Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
andre_flo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 La noi si daca era fetita aveam descutii ca eu vroiam Rihanna si sotul Karina ![]() Au fost cativa ani la rand cu Alexandru/a si toate derivatele ca am ajuns sa nu mai suport numele asta deloc, cand l-am nascut pe Raul peste tot auzeam de Matei, acum au aparut fratii lui Matei, adica Luca si Petru ....si m-am uitat in calendar nici macar nu sunt cu cruce rosie. In orice parc ma duc aud numele astea intr-o veselie ca raspund o gramada de copii, asa ca eu am vrut si vreau ceva ce nu aud zilnic. ![]() 14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul |

mi-a placut faza cu Matei si fratii lui
21+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
Nu, pe dr o cheama Filimon Aurora. Cabinetul e in zona Ghencea, aproape de restaurantul Hanul Drumetului. La parter e cabinetul ei, dar la etaj sunt si alte cabinete stomatologice din clinica. -------------------------------------------------- Sunt o ![]() 16+Ingerasul meu |
Ionela e posibil sa fie foarte apropiate cabinetele! Pe ea o cheama Ionescu Aurica, si cabinetul e tot la parterul unui bloc intre ghencea si rest. drumetului.
Cristina
17+
andre_flo spune:

noi ne-am hotarat sa o numim pe bebelusa Diana Elena...dar pana in septembrie cine stie ce idei ne mai vin ![]()
21+
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianna_83
Arina e mai deosebit si n-am mai auzit, decat poate Ariana 14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul |
Hmmm...eu stiu 2 Arine din aceeasi generatie cu mine si o Arina mica de 3 anisori...
Oricum, sunt inca la capitolul liste. Sunt multe nume care sunt frumoase, dar cand le strigi intorc in parc capul 10 fetite o data.
Astea doua mi-au atras atentia mai mult
Alte propuneri? aa..in cercul nostru foarte apropiat tocmai s-au nascut Sofia Maria, Daria si Ana Teodora, deci astea pica
Kiti,
16+ si mami de Vlad 15.05.2006
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui ghiocela13 Hai mai LilianaRce naiba!!???!!! Ti-am mai scris si eu ieri ca DT si TT sunt orientative. Ai vazut ca Maricicutz si-a revenit dupa eco. Uite, cand stateam pana luna trecuta in Dr Taberei, eram vecina cu Adriana iliescu, femeia care a nascut fetita Eliza pe la 65-67 de ani. O vedeam zilnic pe afara cu fata, Eliza era o scumpa. tu cum crezi ca i-a iesit lu' mamaie TT. Cred ca trisomia 1 milion!!!! Nu te mai gandi la TT. mai faci eco si o sa fie bine!! Ce naiba! Ti-am mai scris si ieri ca testele astea sunt produsele mileaniului 3! Hai ca o sa fie bine! O sa vezi! Pupam!!!! ![]() Ghiocela 16+ ![]() |
Ghiocela, D-na Iliescu a fost doar mama purtatoare. Eliza a fost conceputa din alt material genetic, nu din al ei... deci testele in cazul ei ar fi fost nesemnificative.
Andreea,
in 21+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
kiti2205 spune:
M-am uitat pe etimologia numelor si se pare ca Arina este varianta ruseasca a numelui Irina, care inseamna "pace".
Kiti,
16+ si mami de Vlad 15.05.2006
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui nike974 Liliana R, stai linistita.stiu ca nu se poate. prietena mea a facut toate teste, toate superproaste, ea avand si 41 de ani. azi are 2 mogaldete gemanute, doua fetite de 2 ani si o luna, sanatoase,destepte si lipicioase foc! ![]() + 20 |
A facut toate testele inclusiv amniocenteza si i-au iesit proaste? Deci i-a iesit amniocenteza proasta si ea are ambele fetite sanatoase? Scuza-ma dar nu cred.
Andreea,
in 21+ cu
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui LilianaR Ecografie ce sa mai fac? N-am facut cand am facut TT, doar era necesara pentru test, nu?? Si da, s-a intamplat copil nascut cu toate testele ok si eco tare faine, ghiciti cu ce? Exact, trisomia 18!! Totul ok, si nucala si tot. 19+ ![]() |
La Odiseea de sept-oct 2007 a murit o fetita la 4 luni fara o zi... trisomie13 in mozaic. Daca vreti, o sa va caut postarea ei in care ne-a anuntat....
Acum are un copil perfect sanatos.
Eu zic ca o amniocenteza clarifica lucrurile si poti avea o sarcina linistita pe mai departe.
Andreea,
in 21+ cu
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Auziti a pacatuit cineva in timpul sarcinii cu un KFC? ![]() ![]() ![]() ![]() Mi-e asa pofta.. Klarisse graviduta 17+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Mie mi se intampla sa mai "pacatuiesc" din cand in cand la Mc... si ce bine e dupa aia...

Andreea,
in 21+ cu
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 Va mai propun ceva. Daca vreti sa ne vedem toate in iunie-iulie, cand o sa ne creasca un pic burticutele, la o sedinta foto profesionista intr-un parc la alegere. uta28 este 16+http://zaleboutique.wordpress.com |
Si eu, si eu.... dar plsssss, dupa 10 iunie ca in perioada 1-10 Iunie o sa fim in Turcia la plaja...
Andreea,
in 21+ cu

uta28 este