Gravidute&Mamici de IASI(115)
Raspunsuri - Pagina 9
vanessa80 spune:
Stie cineva daca guvernantii s-au legat si de banii pt pre si postnatal?Dar de salarul mediu pe unitate si cei 15% pt 6 sapt?
Imi facusem niste calcule si acum nu mai stiu cum o sa ne descurcam.
31+
Anilansa spune:
Am semnat si eu petitia ... sa speram ca se va rezolva ceva cu toate ca e foarte greu acest lucru... Daca sau ajuns sa micsoreze si pensiile
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
dastefa spune:
Am cantarit-o pe Miruna si in ultimile 10 zile a luat 250 gr-deci cred ca intram in normal cu cresterea in greutate
Am facut pt saptamana urmatoare programare la un neurolog(luni) si psihiatru(vineri)-sa vedem ce zic de Miruna
Moldoveanca -multa sanatate mamei tale si tie putere.Sa dea Dumnezeu sa iesiti cu bine din aceasta incercare
unde va merge Vladut la gradi?
cat despre indemnizatie-pe mine ma termina-pt mine cei 4 mil( dif intre actuala situatie si varianta cu 600)erau vitali mai ales ca si sotul termina somajul si nu stim ca va mai urma.Dar fiind bugetar nici sa ma intorc la scoala nu rezolv nimic
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica mamici din iasi haideti sa ne unim si noi si sa "vizitam" luni prefectura!!! stiu ca pe forum nu suntem chiar multe dar mai luati si voi alte mamici din grupul vostru sa ne adunam cat mai multe eu vin cu bb in carut cine raspunde prezent? de David si 19+ |
prezent si eu!
la ce ora?
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
Anilansa spune:
Buna dimineata
Poftiti la o de wend-en ... azi Darius a dat desteptarea la 5
" mama... dea papa" ii dau lapticul si apoi gata cu somnul ... sotul a plecat si el la ore la 5.15 ... deci sau inteles domnii.
Dastefa... bravo, hai ca o sa fie totul bine... in ceea ce priveste indemnizatia ... no comment
moldoveanca, multa sanatate mamei tale si sa fie totul bine
La ora asta vedem si rasaritul din balcon ... va fi o zi plina
Un wend-en placut sa aveti
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
LA MULTI ANI DOMI!!!Sa cresti mare si sanatos!!!
LA MULTI ANI MATEI!!!Sanatate si mult noroc!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
POZE
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
prezent si eu! la ce ora? Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
lorex din pacate suntem doar 2-3 fete asa ca eu zic ca nu are sens sa mai iesim decat daca vrem noi sa ne vedempacat ca nu ne mobilizam mai multe mamici,dar asta e
aaa si sa-ti traiasca bebelina si sa creasca mare si sanatoasa!
de David si 19+
iulia-stefy spune:
La multi ani, Domi!
La multi ani, Matei!
Teo, multa sanatate mamei tale... si tie putere.
Emma, mie mi-a recomandat dupa varicela sa o tin departe de virusi o luna... ca prima luna sistemul de imunitate e varza... Varicela e o boala care il face varza... Ma bucur ca acum Andrei e bine, dar nu inteleg de ce nu a ajuns nici acum argila... deja e prea mult....
Am si eu un pitic urias.... zilele astea mi-a adus un coleg niste materiale despre Flour in care.... va spun sincer, m-am ingrozit ce scrie... Si de aici o intrebare cu iz de tema:
Administrati Fluor(Zymafluor) pe cale orala la piticii vostri?
Eu ii dau Stefaniei de mult si acum ma intreb daca nu cumva imi intoxic copilul? Sau daca e doar un zvon?
aeperju spune:
MI-au raspuns cei cu argila. Au zis c an-au avut pe stoc o luna de zile si abia acum au inceput sa onoreze comenzile. Asa ca o sa-mi vina si mie randul in curand. Am comandat si aloe de la forever si sper sa ma apropii de unr ezultat ca iar am o criza urata de usturimi cumplite. Iau homeopate din 2 in 2 ore.
Cu Andrei asa stiam sieu. A trecut a treia saptamana si am zis ca sa-l mai duc la gradi sa se mai joace cu copiii. Ma mai gandesc pana luni, sper sa nu fac rau ducandu-l poate prea devreme. Are o amigdala umflata. Imediat cum e un vanticel hopa amigdalele inflamate. Dam cu propolis si decasept la greu.
Emma si Andrei (21.09.2007)
dr_anca spune:
Buna seara!
Mami Mihaela multa forta sa treceti cu bine peste incercarile care au aparut in viata voastra
Lacramioara eu administrez fetei Fluor cu D3 ca mi-e comod.
Nu vreau sa intru in polemici dar noi nu traim intr-o tara in care apa potabila este fluorizata si nici nu am intalnit apa imbuteliata- marci care se gasesc in supermaket- sa contina F.
Deci de care intoxicare vorbim de fapt?
Una e SUA care face asta de zeci de ani si au pus F in toate alimentele semipeparate si la ei chiar exista riscul asta ca sunt bombardati din toate partile, de asta se trage de fapt semnalul asta de alarma dar e aplicat si in Ro care nu face parte din tarile "civilizate".
La noi nu cumpara romanul periuta de dinti decat 1 data pe an in cel mai bun caz si pasta de dinti e un lux asa ca nu e in nici un pericol de a suferi mutatii genetice de la supradozaj.
Sa vedeti in ce stadii avansate de cancer oral ajung romanii la spital si afla consternati ca trebuie sa mentina igiena in cavitatea orala, in cazul lor sigur nu este vorba de intoxicatie cu F .
Spor in toate si un week-end placut!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008