Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Adriana a venit nenea cu pepenele??ai facut foarte bine ca nu te.ai ridicat tu din pat pentru asa o plimbare care mai rau iti facea.burtica sa nu mai aiba contractii

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mey ai grija cu vecinu!
Au bagat pepeni la piata ? Ce piata? Nu trimiti vecinu si pan' la mine?

Eu azi am umblat toata ziua, sunt fara cocosel, l-am trimis la cumnata-mea, si m-am rasfatat prin magazine, cand nu mai puteam ma asezam cu tupeu pe rafturi, mobile, ce aveau oamenii de vanzare, la Brico m-am asezat la o casa unde nu era nici o casierita, cam rupt scaunul dar a mers, am stat ca un pasa in el!

DDDDAAAAA, tocmai am dovedit o jumate de pepene. Mama ce bun e! Azi vad ca nu am mai avut probleme cu contractiile. Oricum de la Gynipral imi e tare rau; juma de zi am fost ca batuta.

Va . CObor la vecinu' la o barfa.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Shery 28 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

Citat:

Adriana a venit nenea cu pepenele??ai facut foarte bine ca nu te.ai ridicat tu din pat pentru asa o plimbare care mai rau iti facea.burtica sa nu mai aiba contractii

DDDDAAAAA, tocmai am dovedit o jumate de pepene. Mama ce bun e! Azi vad ca nu am mai avut probleme cu contractiile. Oricum de la Gynipral imi e tare rau; juma de zi am fost ca batuta.

30+

si eu l-am terminat pan acumnu rezista mult mai ales cand e dulce si bun.contractii credca nu ai mai avut ca ai si stat in pat azi si nu ai mai depus efort.am gasit azi pe un forum unde spuneau burticile ca si aspacardinul este bun pentru contractii,chiar daca stim noi ca e pt inima normal e sa nu mai provoace palpitatii.pune o intrebare la gine daca il poti suna ca tot spui ca iti face asa rau gynapralul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor ia uita-ti aici ce tampiti pot fi unii sefi.Sa ii omori nu alta

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Noi gata pe ziua de astazi:am facut curatenie in toata casa:aspirat,sters prafu,dat cu mop-ul,spalat baile,am gatit un borsulet delicios de cartofi,acru tare de tot si paine de casa acusi se coace ,plus niste gogosele cu gem.Nu m-am saturat ieri si am poftit si astazi.Ce mai,am niste picioare ca butucii,asa de tare mi-s umflate,coasta stanga ma doare iarasi de mor (bineinteles ca am un musafir pe acolo ) iar acum o sa facem o plimbarica sa il asteptam pe taticu la gara.
Va

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

CARE DINTRE VOI STIE SA CALCULEZE SALARIU CAND E VB SI DE CONCEDIU MEDICAL + venituri din vanzari?!!!!!!!!!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Eu cred ca 85% din venit (salariu net, cm net) si din vanzari(scazi 16% impozitul pe venit si din ce ramane la fel calculezi 85%)...sper sa fie asa
Eu luni ma duc la primarie, unde se depun dosarele si intreb despre aspectul asta, ca si pe mine ma intereseaza. Eu am salariu si conventii civile si pfa (dar de la pfa nu cred ca ma aleg cu nimic)

tina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, multam! Si voua va doresc un weekend placut, relaxant si plin de soare!

tina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Sincera sa fiu nu inteleg de la ce e ......ce ma nelinistete sunt intepaturile in vagin

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

si eu am avut ieri parte de intepaturi in vagin,eu am cam patit asa si in primul trimestru de sarcina, in special seara ma intepa cand ma asezam in pat,ma nelinsiteau si pe mine ca nu mi se pareau normale si mai ales ca ajungeam sa nu le mai suport,dar incet incet au trecut si vad ca ieri au reaparut....nu-mi dau seama de la ce sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

Citat:

30+

din ce piata ai luat? ca vreau si eu

eu m-am umflat cu jumate de bol de salata si cu ou fiert, mozarella si niste carnita....imi era o fooaammmeee...

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Racusor, la ce MCH te gandesti? Mie atat mi-a facut hemoglobina, HB si a iesit 10.

We placut dragelor si aveti grija la gratare !

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Hemoglobina eritrocitara medie(Mch)... 33.31

de asta ce mi-a iesit mie mai mare

Bulina 30+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:

Racusorce bine ca in sfarsit esti happy,sa ne arati pozici cu rochitelele cat mai repede.ma bucur ca a fugit si durerea de picior si raceala,le-ai dat la amandoua in cap de acu tre sa te bucuri de weekend si sa te odihnesti ca merita bebeica dupa o asa saptamana obositoare.

da, abia astept sa ma odihnesc....desi am program destul de incarcat...dar fara munca si colegi...doar relaxare....

poate ma apuc sa iau si ceva lucrusoare de pe listuta lu bebe

Bulina 30+ cu poznas

Mergi la inceput