fetita hotarasem IRIS MARIA, mai ales ca voi naste aproximativ in 8 septembrie, cand e Sf. Maria "mica". Imi placea mult si ARIADNA!
Dar cum e baiat, nu i-as pune al doilea nume MARIAN, ca nu-mi place. Ce sfinti se sarbatoresc in luna septembrie?
Graviduta
Bebic mic
21+ 
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
danaisa20 spune:
citat din mesajul lui maya71 si eu fetele dragi si harnicute!Sa va bucurati de ziua aceasta minunata ![]() Fistiq, merci pentru intrebare... urmarim (nu incercam) adica suntem in treaba, dar numai DD stie cand e momentul. Am zis sa incerc si cu Branca Ursului... mi/a zis o colega de un tratament naturist cu o ciupercuta (nu mai imi vine in minte cum se numeste dar o sa va cer parerea). Zilele acestea este perioada optima ... am zis sa/mi fac teste de ovulatie... sa vad cum e ca nu am facut niciodata. Voi stiti ceva? ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Buna seara fetele,
Maya in afara de acea ciuperca eu iti recomand din suflet(la mine au facut minuni) tinctura de branca ursului si ceai de cretisoare (din prima zi de CM pana la menstruatie). Totodata eu am luat si Multi Maca si Laptisor de matca pt calitatea outelor si ca sa creasca grasane...
Teste de ovulatie am facut si eu vreme de vreo 7 luni> Cum ti-a zis si crina e recomandat sa iei 5 si sa faci din ziua 10/11 pana in ziua 15 de CM. Se fac din urina la orice ora din zi(dar e recomandat sa respecti ora in fiecare zi) si daca vezi 2 liniute albe atunci prestezi in ziua respectiva si in cea de-a treia zi. Mai exista un test de ovulatie care se face din saliva(dar costa in jur de 200 ron), dar eu ti le recomand pe cele din urina! Spor la treaba!
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebeii si tinem pumnii celor care au eco incepand de luni! Luni speram sa aflam si noi sexul lui bebe...
danaisa20
15+
ayda_m spune:
Buna fetele!
Am venit de la eco, e totul bine si o sa avem un
...![]()
Ayda
17+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
mari_paun spune:
buna bombonici
azi am avut o buna dispozitie, maine mergem la gratar la Amara la curte. Sotul meu imi face peste la gratar si saramura...eeeeh, ce-mi place ca ma rasfata
Abia astept sa stam la soare ( eu si Ema
)
pantalonii de trening ma strang, imi creste burta si lumea se mira ca se vede asa de mult si pana cum nu se vedea
, imi fac cerere pt program de 6 ore si sa vad ce va zice jurista ca se teme ca e o procedura cam...complicata
va doresc un WE minunat si va 
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
15+
si mami de Ema