Gravidute&Mamici de IASI(115)
Raspunsuri - Pagina 4
alynta27 spune:
Salutare!
Azi cica va ploua tare, ca e cod galben de ploi! Aici a udat putin solul si e soare!
Ati vazut ce ne asteapta in materie de salarii- micsorari?!
Toate cele bune!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Cristibun cum esti cu sanatate! S-au rezolvat de la sine problemele cu rinichii?! Pe gaza cea mica nu vrei sa ne-o arati! Cum e in patru?! Hai ca ne e dor de tine!
Moldoveanca mai zi-ne si tu ce faci! Cum e cu "proiectul" bebe2?!
POZE
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Salutare!
Vai ce greu v-am gasit, nu prea mai scrieti, vroiam sa va povestesc despre Domi care a inceput gradinita si nu e foarte incantat dar noi speram sa se obisnuiasca...
Pun si cateva poze
Revin..
Va pup, numai bine!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
alynta27 spune:
Salutare! Eu am un cap mare, mare! Ai mei copii sunt in picioare de la 7 cu sonorul dat la maxim! Tare ma mai doare capul... Matei a dormit o ora si am iesit cu David la aer! Fain dupa ploaie! Acum ar trebui sa faca nani David!
Mihamora observ ca Domi iti seamana din ce in ce mai bine! Mateo e un dulce! Asa durduliu si ochios! Si tu arati bine! Vad ca aveti parte de vreme buna! Zi-ne mai multe de gradi- ce fac ecolo, cum s-a adaptat cu copii, cam care e sistemul!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
O duminica frumoasa!
POZE
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
salut
noi suntem de la 7 si ceva in picioare, ca aceasta e ora de vara a ei de sculare:)joi s-a sculat cu chef de a merge la servici si la 8 cand a venit bona eram amandoua la usa imbracate, mancate si i-a zis ca ea merge cu mami la servici si ca sa stea acasa doamna.Asa ca de dimineata ne-a vizitat la servici pe mine, pe mama si pe colegele noastre de la birou. insa nu a uitat ca altadata am dus-o si peste drum la tribunal,asa ca a zis ca vrea si la serviciul celalalt:)
fetelor a venit circul in oras, in nicolina.am fost noi ieri de la ora 19, insa e slabut tare.si ala de anul trecut, care si ala mi s-a parut slabut a fost mai fain ca asta.nu are decat clovn, cai, lame, camile, ponei,cativa acrobati..stiu ca programul e samb si dum de la 16 si 19.noi am fost pe la 18.30 si am gasit bilete,nu e f.aglomerat.la loja e 30 lei/pers.pt. copiii sub 3 ani e gratis,nu li se da scaun.celalalte locuri cred ca sunt cam 10-15 lei/pers.plimbare cu ponei-10 lei, poza familie cu camila 20 lei.
noi am uitat aparatul foto, fiind in graba plecarea..
Michelle, super pozele.domi seamana cu tine f mult.cel mic, cu taticul, mi se pare.succes la gradi lui Domi!
Cristina, mamica de Alessia Stefana
iulia-stefy spune:
Am intrat sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti.... Si am apucat sa intru pentru ca a inceput o plloaie.... torentiala... si ne tine in casa.....
In week-end fara , in speranta ca apuc si eu sa dorm putin la pranz cand doarme Stefy....
Ani, eu merg la dr. Rugina..... ca ai cerut un alergolog bun... A mers si Alina la ea si din cate stiu a fost multumita de dansa. Eu ti-o recomand.
Michelle, dar ce cavaleri.... Domi se va obisnui... incet, incet.... Trebuie sa veti rabdare.... iar cand vine acsa sa ii acordati multa atentie...
Alina, si la noi e mare harmalaie cand suntem acasa dimineata.... Fac repede ce am de facut si o scot afara....
veverita32 spune:
Gagici, am intrat si eu in clubul vostru... ieri mi-a iesit testul pozitiv! Suntem foarte bucurosi!!!
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Noi aseara am batut baltile din cartier... Nu a scapat niciuna netestata.... deci.... fericire mare pe capul ei... Lumea de pe strada se uita la noi ca la nebuni.... dar asta e problema lor....
veverita, bine ai venit. Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.... Sarcina usoara si bebe sanatos. Sa ne dai datele tale sa te trecem in listutza. Daca vrei....
Anilansa spune:
Buna dimineata
iulia, mersi de cafea si de medic
veverita, bine ai venit., sarcina usoara
Eu sunt rupta de somn ... darius NU mai vrea in patut... asa ca sotul zice tot timpul ( numai ca sa nu planga barbatelul) sa il luam cu noi in pat
Cautam cresa... si la capitolul asta stam prost ... preri pro si contra
Darius vrea numai pe afara ... isi ia singur pantalonii si bluza.. si le aduce la mine sa il imbrac... apoi nu se mai da plecat
Baltile din curte , ca tot veni vb de asta si la noi sunt probate
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa