Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anca, n-avem cum sa ne saturam de povestea ta Dimpotriva, experienta ta ne poate ajuta si pe noi

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Florentina eu asa am retinut de la Belu, ca i-a zis dr sa-i numere miscarile copilului intr-o ora. Mi-e nu mi-a zis dr, dar am vrut sa incerc sa-i nr eu miscarile /h, dar ma luam cu altele si uitam la ce nr am ajuns si acum eram curioasa cum sta ea cu numaratoarea. Sper ca am retinut bine!!

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Anca subscriu, pe mine ma ajuta mult cand aud povesti care dau speranta!!!!
Si eu gandesc ca fiecare sapt e vitala pentru bebe!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Anca subscriu, pe mine ma ajuta mult cand aud povesti care dau speranta!!!!
Si eu gandesc ca fiecare sapt e vitala pentru bebe!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Pe langa medicii si familia care i-am avut langa mine in acea perioada m-a ajutat fff mult si faptul ca am tinut fff mult sa am un psihic fff puternic-si crede-ma ca pe langa presiunea cu sarcina si contractiile aferente am avut cam aceeasi situatie pe care o are CD-deh mama soacra a avut grija de mine in mod deosebit (a se intelege exact invers-doar vroiam sa punmana pe baiatul ei cu bani si situatie financiara si pozitie sociala)

Dar cu alta ocazie va povestesc cam ce atmosfera am avut eu atunci!

PS Norocul meu a fost ca sotul nu s-a dat batut si ne-a dorit fff mult langa el!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Vine week-endul si e 1 mai, toata lumea va iesi la gratare!!!!
Belu, ai numarat miscarile copilului? Ti-au iesit 15/ ora?Eu ma tot apuc si uit dupa un timp si tb sa o iau de la capat
Despre epidurala am intrebat si eu acum cateva sapt, si mi-au zis fetele mai cu experienta ca nu am de ce sa-mi fac pb. Si am intrebat si dr. care mi-a zis la fel. Mai tb sa vb cu anestezistul, dar inca nu, o sa am discutia cu ginecologul, neonatologiul si anestezistul doar prin sapt 36, si atunci o sa-mi dea toata detaliile si o sa aflu si eu ce ma asteapta...pana atunci stau linistita.
CD, imi pare rau de starile prin care treci. Incearca sa-ti iei macar o zi de pauza de la toate...nu va pieri lumea si o sa vezi ca face minuni.

Paula, 27+ cu

si noi si noi iesim maine la gratar, mai ales ca se preconizeaza 25*C...si de data asta fac poze cu balonasul din dotare , chiar mi-a promis al meu sotz...asa ca am ce posta zilele urmatoare.Oricum mie mi se pare cam micutza burta fata de anterioara la varsta asta, dar in fine, fiecare cu ritmul lui de crestere.Imortant este sa fim sanatosi, ca kg se adauga si dupa nastere

Referitor la numaratoare am lasat-o balta pentru ca atunci cand incepe dansul tine si cate 20-30 minute si imi zgaltaie burta, insa sunt si momente in care doar falfaie un pic si gata ( atunci probabil se intoarce de pe o parte pe alta ). Acum spre exemplu cred ca a facut peste 50 de miscari de cand danseaza, iar acum s-a potolit.
Incep sa numar mai mult cand mi se pare ca nu misca asa cum vreau eu, ci cum vrea el. Asa ca nu ma stresez deocamdata

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Florentina eu asa am retinut de la Belu, ca i-a zis dr sa-i numere miscarile copilului intr-o ora. Mi-e nu mi-a zis dr, dar am vrut sa incerc sa-i nr eu miscarile /h, dar ma luam cu altele si uitam la ce nr am ajuns si acum eram curioasa cum sta ea cu numaratoarea. Sper ca am retinut bine!!

Paula, 27+ cu

Fete dragi, din cate stiu eu, faza cu numaratul miscarilor, care trebuie sa fie minim 10-15 intr-o ora, se face de pe la 27 de saptamani in sus. In cazul tau, Florentina, bebe e micut, nu stiu daca il poti simti de atatea ori intr-o ora. Eu sunt in sapt. 25 si de curiozitate, in vreo 2 zile, am stat sa numar "piciorusele". La mine dimineata cand ma trezesc a fost foarte activ vreo 2 zile la rand, am numarat vreo 20-30 de lovituri. Azi dimineata au fost doar vreo 10, dar il mai simt si in cursul zilei cate un pic. De ex. acum am pus o muzica mai vioaie si se pare ca ii place, ca a dat din picioruse/manute de cateva ori..sau poate ca protesteaza?

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Florentina, la 23 saptamani e prea devreme sa simti asa multe miscari.. Delfinasul are destul loc in pliscina!
Eu tin minte ca erau si zile cand nu il simteam deloc.

mousel si mie mi-a dat calciu cu D3, insa cand am intrebat daca recomanda vreo marca/ firma a zis ca nu conteaza.
Asa ca astept si eu recomandari

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

De ex. acum am pus o muzica mai vioaie si se pare ca ii place, ca a dat din picioruse/manute de cateva ori..sau poate ca protesteaza?

Elena 24+ cu un cuminte
Eu i-am pus Mozart aseara si se pare ca ii place si lui

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Demult vreau sa va intreb, oare dansul (nu foarte alert, mai mult asa, un leganat macar) ii dauneaza lui bebe? Stiu ca nu e recomandat in primele 3 luni de sarcina (in decembrie am renuntat la mult dorita petrecere de ziua mea exact din aceasta cauza, abia aflasem de bebe de cateva zile )

Dar acum, in lunile 6-7? S-ar putea sa am o nunta prin iunie... Ca sa nu mai spun ca eu mai dansam si prin casa si mi-e dor...nu am mai dansat de 6 luni...

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Carmen fetele deocamdata nu sunt geloase, abia asteapta sa bine bebe ca sa faca cu schimbul in ai purta de grija. Chiar m-au rugat sa le dau cate un pampers ca sa imbrace bebelusii lor, au luat si cate o hainuta mica, ca sa-mi demonstreze ca stiu ce sa faca , plus ca am fost uimita ca cea mare nu a stiut sa puna pampers la bebe, pe cand cea mica i-a dat lectii..." uite asa, faci asa si apoi lipesti aici si gata.Ce chiar nu stii, uite eu am reusit" discutii intre ele.Si de fiecare data cand aud ca merg la doctor ma intreaba " si , gata vii cu bebe acasa ???"
Sincer sper ca sa nu devina geloase, cand va veni Stefanutz, dar vazand cum se poarta nu cred ca vom avea neplaceri din partea lor, ci din contra cred ca o sa am ajutor cu ele,asa cum sunt de micute, dar cred ca o sa am.

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput