Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata delfinariu!

CD sper din tot sufletul sa treci de momentele astea nasoale repede si cu bine. Nu vreau sa pun sare pe rana, dar fii si tu putin mai egoista, mai pune-le la fund... Toate trec, trebuie sa treaca si starea asta

Racusor, multumim de tratatie, ma bucur ca te-a lasat carcelul.

Sa aveti o zi buna si scurta

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bamboletta, frumoasa povestea ta cu nasterea. Iti admir curajul ca vrei sa nasti din nou natural.

Fetelor am citi ce-ati povestit ieri cu spitalele si m-am ingrozit. Eu nu prea am avut de -a face cu spitalele, cred ca m-am ferit instinctiv ( a fost instictul de supravietuire, cred).
In 2007 am facut o criza de apendicita si am ajuns dupa munca la urgente la Municipal. CAnd am ajuns la urgente nu ma mai durea nimic si am vrut sa plec acasa, dar a trebuit sa semnez pe propria raspundere ca nu vreau sa ma internez si m-am temut sa nu fac o alta criza cand ajung acasa. Asa ca m-am internat. Am stat intr-o rezerva cu doua paturi, cu grup sanitar propriu. Era renovat tot etajul. Mai erau saloane cu multe paturi, dar aratu si acelea foarte bine. M-au operat trei medici (unul primar si doi rezidenti, printre care cel care m-a internat) plus anestezistul.
Acum urmeaza partea mai interesanta, partea cu bagatu' in buzunar. Pur si simplu imi era rusine sa-i bag banii. Eram in salon cu o doamna care mi-a zis cam cat se da pt apendicita. Aveam banii pregatiti. Cand venea in vizita, era insotit de o gasca de rezidenti si asistente. Nu-l prindeam niciodata singur. Si nic n-avea BUZUNARE LA HALAT!!!. Atat m-a fastacit ca pana la urma nu i-am mai dat. si-mi adusese, saracu sa mi-l arate si pe cainele lui campion (un ciobanesc mioritic cat malu'). Oare cum a intrat cu el in spital??? Si ne mai miram de infectii.
Cam asta a fost experienta mea cu spitalul romanesc.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor vroiam sa va intreb ceva in legatura cu anestezia epidurala. Are ceva efecte secundare??? Eu de la anestezia de la operatia de apendicita (facuta in coloana, cu efect de la brau in jos), am zacut trei zile la orizontala. Cum ma ridicam un pic, ma apucau niste dureri atroce de cap si cu senzatii puternice de voma, pur si simplu nu puteam sa ma tin pe picioare.
Ma gandesc ca daca fac epidurala sa nu patesc la fel.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Cris, tu ai facut rahie, epidurala, daca nu ma insel nu se face atat de adanc ca rahia, de unde si fara efecte secundare de genul asta... eu asa stiu, dar pot gresi...

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Cris2010 ma bucur ca ai cat de cat o parere buna despre Municipal... Nu de alta, dar acolo am sa-l aduc pe lume pe bebe din burtica mea...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Neata burtici

Dupa o noapte cu contractii, dar in care culmea! chiar am dormit, azi ma simt mai bine. Fireste ca imi iau regulamentarul 1/2 Gynipral, de la care imi e rau. Azi am fost smechera, l-am luat la 6,30 (m-a trezit un carcel) si deja au trecut efectele alea rele, asa ca sunt apta de munca. Tare imi doresc sa merg pana la piata sa imi iau fructe si salata, dar tre' sa merg pe jos, ca mi-a luat barbatu' masina. Vedem mai tarziu cum ma simt.

CD, te-a ajuns oboseala. Descarca-te mami! Dau un sa treaca din suparare.

racusor, de ce nu incerci un mic concediu, pana mai trec virusii de pe la munca?

ooana, sa fie sanatos bebelu'. Ma bucur ca totul e bine.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor vroiam sa va intreb ceva in legatura cu anestezia epidurala. Are ceva efecte secundare??? Eu de la anestezia de la operatia de apendicita (facuta in coloana, cu efect de la brau in jos), am zacut trei zile la orizontala. Cum ma ridicam un pic, ma apucau niste dureri atroce de cap si cu senzatii puternice de voma, pur si simplu nu puteam sa ma tin pe picioare.
Ma gandesc ca daca fac epidurala sa nu patesc la fel.

Cris 28+ cu

Si mie mi-e frica de epidurala si de efectele ei...
Adevarul e ca nu prea am auzit multe pareri, iar ce am reusit sa citesc de pe net, nu au fost pareri tocmai bune. Ar fi ok sa mai aflam si din opiniile burticilor de delfinasi...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 23+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am bagat oscilo, jumate de litru de portocale si e mai bine...

o sa bag vitamine sa ma feresc de virusi...

mai ales ca cei din jurul meu stau acasa bolnavi...mai sunt unii, dar mai departe

doar ca nu scap de schiopatat cand ati avut carcei asa v-a tinut si pe voi? cateva ore? am masat, am urcat scari, am mers pe jos....tot schiopatez si ma doare gamba...

toate gagicile din delfinariu

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neatza, burtici!
RACUSOR, sa stii ca asa ma tine si pe mine durerea de la carcel... Toata ziua, si eu schiopatam...

Cristina 29+ cu

Mergi la inceput

Racusor, a ramas tensiunea aia-n muschi, senzatia de vena incalecata, aia mai ramane...
sa treaca

Adriana, mai bine ai sta cumintica, zic si io
Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput