Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
CarmenAlbu spune:
Michelle nici nie nu mi-e frica de nasteri normale, ma uit si eu, si abia astept sa imi vad toleranta la durere, stiu ca intensitate 30 nu simt, deci pana la 100% mai e!
Elena ce iti fac mandrele? Geloase?
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!26+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
In aceasta dimineata m-am trezit la 6 si nu m-am mai culcat ca mi-a venit femeia la curatenie.
Deja am facut si piata cu sotul, ca vreau sa fac o ciorbita de zarzavat si niste chiftelute cu sos si piure.
Daca tot am coborat 4 etaje am mers si la cumnata mea sa-mi faca o injectie cu nospa si scobutil ca nici eu nu ma simt prea bine
M-am apucat sa schimb si hainele de vara cu cele de iarna din sifonier dar o sa am mai mult de munca pt sifonierul sotului, ca la mine.......nu mai am dimensiunile de asta vara.
Deci am de treaba!!!...pt ca vreau sa ignor contractiile astea care ma supara de 2-3 zile.
Uitam! mai devreme in piata, o vanzatoare care cred ca si-a dat seama ca-s insarcinata m-a poftit in fata zicandu-le celorlalti clienti ca sunt insarcinata. Nimeni nu a comentat iar eu le-am multumit
Cd, ma rog la DD sa-ti dea multa putere sa treci cu bine peste toate.Ai grija de tine!
Racusor, ma bucur ca acum esti mai bine Si tu sa ai grija de tine si de bb sa nu raciti.
Bamboleta, tare curajoasa mai esti!
Off! Cand va aud cum povestiti si prin ce dureri ati trecut mi se face piele de gaina
Sunteti niste mamici tare curajoase, indiferent de cum ati nascut. Se pare ca doare un pic indiferent cum ai naste. Tare mi-e frica!
Bumblebe, din cate am inteles din povestirile tale, se pare ca ai mai trecut prin cateva contractii si s-a lasat cu un final neplacut.
Ma gandeam la tine aseara cand nu mai puteam de burta si tare imi era frica sa nu .......
e posibil?
Daca e si poti sa-mi spui daca se poate intimpla ceva nasol.Nu vreau sa dezvolti pt ca nu e placut deloc.
Da un PM daca vrei si ai chef...sau cum crezi tu ca e mai bine. Nu vreau sa te intristez si nici pe delnariu.
Iti multumesc mult!
tina 27+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mousel/mousel.jpg)
mousel spune:
racusor sunt alaturi de tine si pe mine m-a chinuit toata noaptea un carcel si acum am durere de gamba si schipatat
apropo....mie mi s-a recomandat sa iau calciu ...de la farmacie mi-a dat Calciu cu D3 masticabil..o fi eficient? 22+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
Buna dimineata, fete dragi si delfinasi!
Azi m-am trezit la 8 ca am o gramada de treaba... maine avem praznic de 40 de zile pentru socrul meu, Dumnezeu sa-l ierte, si am de facut curatenie, cumparaturi (cu sotul, pe la pranz), apoi mancare pentru maine, ca facem praznicul acasa.
Aseara bebele meu nu ma lasa sa adorm, se foia undeva jos de tot si mai in spate, parca imi gadila colul, nu era o senzatie deloc placuta, am pus mainile pe burtica, de obicei se opreste cand pun mana, dar aseara s-a oprit cam greu... toata ziua statuse destul de linistit si atunci probabil avea chef de "alergat"..
Saptamana viitoare vom semna contractul pentru recoltare celule stem, cu Biogenis.
CD, imi pare tare rau sa vad ca esti la capatul rabdarii, nu se poate sa cedezi acum, draga noastra, aduna-ti puterile, lasa balta problemele si incearca sa te linistesti! Bebica din burtica si micul Robert nu au nici o vina dragutii de ei, si au mare nevoie de tine!
Te rog eu mult, ia o pauza si ai grija de tine, mergi si la medic, nu sta asa cu contractiile acelea! Te imbratisez cu drag, toate fetele suntem alaturi de tine si poti sa ne spui oful tau de cate ori simti nevoia!
Oana, felicitari pentru bebelul voinicel!
Racusor, ma bucur ca ti-e mai bine cu carcelul, tu iei Ca, Mg ceva? Eu iau si nu am probleme prea mari cu carceii. Ai grija cu virusurile, ai racit de atatea ori deja...of!
Ma duc sa incep trebaluiala si cand ma odihnesc intru sa vad ce mai faceti! toate burticile, Maya, Mirela! O zi frumoasa sa aveti!
Elena 24+ cu un
cuminte
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
Carmen, din pacate nu toate suntem in situatia in care sa nu ne intereseze daca mai avem sau nu servici. Probabil ca dispui de alte resurse financiare decat unele dintre noi (cel putin decat mine). Crede-ma ca mi-as dori si eu sa pot sta in varful patului sa ma odihnesc, dar din pacate inca nu se poate. Nu poti spune "eu nu mai muncesc" in conditiile in care ai un contract semnat, parafat si incasat deja. Tocmai d-aia am primit tratament ca sa pot sa trec peste perioada asta incarcata. Fireste ca ma menajez cat pot, dar sunt lucruri pe care nu le pot face decat eu si care depind de mine. 30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!
racusor2010 spune:
Adriana, de ce nu stai acasa si tot vrei sa lucrezi?
mai stai cumintica , sa treaca toate
Bulina 30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Belu, ai numarat miscarile copilului? Ti-au iesit 15/ ora?Eu ma tot apuc si uit dupa un timp si tb sa o iau de la capat ![]() Paula, ![]() ![]() |
Paula voi numarati miscarile bebelusului si trebuie sa iasa 15/ora???
![](alcool.gif)
La mine de vreo cateva zile, bebelul are program: il simt intens, adica mai tare si prin toata burtica o data pe zi, pe la mijlocul zilei...(Azi nu si-a inceput programul,de abia il astept sa ma linistesc) In rest il simt jos de tot, uneori mai incet, alteori mai tare, dar nu fff des...si de obicei pe timpul zilei, seara mai deloc, probabil doarme. Nu cred ca imi ies 15/ora.
![](plang.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
***Bebelul meu mic***
***Poze***
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Tina, la mine sarcinile care n-au reusit nu se dezvoltau cum trebuie, ultima data natura m-a ajutat cu contractii sa elimin singura sarcina, era mult mai mica. Asta s-a intamplat pt ca organismul meu stia ca nu-i ok si respingea sarcina. De atunci stiu cum sunt contractiile dureroase, imi cunosc organismul mult mai bine, dar sa stii ca eu nu fac analogie cu acele momente, doar ca sunt ca un claxon sa o iau mai usor, cred ca de aia ma fac din ce in ce mai puturoasa Deci, nu se poate pune problema la varstele noastre de sarcina, noi trebuie sa fim atente sa nu neglijam reactiile organismului nostru, ca desi exista sanse sa traiasca bebicul daca nastem acum, cand stiu cate probleme pot exista la prematurii pana in 34 de saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc, asa ca, eu si dup-aia restul lumii
Alina 26+ cu
gargarita
CarmenAlbu spune:
Of, Adriana nu am vrut sa fiu inteleasa gresit, nu e cel mai placut sa stai in pat, crede-ma, iar eu sunt extrem de activa, si serviciul il am foarte bun mi-ar parea rau sa-l pierd, dar am incredere si las pe planul 2 gandul asta cel putin acum, cum am zis cateva saptamani, si cu datul afara pt 2 sapt de medical sau ceva e inuman!
Si resursele sunt diferite de la familie la familie la fel cum familia/maternitatea este protejata oarecum de stat! Eu iti doresc sa fie totul bine ( stii ca nu la serviciu am facut aluzie), si imi cer scuze daca a fost agresiv mesajul, cuvintele scrise uneori nu arata decat o parte din emotie!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!26+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Pana atunci iti recomand cat mai multa odihna.. Sub 2.5 stiu ca e problema intr-adevar. ************************* Mihaela, ![]() ![]() Poze ![]() |
e vorba de dexametazona si e pt plamanii lui bb reduce riscul de stop respiarator in caz de nastere prematura deoarece ajuta la maturizat=rea plamanilor lui bb sa faca fata la viata extrauterina!
ASA CA SFATUL MEU ESTE SA FACI ACESTE INJECTII CA NU FAC RAU(La vlad am facut 2 una la 30s si alta la 32s-cu colul deschis si fara dop gelatinos am dus sarcina de la 28s la 35s dar numai sub supraveghere medicala) Fiecare saptamana petrecuta in burtica de bbe fff importanta!
Cred ca v-ati saturat de povestea mea cu prima sarcina dar vreau sa stiti ca daca aveti rabdare si incredere in DD si in voi se poate ca la final sa aveti in brate un bb!
Anca +24s
![](fetita.gif)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca