Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 16
baby78 spune:
Siti cumva daca o tensiune mica influenteaza epidurala? Am inteles ca daca e mica tensiunea nu isi face efctul epidurala...iar eu, dupa ce beau 2 cafele am tensiune maxim 10/5
26+
bumblebee spune:
CD, i-a spalat careva creierii sotului? Offf, poate daca nu-l mai bagi in seama si-l lasi in ale lui poate reevalueaza situatia, poate mai conform cu realitatea... O imbratisare pt tine si bbii tai
Alina
26+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
Nela
, sunt intr-adevar cazuri in care mamica are o depresie post-partum, din cate am vazut in statistici, mamicile care nasc prin cezariana sunt mai predispuse acestei depresii (nu dati, asa stiu) Dar oricum, nu toate femeile trec prin asta, eu cred ca daca are cine sa inteleaga schimbarile si sa te ajute si cu cine sa discuti, se poate vorbi cel mult de o depresie minora... ajuta f mult sa vorbesti cu femei care trec prin situatii similare cu ale tale. Imi pare rau pt aceasta pierdere, bblul nu-si va cunoaste mamica.
Baby
, eu nu stiu, eu vreau sa-mi intreb medicul daca are cine sa-mi faca in Bacau epidurala, dup-aia vad ce intrebari sau ce recomandari curg.
Alina
26+ cu 
gargarita
CarmenAlbu spune:
CD din pacate va trebui sa iei povestea cu mult calm cat de mult poti in asemenea situatii,grele, dar peste care vei trece cu ajutorul celor 2 micuti ai tai!!
Le vei face pe toate pe rand cand vei putea, iar Peter Pan daca nu stie sa se ocupe de un divort invata, nu-i normal sa-ti puna stesul asta tie pe umeri, va pleca si va veni, daca va mai avea usa deschisa, de, nu atunci la revedere!
E cel mai greu, dar cred ca meritati tu si micutii liniste!
Bine ca ai fost la masaj, si ca ai gasit femeie!
Acum gandeste-te la toate lucrurile minunate pe care le vei descoperii alaturi de copilasi, la faptul ca te muti intr-o casa noua zilele astea, la pregatirea pentru venirea pe lume a noului membru al familiei tale, la tine!
Eu sunt peste masura de revoltata, nu am sfaturi care sa te aline cu privire la voi 2, dar sigur iti gasesti bucurie in ochii micutului tau!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
CD27 spune:
bumblebee eu stiu cine i-a spalat creierul sotului, nu dau nume, persoane importante (socrii
) dar uite ce face daca nu il bag in seama, platim in paralel chirie si rata la casa, nu vrea sa ne muitam, nu vrea sa cumparam nimic in casa ca nu-i place decat ce e mai scump (asta numai asa in ciuda mea) ultima si cea mai tare este ca am comandat usi glisante si el vrea sa anuleze comanda, ceea ce nu se mai poate, asa ca vom platit usile si el vrea sa puna peste usi perete de rigips deja a chemat om sa masoare
deci face niste chesti....nu pot sa va explic, adica in mintea mea un om cu capul pe umerii nu ar face asa ceva...in afara de faptul ca va arata grotesc e vorba de multi bani aruncati aiurea
la depresia postnatala suntem predispuse toate (eu am luat-o inainte
) dar cu siguranta conteaza sprijinul pe care il avem de la cei din jur, atat psihic cat si fizic, pentru ca sunt momente cand simti ca nu mai poti sta treaza, ca pur si simplu nu te mai asculta ochii, ca nu iti mai controlezi corpul, daca mai adaugi peste oboseala asta si hormonii, cine stie ce dureri, plansetele copilului...dar o sa fie bine
cu bobinache 30s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mycya spune:
CD imi pare asa rau de situatia in care esti,nu meriti mai ales in astfel de momente cand unele cupluri se apropie si mai mult al tau sot se departeaza,nu imi pot da seama ce e in capul barbatilor,cum poate sa gandeasca asa avand 2 copii din care unul e pe drum
mie ciuda ca din cauza nematurizarii lor,din cauza prostiilor care le au in cap ca altceva vad ca nu au sufera mamicutze sau burtici ca tine care fac tot posibilul sa fie bine in familie.totusi daca spui ca ati fost plecati si el "uitase" dar cum ati ajuns acasa totul a revenit la normal nu te face sa crezi ca poate fi ceva necurat la mijloc??spun si eu din ce am mai auzit ca multe familii se despart din cauza vrajilor facute de persoane invidioase,ori poate aveti un dusman...ceva si va dat vre-un lucru si poate va adus ghinion in familie.daca va mutati acum in casa noua,incearca sa aduceti un preot sa o si sfinteasca si poate poate cine stie va incepe sa prinda contur iar familia voastra.iti doresc tot binele din lume si copii sanatosi
Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Mycya spune:
nela dar pana la urma ce sa intamplat cu ea?chiar nu o sa apuce bbeul sa isi vada mamica?
Bianca
25+
CD27 spune:
Carmen
Mycya
o sa aducem un preot (cand nu e el acasa
), cat am fost plecati a uitat, nu l-au sunat ai lui sa-l chestioneze, problema e ca alor lui nu le place casa si de fapt nici nu erau de acord sa luam casa, vroiau sa stam in chirie
cu bobinache 30s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

CarmenAlbu spune:
CD socrii stau aproape?
Cu decorarea, daca el face doar ca sa fie impotriva ta, mai bine nu te opui, asa sa ii dai peste nas!
Macar daca nu ii place sunt facute de el si nu de tine!
Or fi de toate chiar si vraji desi in domeniul asta sunt sceptica , niciodata nu stii, dar preot sa aduci tu in casa!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
Mycya spune:
Cd pai la ce mai montati usile daca "nenea ala" vrea sa iti puna rigips peste ele dupa,face anume sa te streseze pe tine si sa iti dea nervii peste cap,nu inteleg totusi nu se gandeste ca in burtica ta mai e un copil tot a lui?
mai degraba le pui deoparte poate iti vor trebui pe viitor,ori poate i se va spala mintea aia si va incepe sa judece ca un om de varsta lui si nu sa judece masa si tacsu pentru el
Bianca
25+