Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 17
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya nela dar pana la urma ce sa intamplat cu ea?chiar nu o sa apuce bbeul sa isi vada mamica? ![]() Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase![]() |
Nu stiu amanunte stiu doar ca e la spital in stare nu foarte grozava. Maine daca aflu ceva va tin la curent.

23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
maya71 spune:
Sufletel drag, sunt revoltata
Am ramas fara cuvinte si imi vin numai... bip, bip si biiiiiiiiiiip, intelegi tu...
nela_didea spune:
Fetelor, la ora 00.00 imi dati voie sa-mi schimb semnatura?![]()
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Nu stiu amanunte stiu doar ca e la spital in stare nu foarte grozava. Maine daca aflu ceva va tin la curent. ![]() 23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
sa dea Dumnezeu sa se faca bine
,o depresie dintrasta poate sa faca oricine dar Doamne fereste sa ajungi sa atentezi la viata ta,conteaza mult persoanele din jur si sotul sa te ajute sa treci peste.ma rog la Doamne Doamne sa aiba si bebe parte de mamica ca nu e el de vina cu nimic si din toate el ar suferi cel mai mult
Bianca
25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Otiliav spune:
Iaca mai intru si eu de acasa.
Nela, toate suntem predispuse din cauza valului de hormoni care se succed intr-un timp scurt la nastere, febra laptelui.
Nu mai stiu daca si cat am scris despre depresia mea in povestea nasterilor dar nici nu pot sa ma ascund dupa deget. Am trecut prin una urata de tot, dupa nopti si zile in care tot plangea de colici am vrut sa o arunc pe geam intr-o zi 

Asta a fost punctul culminant, o plimbam pe balcon si urla iar o secunda mi s-a parut ca asa ma eliberez de tot si de toate. Noroc ca mi-am revenit, eram doar eu acasa ziua si in mine a trebuit sa gasesc puterea sa rezist la reprizele de plans si la plimbari la nesfarsit cu ea in brate ca sa adoarma (ajutor am avut prima noapte acasa, a venit mama; copilul a urlat toata noaptea ca era invatata la lapte praf in biberon, noi nu ne-am dat seama ca e prima ei noapte doar cu lapte de la mine si dimineata a adormit cu ceai, eu in plina febra a laptelui a trebuit sa ma mulg; o nebunie; atat in primele 3 luni, eu operata deci o "bucurie" sa o plimb non-stop in brate, noroc cu luminitele de Craciun de pe bulevard). Ma rugeam sa mai treaca o zi sa faca 3 luni ca poate scapa de colici.
Nu credeam sa mai fac vreun copil. Dar se pare ca ce nu ne doboara ne intareste ![]()
La a doua nastere am fost prima luna si cu sotul si cu mama acasa, alta viata
. Am cerut si acceptat ajutor dar sincera sa fiu m-am descurcat eu multmai bine ca n-am fost operata si dupa nastere in extaz ca am reusit sa nasc normal.
Ce mi s-a parut foarte ciudat a fost aparitia unor stari ciudate, din orice motiv o dadeam in plans. Foarte important sa fie mama odihnita si aerisita, sa iasa in lume ca altfel sigur o ia pe aratura daca este extenuata si nevorbita si mai e si genul perfectionist ca mine sa creasca un copil ca la carte.
Oricum nu vreau sa va sperii dar nu-i ceva de ignorat, echiar o problema serioasa, se poate lasa cu medicatie si internari.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+
Iulia Alexandra
Mycya spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Fetelor, la ora 00.00 imi dati voie sa-mi schimb semnatura? 23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
sigur ca da
si noi mai avem o zi si o schimbam
Bianca
25+
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui baby78 Siti cumva daca o tensiune mica influenteaza epidurala? Am inteles ca daca e mica tensiunea nu isi face efctul epidurala...iar eu, dupa ce beau 2 cafele am tensiune maxim 10/5 26+![]() |
Cred ca da, se tine cont de asa ceva. Epidurala scade tensiunea din cate stiu asa ca e bine sa o ai normala. In mod normal ei cand fac epidurala ar trebui sa aibe si medicamente de ridicat pulsul. In concluzie, alta bataie de cap pentru ei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+
Iulia Alexandra
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
sigur ca da si noi mai avem o zi si o schimbam![]() Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase![]() |
Sunt cu ochisori pe voi....... sa va dau
si sa va cat de bine va sade 
Mycya spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Iaca mai intru si eu de acasa. Nela, toate suntem predispuse din cauza valului de hormoni care se succed intr-un timp scurt la nastere, febra laptelui. Nu mai stiu daca si cat am scris despre depresia mea in povestea nasterilor dar nici nu pot sa ma ascund dupa deget. Am trecut prin una urata de tot, dupa nopti si zile in care tot plangea de colici am vrut sa o arunc pe geam intr-o zi ![]() ![]() Asta a fost punctul culminant, o plimbam pe balcon si urla iar o secunda mi s-a parut ca asa ma eliberez de tot si de toate. Noroc ca mi-am revenit, eram doar eu acasa ziua si in mine a trebuit sa gasesc puterea sa rezist la reprizele de plans si la plimbari la nesfarsit cu ea in brate ca sa adoarma (ajutor am avut prima noapte acasa, a venit mama; copilul a urlat toata noaptea ca era invatata la lapte praf in biberon, noi nu ne-am dat seama ca e prima ei noapte doar cu lapte de la mine si dimineata a adormit cu ceai, eu in plina febra a laptelui a trebuit sa ma mulg; o nebunie; atat in primele 3 luni, eu operata deci o "bucurie" sa o plimb non-stop in brate, noroc cu luminitele de Craciun de pe bulevard). Ma rugeam sa mai treaca o zi sa faca 3 luni ca poate scapa de colici.Nu credeam sa mai fac vreun copil. Dar se pare ca ce nu ne doboara ne intareste La a doua nastere am fost prima luna si cu sotul si cu mama acasa, alta viata Ce mi s-a parut foarte ciudat a fost aparitia unor stari ciudate, din orice motiv o dadeam in plans. Foarte important sa fie mama odihnita si aerisita, sa iasa in lume ca altfel sigur o ia pe aratura daca este extenuata si nevorbita si mai e si genul perfectionist ca mine sa creasca un copil ca la carte. Oricum nu vreau sa va sperii dar nu-i ceva de ignorat, echiar o problema serioasa, se poate lasa cu medicatie si internari. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra |
mi sa ridicat paru in cap cand am citit otilia, unde poate sa te duca o depresie
.Doamne numai o fractiune de secunda iti trebuie de neclaritate si poti face o mare mare nenorocire.Bianca
25+
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Iaca mai intru si eu de acasa. Nela, toate suntem predispuse din cauza valului de hormoni care se succed intr-un timp scurt la nastere, febra laptelui. Nu mai stiu daca si cat am scris despre depresia mea in povestea nasterilor dar nici nu pot sa ma ascund dupa deget. Am trecut prin una urata de tot, dupa nopti si zile in care tot plangea de colici am vrut sa o arunc pe geam intr-o zi ![]() ![]() Asta a fost punctul culminant, o plimbam pe balcon si urla iar o secunda mi s-a parut ca asa ma eliberez de tot si de toate. Noroc ca mi-am revenit, eram doar eu acasa ziua si in mine a trebuit sa gasesc puterea sa rezist la reprizele de plans si la plimbari la nesfarsit cu ea in brate ca sa adoarma (ajutor am avut prima noapte acasa, a venit mama; copilul a urlat toata noaptea ca era invatata la lapte praf in biberon, noi nu ne-am dat seama ca e prima ei noapte doar cu lapte de la mine si dimineata a adormit cu ceai, eu in plina febra a laptelui a trebuit sa ma mulg; o nebunie; atat in primele 3 luni, eu operata deci o "bucurie" sa o plimb non-stop in brate, noroc cu luminitele de Craciun de pe bulevard). Ma rugeam sa mai treaca o zi sa faca 3 luni ca poate scapa de colici.Nu credeam sa mai fac vreun copil. Dar se pare ca ce nu ne doboara ne intareste La a doua nastere am fost prima luna si cu sotul si cu mama acasa, alta viata Ce mi s-a parut foarte ciudat a fost aparitia unor stari ciudate, din orice motiv o dadeam in plans. Foarte important sa fie mama odihnita si aerisita, sa iasa in lume ca altfel sigur o ia pe aratura daca este extenuata si nevorbita si mai e si genul perfectionist ca mine sa creasca un copil ca la carte. Oricum nu vreau sa va sperii dar nu-i ceva de ignorat, echiar o problema serioasa, se poate lasa cu medicatie si internari. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra |
Woow se pare ca nu-i de gluma. Trebuie sa facem tot posibilul sa nu picam in pacatoasa asta de depresie. Dar noi nu picam ca suntem puternice si ne avem una pe cealalta si dupa ce vom naste.

Multumesc pt.lamuriri.

asta deja e prea de tot, dar am de gand sa ma ocup de sarcina, de mine, de copii si sa il las sa faca ce-o vrea (deja am pierdut programarea la institutul hematologic
cele care trebuiau sa nasca la CF2, ce faceti?!