Gravidute&Mamici de IASI(115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

hello! sau ciao!
va multumim de aprecieri la adresa Biei.
azi a fost ceva mai cald aici, vreo 20 grade si ne-am plimbat, cautat haine pt fata [a zis dr sa ii schimb toate hainele care au fost in contact cu zona cu furunculul]

ella se vede ca am nascut, mi-a ramas burta si colaceii. dar adevarul e ca nu fac nici un efort sa scap de ei
iubareata tare Biuta ta . si f cocheta

aly David te ajuta si el cu pregatirea de sarbatoare

alina vreau si eu la mareeeeeeee

dastefa ma bucur ca esti mai linistita

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mamici din iasi haideti sa ne unim si noi si sa "vizitam" luni prefectura!!!

stiu ca pe forum nu suntem chiar multe dar mai luati si voi alte mamici din grupul vostru sa ne adunam cat mai multe

eu vin cu bb in carut

cine raspunde prezent?

de David si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Ella, ma bucur sa aud ca sunteti bine....

vanessa, ce sa spun? Noi nu am inteles pentru cine s-a dat legea cu 85%. S-a dat pentru o domna parlamentar... stiti voi care... si de acum nu mai are nevoie.... asa ca gata.... Eu am auzit dinaintea alegerilor din toamna trecuta ca de anul asta se va trece iar la 6 mil..... deci s-a asteptat sa ....No comment.

dastefa, ma bucur ca esti mai optimista.... Ai reusit sa iei legatura cu mamica despre care am discutat?

Eu nu am mai putut dormi, ca pe la 4 Stefy canta de zor in somn ceva cu niste pui care vor ajunge cocosi si vor ave agrija de gaini.... Cred ca tot de pe la cresa, ca pana acum n-am mai auzit-o.... si eu daca ma trezesc.... greu mai adorm.... asa ca ...pas.... Ma asteapta o zi grea azi, asa ca va las.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Aseara nu aveam nici un chef sa spal vasele.... "si s-au spalat singure".... Adica nici n-am deschis bine gura ca s-a si infiintat Stefy cu scaunul la chiuveta... intai n-am vrut s-o las, sa nu se ude, apoi i-am pus sortuletul ei si s-o fi vazut cu buretele in mana ce le lustruia.... Si explica ca acum da cu detergent..., acum le clateste... pana la urma le-am clatit eu... ca sa fiu sigura ca-s spalate ca lumea, dar daca nu venea ea, eu nu aveam nici un chef.... Dar asa a fost o joaca si s-au spalat si vasele.... Vad ca a inceput sa priceapa ca sunt obosita si cand ma vede picata pe pat vine si ma pupa sa-mi treaca oboseala.... Chiar mi-e mila de ea uneori... Eu nu-mi aduc aminte sa o fi auzit pe mama vreodata spunand ca e obosita si nu face ceva din ce voiam noi. Chiar ma simt vinovata uneori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

poftiti la o

Miruna atrecut cu bine peste noaptea asta

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Va ofer o fierbinte....

Ella, ma bucur sa aud ca sunteti bine....

vanessa, ce sa spun? Noi nu am inteles pentru cine s-a dat legea cu 85%. S-a dat pentru o domna parlamentar... stiti voi care... si de acum nu mai are nevoie.... asa ca gata.... Eu am auzit dinaintea alegerilor din toamna trecuta ca de anul asta se va trece iar la 6 mil..... deci s-a asteptat sa ....No comment.

dastefa, ma bucur ca esti mai optimista.... Ai reusit sa iei legatura cu mamica despre care am discutat?

Eu nu am mai putut dormi, ca pe la 4 Stefy canta de zor in somn ceva cu niste pui care vor ajunge cocosi si vor ave agrija de gaini.... Cred ca tot de pe la cresa, ca pana acum n-am mai auzit-o.... si eu daca ma trezesc.... greu mai adorm.... asa ca ...pas.... Ma asteapta o zi grea azi, asa ca va las.....

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

nu am reusit sa dau de mamica pe care mi-ai recomandat-o
adica nu mi-a raspuns

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia si dastefa... multumesc de cafea

iulia, ai fata mare de acuma
dastefa, ma bucur ca a trecut Miruna cu bine

Indemnizatie 85%... legat de aceasta lege... drept sa zic pe mine nu ma prea intereseaza ... eu astia 2 ani am stat cu 6 mil +2 mil ... asa ca nu sunt nici pro nici contra
Poate la al doilea o sa am un salar mai bun ca sa pot sa prind aceasta lege ... dar nu cred
Cu iesitul in strada la iasi de catre mamici... eu Nu vin ... nu ma amestec in asa ceva ca stiu ca nu se rezolva nimic... si ii doare pe ei undeva de problemele clasei muncitoare,pensionari, mame, someri... de cei care duc greul tarii ... ii intereseaza doar problemele lor si atat... sa o duca ei bine

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare si de la noi dragi mamici si bebici,nu v-am mai scris pt ca nu am avut timp si dispozitia necesara.Am avut zi de zi muncitori la munca au facut gard,porti,beci,alei si a trebuit sa le fac mancare .Iar de o 10 zile sunt daramata de tot,mamei i s-a descoperit o tumoare la stomac si trecem printr-un calvar
Vladut cred ca simte ca nu sunt in apele mele si e super marait.Am adus-o pe soacra sa ma mai ajute ca nu mai faceam fata dar cred ca mai bine o lasam acasa ca mai mult ma incurca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am citit pe sarite ce ati mai scris voi.Dastefa eu cred ca ai in casa o luptatoare asa ca sa nu te indoiesti de ea,o sa fie totul bine
Eu luni incep scoala de soferi sper sa ma mai scoata din starea asta nasoala pe care o am si sa si iau carnetul ca mare nevoie am de el.
L-am inscris pe Vladut la gradi si asta o consider o mare realizare avand in vedere ca am umblat peste tot si nu ne-au acceptat.Este departe de noi dar asta e ,vedem noi cum ne descurcam.
Despre ce se intampla in tara nici nu stiu ce sa spun. Am vazut o chestie la tv care m-a deranjat la maxim.O mamica a declarat cu nonsalanta ca a facut copil in mare parte datorita indemnizatiei.Cu asta nu sunt de acord ,stiu ca este ingrozitor de greu si toate sunt scumpe dar nu ne putem baza numai pe ce ne da statul.In Anglia mamicile se intorc la munca dupa 6 luni si toate au aceeasi indemnizatie ce e super e ca pot lucra part time si au pauza de alaptat .Si in privinta pensionarilor sa stiti ca nici acolo nu e prea bine.Am vazut des batrani lucrand la spalat vase sau distribuind ziare pt ca nu le ajunge pensia.
Sper ca nu o sa dati cu rosii in mine dar cred ca tara asta ar trebui sa inceapa sa mai produca si sa nu mai traim din taxe si impozite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Prezent!

Mama ei de argila ca greu mai soseste. Iar le-am scris mail sa vad cand vine si daca mai vine.

In rest suntem bine acum. Andrei a ramas cu o tuse urata de la varsat si i-am dar azitromicina si acum e mai bine. de luni mergem a cresa. Sper sa nu mai ia altele.

numai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput