Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tocmai am venit si eu de la doctor. Tensiune, bataile inimii lui bb, burtoi ca la carte. I-am zis ca m-am simtit cam obosita (ieri sedinte, azi noapte Elisa a fost varcolac de la 3:30 s-a trezit si a urlat pana la 5, nimic nu-i convenea) si mi-a facut hatarul, luat sange si mi-a iesit Hemoglobina 10 (minim la ei este 11) asa ca mi-a zis sa iau fier. Am intrebat pe doza cica sa citesc ce scrie pe ce gasesc la farmacie
Racusor, m-ai bagat in ceata, avem valori de referinta diferite.

Aaah, m-a lovit la kilograme dupa prajitureala de dimineata din firma, banana, cafea, pranz copios am avut imbracata si incaltata 69,5 . Daca vreau sa ma alint putin zic ca am 67 , adica 7+ pana la 26 de saptamani, exact ce ziceam, de la 20 de saptamani am luat aproximativ un kilogram pe saptamana.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Otilia felicitari pentru burtoi si bebelica ca la carte

dar tu ce valori ai la MCH?

eu merg miercuri la dr si intreb ce inseamna asta....

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetelor, sunt happy

am fost la Rococo si mi-am luat 2 rochite alea mai colorate nu prea imi veneau bine, dar si astea imi plac

cand ma pozez cu ele vi le arat

de la plimbare parca si piciorul m-a mai lasat, nu il mai trag dupa mine ca o curca beata

si nici virusii vad ca nu isi fac de cap inca...le-am dat in cap de dimineata cu oscilo si jumate de kg de suc de porto cu gref ..i-am dat gata, ce mai

acum ma duc pana la magazin sa vad daca gasesc niste piept de pui sa imi fac, ca azi ioc carnita

si e weekend

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusorce bine ca in sfarsit esti happy,sa ne arati pozici cu rochitelele cat mai repede.ma bucur ca a fugit si durerea de picior si raceala,le-ai dat la amandoua in cap de acu tre sa te bucuri de weekend si sa te odihnesti ca merita bebeica dupa o asa saptamana obositoare.

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Racusor, la ce MCH te gandesti? Mie atat mi-a facut hemoglobina, HB si a iesit 10.

We placut dragelor si aveti grija la gratare !

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Adriana a venit nenea cu pepenele??ai facut foarte bine ca nu te.ai ridicat tu din pat pentru asa o plimbare care mai rau iti facea.burtica sa nu mai aiba contractii

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

DDDDAAAAA, tocmai am dovedit o jumate de pepene. Mama ce bun e! Azi vad ca nu am mai avut probleme cu contractiile. Oricum de la Gynipral imi e tare rau; juma de zi am fost ca batuta.

Va . CObor la vecinu' la o barfa.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Sheri tu nu ai dureri de burta????
Am tras o sperietura aseara, m-a luat o durere de burta, simteam o presiune puternica in bazin si ma intepa in vagin, ca si cu imi infigea cineva ace
Am luat un no-spa si m-am dus la culcare, i-a trecut dar in dimineata asta parca tot asa simt putina presiune da numai daca stau in picioare
Sper sa fie totul ok, la ultimul control colul avea 47mm si inchis, sper sa fi ramas la fel

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Ia gandeste-te poate te-a strans vreo haina la burtic ieri. Eu asa patesc de la pantaloni cand port, burta e mai mare decat croiul de pantaloni/fuste gravi si strange la ligamente. Poti face o baie calduta sa vezi cum trece durerea. Eu am renuntat si la ciorapii cu chilot, si la chilotii normali (am luat din cei de babeta) pt ca ma strang si ma doare burticu.

Shery 28 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna delfinariu

shery la Giuli se poate orice mamica

La tine cum merge treaba? Mi-ai vazut burta, ca am stat pan' la 11 noaptea de frica ta sa le pun pe net! Tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna delfinariu

shery la Giuli se poate orice mamica

La tine cum merge treaba? Mi-ai vazut burta, ca am stat pan' la 11 noaptea de frica ta sa le pun pe net! Tin pumnii stransi!

vazut, placut, sa creasca si mai mare
eu luni fac punctia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Sheri tu nu ai dureri de burta????
Am tras o sperietura aseara, m-a luat o durere de burta, simteam o presiune puternica in bazin si ma intepa in vagin, ca si cu imi infigea cineva ace
Am luat un no-spa si m-am dus la culcare, i-a trecut dar in dimineata asta parca tot asa simt putina presiune da numai daca stau in picioare
Sper sa fie totul ok, la ultimul control colul avea 47mm si inchis, sper sa fi ramas la fel

Ia gandeste-te poate te-a strans vreo haina la burtic ieri. Eu asa patesc de la pantaloni cand port, burta e mai mare decat croiul de pantaloni/fuste gravi si strange la ligamente. Poti face o baie calduta sa vezi cum trece durerea. Eu am renuntat si la ciorapii cu chilot, si la chilotii normali (am luat din cei de babeta) pt ca ma strang si ma doare burticu.

Nu-i de la asta, nu mai port de mult pantaloni, la capitolul chiloti/dresuri am din aia de gravida speciali care vin sub buric, n-au elastic sunt super confortabili.
Sincera sa fiu nu inteleg de la ce e ......ce ma nelinistete sunt intepaturile in vagin

Mergi la inceput