Gravidute&Mamici de IASI(115)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss ai fetita mare! La noi pe 3 iunie e inscrierea!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... si daca reusesc sa-mi amintesc poezia cu veverita v-o scriu, ca aseara a repetat-o de ma inebunit.... si eu dupa ea.... "Ca doamna a zis sa repeti poezia cu mine"..... dar ea ma punea sa repet dupa ea....

Veverita sprinteoara
Da de veste iar in tara
Ca-n poiana cu izvoare
Azi e mare sarbatoare
Flori, gandaci si licurici
Pasarele si pitici
Toti se preagtesc de zor
Ca-i ziua copiilor.....

Iar la culcare zice alta poaezie
O broscuta mititica
Urca sus pe-o pietricica
Si striga in gura mare
Toti copiii la culcare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

iulia, mersi de cafea ... foarte frumoase poezii stie Stefi
Sanatate multa bolnaviorilor

Mai dar ce au mai crescut copii ... vorbiti de gradinite... mai e un pic si scriem de scoala

Eu una am intrat in butoi ...Dupa 2 saptamani naspa ... acuma Darius iar tuseste... febra a facut luni seara (dar am vazut ca ia spart gingia de la dintele lipsa) si a fost 2 seri la rand fff agitat prin somn ... asera am putut sa ne odihnim un pic.
In legatura cu tusea nu mai stiu ce sa fac ... eurospalul, stodalul nu isi fac efectul ... am luat de la farmacie niste pastilute pe baza de plante " Baraka 100mg" nu le ia deloc ... bunicii zic sa las copilul in pace ca ii trece dar eu vad ca nu ii bine ca tusea e seaca si il deranjeaza... pe langa tuse e si diaree care nici la asta nu stiu ce sa ii fac, of,of ..... ei gata ca m-am plans destul

In rest toata ziua pe afara, in curte sau cu tricicleta la plimbare... intram in casa seara tarziu 20.30-21.30

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Salutare!
Ani sanatate lui Darius! Se apropie vara cu pasi repezi si ai sa vezi ca problemele se diminuiaza de la sine! Daca copilul are dese probleme respiratorii primavara si vara, cum zici de tusea prelungita- sa nu aiba predispozitie spre astm bronsic sau vreo alergie legata de aer( praf, polen etc). Eu zic ca un consult de specialitate si un set complet de analize v-ar mai linisti! In acest sens stiu ca si tu cunosti un pediatru bun!
Lacra ce fetita dragalasa!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Mamici stie careva daca laptele de capra e bun ... si cum se da crud/ fiert ... diluat ... amestecat cu lapte de vaca?
Intreb pt o prietena ... pediatra ei ia recomandat sa ii dea lapte de capra copilului ei... si nu stie ce sa faca? Pareri sunt pro si contra

Aly... mersi de raspuns... drept sa iti zic chiar mai pus pe ganduri ... un set de analize cred ca ar fi bine ... o sa merg cu el la Spital de copii... la Prof. Stan sa vad ce imi zice si el

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Buna dimineata

iulia, mersi de cafea ... foarte frumoase poezii stie Stefi
Sanatate multa bolnaviorilor

Mai dar ce au mai crescut copii ... vorbiti de gradinite... mai e un pic si scriem de scoala

Eu una am intrat in butoi ...Dupa 2 saptamani naspa ... acuma Darius iar tuseste... febra a facut luni seara (dar am vazut ca ia spart gingia de la dintele lipsa) si a fost 2 seri la rand fff agitat prin somn ... asera am putut sa ne odihnim un pic.
In legatura cu tusea nu mai stiu ce sa fac ... eurospalul, stodalul nu isi fac efectul ... am luat de la farmacie niste pastilute pe baza de plante " Baraka 100mg" nu le ia deloc ... bunicii zic sa las copilul in pace ca ii trece dar eu vad ca nu ii bine ca tusea e seaca si il deranjeaza... pe langa tuse e si diaree care nici la asta nu stiu ce sa ii fac, of,of ..... ei gata ca m-am plans destul

In rest toata ziua pe afara, in curte sau cu tricicleta la plimbare... intram in casa seara tarziu 20.30-21.30

Alina cu Darius Gabriel

Pentru tuse seaca mucosin cu miere sirop si mult mult lapte caldut cu miere. sper sa-ti fie cu folos.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Cica laptele de capra e cel mai bun si probabil se da ca si laptele de vaca ori crud ori daca ti se pare mult prea gras cu putina apa. N-are ce sa faca rau.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Ani nu stiu daca am zis aici sau in lta parte, dar laptele de capra e foarte bun dupa varsta de 1 an! Cunosc un caz in care a facut minuni! Nasa mea are de la 8 luni o fetita in plasament(e asistent maternal)! Era foarte bolnavicioasa racindu-i frecvent! Cum avea capra a hranit-o cu acel lapte! In timp problemele de sanatate au disparut!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte...

Ani, incearca aerosoli cu ser.... sau miere cand tuseste, ca ii unge gatutul si nu se mai irita.... ceai de ceapa (o ceapa farmata, cu tot cu foile uscate, doar spalata, 4 nuci sparte, dar cu tot cu coaja, doar spalate la un litru de apa. le fierbi pana ramane doar jumatate si il dai indulcit cu miere si adaugi si scortisoara). Ceaiul de ceapa facut asa cum ti-am scris are un gust deosebit de cel simplu iar coaja de nuca contine si ea niste lucruri care ajuta a calmarea tusei.... Stefy il bea fara mofturi... si mie imi place.... incearca.... Laptele caldut cu miere mai merge.... Multa sanatate lui Darius... Dar sa stii ca pana nu termina eruptia dentara.... Ca in perioada asat organismul lucreaza acolo si imunitatea e scazuta.... Dar asa cum ti-a scris Alina, poate fi pe fond alergic. Incearca la alergolog.... sa te convingi ca nu e de acolo....
Cu laptele de capra si eu stiu ca e bun, dar dupa 2-3 ani.... E prea gras..... la varsta mai mica....

Alina, multumim pentru aprecieri.

Mergi la inceput

Neata

Aepeju, Aly, Iulia.... multumesc mult pt raspunsuri ... azi trecem pe ceai de ceapa ... aseara iam dat Eurespal, si a fost mai bine ...
Iulia... lui Darius ii lipsea un incisiv de jos din cei 4 care sunt si acuma ia spart ... am avut 3 zile de diaree si de aceea nu iam dat si miere de albine ... ca si asta provoaca diaree.
alergologunde gasesc unul bun???

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput