Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
beluistef spune:
FEtelor am citit la odiseea de mai-iunie ca fetele de la odiseea iepurasilor astazi le preda stafeta. Va dati seama , practic mai este doar o odisee inaintea noastra
, imediat incepem si noi
...ce a trecut timpul
, acusic vine timpul sa ne cunoastem puiutzii
Elena, 30+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
De abia astept sa fac cunostinta cu delfinasul meu, la restul nu vreau sa ma gandesc ca o iau razna
Alina 26+ cu
gargarita
beluistef spune:
Adriana ai grija de tine si mai da o incolo de munca, ai reusit pana acum, nu ne fa surprize la final, stai mai linistita ca sa stea bebelina la caldurica cat mai mult.
Doar nu vreti sa avem si noi prematuri printre delfinasi. Nu ati vazut starea spitalelor noastre , mai bine sa vina cat mai la termen, deact sa fim nevoite sa stam cu ei in spital satamani in sir si sa se poarte cu noi ca cu niste....no comment.
Oare ce fac Ramona, Alina, cum or mai fi ????
Elena, 30+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_ales buna dimineata burtici cu delfinasi, a facut cineva deja injectii cu dexamed? Eu am fost la dr. si mi-a zis ca s-a cam scurtat colul -stiu ca mai sunt fete aici in situatia mea- eu am 2,8 la 28 de saptamani si ca exista risc de nastere prematura asa ca ar fi bine sa fac 2 injectii intravenos cu dexamed.Dar cand am citit prospectul m-am cam speriat, pe ele scrie ca nu se dau la gravide.stiu ca sunt pt. dezvoltarea plamanilor la bebe dar Oare au si efecte negative asupra copilului? Oare e chiar asa de grav 2,8 cm? Cris |
Pana atunci iti recomand cat mai multa odihna..
Sub 2.5 stiu ca e problema intr-adevar.
Mihaela,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Poze
![](foto.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
Alinuca, Elenus, azi stau mai linistata. Stau cuminte la birou sau in pat si lucrez. Eu am ramas foarte surprinsa de ziua de ieri, pentru ca luni si marti am mers pe jos cate 10 km si nu am avut nimic, si ieri, cand eram cu titiul, m-au apucat contractiile. Cam ciudat! Cred ca asta cam e solutia: 2-3 zile de tratament, apoi cateva zile fara... si tot asa pana spre 36 sapt.
30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!
CarmenAlbu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Pana atunci iti recomand cat mai multa odihna.. Sub 2.5 stiu ca e problema intr-adevar. ************************* Mihaela, ![]() ![]() Poze ![]() |
Eu chiar stiu ca sub 2 se da steroizi, mie asa imi da , am primit deja cele 2 injectii dar in situatia mea , 1,3 cm col sunt obligatorii, la tine sunt obligatorii doar daca ai cervixul deschis!
Buna dimineata fetele
![](floare.gif)
Adriana de ce nu incerci mai putin efort, mai ales ca esti pe gypinal, ai contractii, macar pana ajungi la 32 saptamani sa se poata dezvolta bebe neuromotor, oricum pana una alta e alegerea voastra, si sanatatea lui bebe si niste fructe , un botez, alte obligatii care mai pot fi amanate cateva saptamani!
CD imi pare tare rau
![](floare.gif)
Cat despre sot ( sperma), imi stii parerea, nu respect asemenea barbati!
![](pupic.gif)
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Bamboletta intr-adevar, nu cred ca ai avut efectul epiduralei.. deci cu siguranta acum va fi mai bine!
Si eu m-am uitat aseara la filmulete cu nasteri (naturale) pe youtube si m-au impresionat foarte mult! Nu stiu de ce, dar pe mine nu ma inspaimanta deloc, mi se pare un lucru atat de frumos si de natural! Ce ma inspaimanta e treaba cu spaga (cui, cat, cand dau?).. de unde sa stiu eu cine e moasa, cine e asistenta.. ca doar nu au eticheta pe ele?? Iar daca au inceput deja sa tipe la mine sau sa ma injure, cum sa le mai dau si bani???? Apoi ce urmeaza dupa nastere.. sa ma acomodez cu bb, sa il invat sa pape de la san..
Referitor la crampe, si eu m-am trezit ieri cu unul.. si acum ma mai doare piciorul. E o durere ca de febra musculara, suportabila.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Poate pe moment n-ai avut nimic, dar na, se aduna oboseala si uterul a reactionat cum a stiat mai bine, ti-a atras atentia prin contractii... Eu stiu ca mai usor cu orice fel de efort daca ai contractii, sunt un semnal de alarma. Am o prietena care nici n-a avut voie sa conduca pe parcursul sarcinii din cauza contractiilor. Atentie si liniste
Alina 26+ cu
gargarita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Buna dimineata
Vine week-endul si e 1 mai, toata lumea va iesi la gratare!!!!
Belu, ai numarat miscarile copilului? Ti-au iesit 15/ ora?Eu ma tot apuc si uit dupa un timp si tb sa o iau de la capat
Despre epidurala am intrebat si eu acum cateva sapt, si mi-au zis fetele mai cu experienta ca nu am de ce sa-mi fac pb. Si am intrebat si dr. care mi-a zis la fel. Mai tb sa vb cu anestezistul, dar inca nu, o sa am discutia cu ginecologul, neonatologiul si anestezistul doar prin sapt 36, si atunci o sa-mi dea toata detaliile si o sa aflu si eu ce ma asteapta...pana atunci stau linistita.
CD, imi pare rau de starile prin care treci. Incearca sa-ti iei macar o zi de pauza de la toate...nu va pieri lumea si o sa vezi ca face minuni.
Paula, 27+ cu
CarmenAlbu spune:
Eu am nunta prietenului cel mai apropiat al sotului, nu vom merge desi s-a oferit sa imi puna transport special, a inteles si e normal, decorez 2 case in 2 tari cu companii din a treia tara si le fac din pat, serviciul tot la fel, nu imi pasa daca ma dau afara, este OBLIGATIA mea sa fac tot ce este omeneste posibil ca fetita mea sa se nasca sanatoasa, si nu sunt pe Gypinal, contractii am foarte rar, doar problema asta! Sa nu mai vorbesc de toate evenimentele la care suntem invitati si am trimis scrisori de multumire la unii , la altii doar pe sot samd, nu ai intrat nici zilele , nici anii in sac!!
E ca si cum as zice ca beau o cana de lapte de la tata vacii ca poate nu se intampla nimic, dar mie mi-e pofta si cunosc vaca, ( parca am fost la scoala cu ea sa vad cum se dezinfecta dupa ce folosea toaleta)!
Imi cer scuze ca sunt dura, dar este spre binele ingerasiilor care au dreptul la normalitate
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!26+ cu