Gravidute&Mamici de IASI(115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

veverito, felicitari si bine ai venit!
ani, daca il veti invata asa, va fi greu sa il dezvatati.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! IULIA mersi pt. .
VEVERITA bine ai venit. Multa sanatate, bebe sanatos si la termen.
La mine au inceput contractiile de miercuri noaptea. De joi am inceput sa iau Gynipral pastilute si sa fac No-spa injectabil; si asa am descoperit ca nu suport No-spa inj. Am mai avut contractii si vineri dupa-amiaza, dar au fost mai usurele. Colul e inchis. La eco de vineri pustiul avea un pic de tahicardie. E cam grabit sa iasa, dar inca e prea mic. Asa ca sper sa mai aiba rabdare macar 1,5 luni.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Din nou acasa! Baietii de cum am ajuns, aseara, au inceput inspectia intre jucarii! Umblau peste tot!
Veverita bun venit! Felicitari!
Vanessa nu a sunat prea bine ce ai spus tu acolo, dar cu DD inainte si va fi bine! Curaj!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veverita32 spune:

Intrasem pe forum dinainte, de vreo luna, cand am incercat prima oara :)
Mi-a ajutat forumul vazand comentariile, incurajarile si in general faptul ca puteam comunica unor femei care stiu despre aceasta perioada mai bine decat mine.

Va multumesc frumos pentru incurajare, sunteti dragute!
Nush' ce trebuie sa fac acum, fiind atat de devreme. Practic, abia mi-a iesit testul [testele] pozitiv :D f. frumos pozitiv, as spune hehe... Practic am doar 3 zile de cand nu mi-a venit CM. Am inteles ca trebuie sa merg la dr de familie sa fac niste analize. Cand trebuie sa ma duc la ginecolog? De doctorita Toma ce stiti?

Merci de ajutor si va imbratisez cu drag ,
Veverita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

kriss... da asai, ca odata ce se invata in pat cu noi .. greu mai revine la el in patut ... dar sotul ca sa nu il auda plangand il ea cu noi ... dar ii dezvat eu pe amandoi

Aly... au dus dorul jucariilor

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Ani eu zic sa-i pui la "respect" si sa-i culci pe ei doi!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut

e mult tare de cand nu v-am mai zis nimic de noi
si nu ca nu as fi vrut dar am o dispozitie ingrozitoare.
Mirunei nu i-a aparut nici un semn de revenire a infectiei( si asta a fost cel mai mare stres al meu pana sa ajung acasa) , a inceput parca sa pape ceva mai bine DAR......exista un mare dar
au aparut alti nori pe cerul nostru destul de negri legat de bebitza noastra-o sa va spun cate ceva cand am ceva mai mult ragaz

nici nu mai stiu daca am apucat sa va multumesc pt toata sustinerea pe care ne-ati acordat-o si pt banutii pe care ni i-ati trimis

cu drag pe toata lumea

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Aly... sotul pune capul pe perna si gata.. doar daca il las singur cu Darius imi zice ca e totusi mai bine sa il punem in patut ... deci toate mofturile pleaca de la sot ... Darius in schimb cu mine nu prea face mofturi... adoarme singur dupa amiaza in patut ... sta singur si se joaca ... ma intreaba de una de alta/// a inceput sa stalceasca mai multe cuvinte acuma ...dar nici eu nu ma las mai prejos

veveritza... eu una nu am auzit de doctorita/doctor .. poate sunt alte fete care stiu ... eu una mai intai am mers la ginecolog pt a fi cat de cat sigura si apoi la medicul de familie pt analize... dar analizele ti le poate da si medicul ginecolog

dastefa... ma bucur tare mult ca ai scris ... in schimb drept sa iti zic ca mai pus pe ganduri cu mesajul tau.. poate ai timp sa ne dai detalii

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Dastefa poate ai timp sa detaliezi! E un semn bun ca a inceput sa manance! Sunt temeri de ale tale sau e ceva confirmat?! Vorba Anilansei ne-ai cam pus pe ganduri!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/577180114AWiUzO?start=48

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput