Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
![]() da, abia astept sa ma odihnesc....desi am program destul de incarcat...dar fara munca si colegi...doar relaxare....poate ma apuc sa iau si ceva lucrusoare de pe listuta lu bebe ![]() Bulina 30+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
pana si cumparaturile pentru bebe sunt relaxante ca le faci cu cea mai mare placere

Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
aelita spune:
OTILIA tot nu m-am uitat pe caietul lor de vaccinuri,cum e cocotat sus prin biblioteca,de frica sa nu ajunga la ele sa le rupa,tot aman sa ma cocotzez ..si uit.Mie nu mi-au spus nimic de calatorii,eu am intrebat daca e cazul sa fac ceva in plus,pe banii mei,gandind ca e si interesul lor sa imi ia banii,si au zis ca nu e cazul decat pt vaccinuri prin lumea a 3a,tari africane,asiatice,unde au nu stiu ce insecte sau boli...dar ca in Europa nu ar fi cazul.acum,ori pun ei Romania pe picior de egalitate cu ei ,hihi,nu prea or sti ei cum sunt spitalele![]()
incerc sa tin minte sa vad care e treaba aici,sa ajung la biblioteca de zici ca e aia oraseneasca nu in casa mea![]()
dar mi-aduc aminte cand citesc aici,si sunt ca pleasca asezata cu laptopul,ca eu scriu cand mi-e rau sau cand sunt obosita,si ma asez..
si zic: mai incolo cand ma ridic ..si uit!
azi am avut si eu stare de greata,mi-e sila de cateva zile de mancare,nu imi e chiar rau sa vomot,dar asa o sila continua..abia am mancat PESTE CU SALATA VERDE,am zis ca daca mancanc putin,macar sa bag ceva cu fier..
ieri am mancat doar paine cu unt si miere .am incercat gratar,oua,legume,si ma lua o sila imensa ca la inceputul sarcinii.
am mai avut zile asa,trec si vin iar alea bune in care alerg ca disperata ca sa apuc !!!! zici ca sunt scapata din cusca,atunci cand sunt bine !
pana alaltaieri am mancat cu doua maini..si apoi ma vaitam de burta !
acum cere organismul pauza,cred.
SHERI-
| Citat: |
| venise cu poza unui mos naspa numa palarie si mustata de ea |

rad de mor la toata povestea haha,ce haios ai povestit 
| Citat: |
| Inca un rrom cu mustata pe oala stufoasa, palaria cat sombrero barem a venit cu trei neveste dupa el, le facea la toate FIV odata, una era romanca de-a noastra, mandra nevoie mare! El a venit la un moment dat cu un scaun, eram pe hol numai femei abia ne tineam pe piciare steptam de cate o ora doua, nu stiu de unde-l ciordise ca noua nu ne0ar fi dat un scaun nici pe bani, s-a asezat pe el si-si privea consoartele plin de el. Si sa vedeti bolboroseala d-aia de-a lor si printre cuvinte tiganesti rastite si tipate se auzea "injectii", "menogon", "punctie" te durea capu |

BAMBOLETTA ceva grad de nesimtitre a fost la asistente ...cum sa gandesti ca e cineva mofturos sub anestezie ca nu am auzit niciuna sa urle sub epidurala decat cand nu a fost pusa ! astea sunt figuri la ele,si cand ma gandesc ca tu ai dat bani separat pt treaba aia ! te mai si trateaza de mofturoasa.si pe aici sunt stai fara grija !! dar care tipa asa de nebuna fara sa o doara nimic??
sau cand le auzi ca le coase pe viu si cica hai ca nu doare ! cum neneeee ca doare mai rau ca nasterea !!! vorba vine...dar deja dupa durerile alea de nastere,vine o durere diferita si simti ca nu mai poti mai mult de atat,cand abia ai nascut,cand esti fara puteri,gata,nu mai vrei nici o durere.eu stiu ca mie mi-au facut locala pt cusatura,la nasterea fara epidurala,si dupa o vreme am simtit !! e naspa rrrau !!! bineinteles ca a facut imediat alta locala ! pai nu mai eram in stare sa suport nimic !
ma chinuisem destul.
doamne,cand le vad asa insensibile la durerea altuia !
bai dar daca se uitau si ele,domle,nu e normal sa o doara,hai ca nu are de ce sa se prefaca,normal ar fi sa nu doara deloc,ia sa ne uitam noi ce e cu anestezia aia...
ete na se sperie ca vine capul lui bebe,ca parca era prima data cand vedeau ele ca iese !
merita sa le dai cap in cap !
nu zic,ti-a iesit cu bine totul,dar daca se putea si mai bine,de ce nu??
fetelor,ce contin fructele rosii in general,si cele de padure?ca am pofta de fructe rosii,de fel iti scade ceva cand ai pofta.ei,nu e ceva sa ma tavalesc,e o pofta normala.am capsune,mananc din astea.
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
adrianaBuc spune:
racusor, shery, nu sunt pepeni de gradina, sunt d-aia turcesti; dar ii iau de la o tanti la care sunt extrem de dulci si zemosi.
Eu gust de fiecare data cand merg in zona de fructe, dar azi na! bebelina m-a consemnat la domiciliu. Si eu ii astept pe aia de gradina, cum astept si rosiile de la soacra-mea: soi romanesc, carnoase si aromate (doar ca abia a pus rasadurile in pamant asa ca mai am de asteptat).
30+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani! 
CarmenAlbu spune:
Aelita sunt bune fructele rosii, iti intaresc colul
, progesteron natural![]()
Si eu vreau rosii de gradina sa fac o salata din aia mareeeeee!!! Dar de undeeee???
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
Mycya spune:
pana se fac astea de gradina eu am facut una cu rosii facute la bec
bineinteles una mareee cu salata verde si castraveti.a fost bun acum asteptam sa inceapa Dansez pentru tine
Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
bumblebee spune:
Eu mai am si zmeura congelata, cumparata din magazine, 1 data pe saptamana pun un bol mic. Sunt terminata dupa zmeura
. O iau acuma si eu putin pe aratura cu poftele, rosii de gradina.... pepene...
Valeleu, salivez cu galeata![]()
Dragaica, eu dureri de astea vaginale am mai avut si inainte de sarcina, intepaturi, uneori pana in regiunea anusului
, dar habar nu am motivele. Eu zic sa stai linistita totusi, no-spa si oricum esti cumintica

Alina
26+ cu 
gargarita
enik83 spune:
in sfarsit..nu stiu ce are calc sau site-ul..
ma schinui sa scriu de vreo ora si mi se tot blocheaza..
vad ca v-ati dat si voi pe salate..
foarte bine..si mie imi plac la nebunie..
nu mai vorbiti de rosii de gradina ca mi o pofta de rosii adevarate de nu mai pot
.. pepene iau din real..pana acum l-am nimerit tot bun
24+ cu o minune de 
poze
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
Si mie mi-e frica de epidurala si de efectele ei... ![]() ![]() ![]() Adevarul e ca nu prea am auzit multe pareri, iar ce am reusit sa citesc de pe net, nu au fost pareri tocmai bune. Ar fi ok sa mai aflam si din opiniile burticilor de delfinasi... ![]() ![]() ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 23+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
eu am facut epidurala, si o fac din nou daca trebuie...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
30+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
CD27 spune:
va multumesc inca o data pentru suportul moral
sunteti minunate
incerc sa rezist cum pot mai bine si pana la urma nu munca fizica imi pune capac ci stresul si scandalul si din pacate nu am ce face in privinta asta, sotul vad ca e decis sa ne separam dar vrea sa ma determine pe mine sa fac pasul, mi-a zis sa ma ocup eu de divort
asta deja e prea de tot, dar am de gand sa ma ocup de sarcina, de mine, de copii si sa il las sa faca ce-o vrea (deja am pierdut programarea la institutul hematologic
)
dar luni am intalnire cu bb si nici daca se da el peste cap n-am sa pierd programarea
astazi am gasit o femeie care m-a ajutat la curatenie si vine si maine sa faca aici de unde plecam
sunt tare fericita ca foarte greu am gasit, am fost si la masaj pe seara ca sunt terminata
Racusor sa stii ca am fost plecati 4 zile, abia ne-am intors, am fost la o nunta si apoi ne-am mai plimbat un pic cu un alt cuplu, acolo a mai uitat el un pic de ale luyi, dar cum am ajuns in bucuresti l-a luat flama
si eu am carcei/crampe dar ceva groaznicccc, exact cum zici tu am schiopatat o zi, dar a inceput sa se repede cam des, nu e la fel de rau de fiecare data, la gamba e rau de tot, la laba piciorului trece cu masaj; am inceput sa iau magneB6 zilnic..altceva nu stiu ce sa mai fac, calciul stiu ca poate provoca contractii, tie ce ti-a zis dr?
cele care trebuiau sa nasca la CF2, ce faceti?!
cu bobinache 30s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

nela_didea spune:
Mai fetelor, am mai auzit una acuma seara. O cunostinta de-a mea cica s-a aruncat de la etajul 2 din cauza unei depresii postnatale. Doamne ce m-am mai speriat cand am auzit.
Oare cum apare depresia asta? si cine este predispus s-o faca? Pe mine ma cam apuca groaza.
23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

fericita 23+ cu